τιμή ? κανα δυο πληροφορίες παραπάνω ?
Τιμη το ετοιμο φαρμακο στο θεο (11-12 ευρω η καθε δοση, caverject νομιζω λεγεται) δεν ξερω αν πουλιεται ακομα απο τοτε που επικρατησαν τα χαπια.
Για οσους φτιαχνουν το διαλυμα απο αλλο φαρμακο (εννοειται οτι δεν θα το αναφερω εδω, ειναι ιατρικο το θεμα, οποιος ενδιαφερεται μπορει να ψαξει...), δεκα φορες λιγοτερο!!!
Ολα αυτα παραγγελια και με ιατρικη συνταγη. Οποτε το συστημα παιζει μονο με ιατρικο/φαρμακευτικο κυκλωμα, η' Σειρηνακης μερια...
Η συσκευη της ενεσης ειναι τσαμπα, αλλα καποιος πρεπει να σου δειξει να τη χρησιμοποιεις. ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ αρκει να ξεπερασεις την ιδεα να καρφωνεις μια βελονα στο καβλι.
Οποιαδηποτε συγκριση δρασης με οποιοδηποτε χαπι απλα με κανει να σκαω στα γελια.
Η δραση της ειναι τοπικη οποτε πρακτικα δεν υπαρχουν παρενεργειες εκτος απο τον ενδεχομενο πριαπισμο για πολληηηηη ωρα αν δεν εχεις ρυθμισει τη δοση. Αυτος δεν ειναι επικινδυνος μην ακουω μαλακιες, απλα ειναι σχετικα επωδυνος. Εγω εχω πηδηξει σα κουνελι για ενα δυορακι και κοιμηθηκα αποκαμωμενος για ενα πενταωρακι με πριαπισμο!!!! Ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι ο ψυχολογικος εθισμος σε τετοιου επιπεδου αποδοσεις.
Δεν χρειαζεται κανενα οπτικο η' ψυχολογικο ερεθισμο για να δρασει (μπορεις να σκεφτεσαι τη γιαγια σου, και να βλεπεις στη τηλεοραση τη Βεφα) και εχεις αναμεσα στα ποδια σου κυριολεκτικα ενα ακαμπτο παλουκι, αποκομενο απο το υπολοιπο συμπαν που μπορει να στειλει αδιαβαστη οποιαδηποτε τρυπα οσο δουλεμενη και να ειναι. Φυσικη κατασταση να εχεις να κουνιεσαι για ωρες. Πρακτικα χυνεις και συνεχιζεις, χυνεις και συνεχιζεις, χυνεις και συνεχιζεις.
Οταν την εχω χρησιμοποιησει, δεν εχει υπαρξει γυναικα που να μην παρακαλαει να σταματησουμε. Με επαγγελματιες απλα μετα τη μια ωρα, φευγοντας αναρωτιουνται τι τις χτυπησε...