Νέα

Βερόνικα από Lolita

• Μέλος που άνοιξε το νήμα onia70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
O

onia70

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Zeus67 εχεις πιασει το νοημα σε αγαπω...

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Βερόνικα μετά τις διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είναι πλέον στο Rasputin μαζί με την άλλην την Νικίτα που κάνανε το λεσβιακό σόου με τους δονητές.

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σορρυ που ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα εγω απο λολιτα ειχα φαει τρελο κολλημα με τη μελανυ.Μετα εξαφανιστηκε και μου ειχαν πει οτι γυρισε γερμανια...και εγω δεν ξαναπηγα στο συγκεκριμενο μαγαζι(τζαμπα και το nick μου δηλαδη).Μηπως ξερει κανεις τιποτα για αυτη?αν ξαναγυρισε η αν ξερει κατι?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Συναδελφοι μια Αργεντινα απο Lolita μου φανηκε αρκετα συμπαθητικη την τελευταια φορα που πηγα / χορο δεν πηρα μαζι της αλλα η κοπελα με κερδισε τροπος του λεγειν ...

Για Μελανυ δυστυχως δεν ξερω τιποτα ......

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Σορρυ που ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα εγω απο λολιτα ειχα φαει τρελο κολλημα με τη μελανυ.Μετα εξαφανιστηκε και μου ειχαν πει οτι γυρισε γερμανια...και εγω δεν ξαναπηγα στο συγκεκριμενο μαγαζι(τζαμπα και το nick μου δηλαδη).Μηπως ξερει κανεις τιποτα για αυτη?αν ξαναγυρισε η αν ξερει κατι?

Τη μελαχρινή γερμανίδα;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ελα Καπτεν μου - παιξε μπαλα ....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Συναδελφοι μια Αργεντινα απο Lolita μου φανηκε αρκετα συμπαθητικη την τελευταια φορα που πηγα / χορο δεν πηρα μαζι της αλλα η κοπελα με κερδισε τροπος του λεγειν ...

Για Μελανυ δυστυχως δεν ξερω τιποτα ......

Ε τότε κάνε μας τη χάρη

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ναι φιλε τη μελαχρινη γερμανιδα πρασινα ματια,μεγαλα "κανονια" και σκουλαρικι στο ενα εξ'αυτων.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αντε μωρε μαλακες - δεν ξερετε τιποτα για Αργεντινα ?????

Για Τζεσικα ξανθια,milf,ex-Lido τι γνωμη εχετε ????

Την ειχα παρει χορο στο Lido και απο τοτε δεν μπορω να την ξεχασω ...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καλα ενταξει μαλακες .... / κανω συνεχεια refresh και κατω απο 20 ατομα που διαβαζουν το θρεντ δεν εχει πεσει απο τη στιγμη που γραφτηκε κατι / δηλαδη ενας μαλακας δεν βρεθηκε να παει Lolita να μας πει δυο λογια / και δεν αναφερομαι σε γνωστα μελη που εχουν χυσει τονους μελανι απο τοτε που ανοιχτηκε το σαϊτ αλλα σε νεα μελη αναφερομαι - να γραψει ρε πουστη μου ενα nickname ασχετο που το βλεπω πρωτη φορα π.χ. mpampis2008 / για αυτο λεω οτι εδω το 90% των μελων ειναι για συλλογη πληροφοριων / αλλα παρτε τα αρχιδια μου μαλακες - δεν ξαναγραφω μα την Παναγια τιποτα για στριπ ......

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε ηρεμησε,λες να ξερει κανεις και να μη σου λεει?τι?προηγουμενα εχει μαζι σου?εδω εγω βλεπω τοσους και τοσους να γραφουν αχρηστα πραγματα για να ανεβασουν τα ποστ τους.Και δε θα απανταγαν σε μια νορμαλ απορια?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε φιλε ηρεμησε,λες να ξερει κανεις και να μη σου λεει?τι?προηγουμενα εχει μαζι σου?εδω εγω βλεπω τοσους και τοσους να γραφουν αχρηστα πραγματα για να ανεβασουν τα ποστ τους.Και δε θα απανταγαν σε μια νορμαλ απορια?

φιλε ειχα την τυχη να πετυχω εποχες με πραγματικη ενημερωση στα θρεντ των στριπ - τα αλλα θρεντ δεν με ενδιαφερουν / καποια στιγμη μεσα απο το 2007 εως και σημερα γραφονται ολο μαλακιες στα θρεντ των στριπ λες και δεν παει κανεις στα στριπ - μερικες φορες νομιζω οτι παω μονο εγω στριπ μαζι με τον DIKY / ελα που ομως τα στριπ καθε Σαββατο ειναι γεματα / απο ολους αυτους λοιπον τιποτα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων δεν εχει γραφτει τιποτα - το πολυ πολυ να ρωτησει κανεις που πηγε η Ολγα,που πηγε η Μαριαννα κτλ / φοβαται ο μαλακας Ελληνας μην του κλεψουν την γκομενα / φιλακια λοιπον ......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

ναι οντως ειναι συμπαθητικη,ρουμανα στην καταγωγη,αλλα πολυ soft για τα γουστα μας.....καλο κοριτσι ειναι παντως..

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
συμπαθητικη η Αρζεντινα , την εχω παρει χορο , αλλα δεν θυμαμαι κατι ιδιαιτερο .Διακριτικη παρουσια και ευγενικη .Παντως αυτα τα ονοματα στην ρουμανια ειναι τσιγγανικα αν λεει αυτο κατι ...

goas

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κριμας που ανακαλυψα τα θρεντ, με το που εμεινα απο φραγκα....
Ενοχες ενος φτωχου, πλην τιμιου πρωην θαμωνος!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Κριμας που ανακαλυψα τα θρεντ, με το που εμεινα απο φραγκα....
Ενοχες ενος φτωχου, πλην τιμιου πρωην θαμωνος!!!!

Όλοι τίμιοι είμαστε, νάταν και οι μαγαζάτορες τι καλά που θάταν

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε onia70 η Βερόνικα μάλλον προς το παρόν το έχει εγκαταλείψει το επάγγελμα από ότι έχω μάθει.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
βρε φιλαράκι-αγαπούλη-στριπόφατσα
που σε χάνω που σε βρίσκω
όλο στα στριποθρεντ!....  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
onia70 επανήλθε στο επάγγελμα, δεν άντεξε άλλο, και είναι στο Diamond Dolls.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Φίλε onia70 η Βερόνικα μάλλον προς το παρόν το έχει εγκαταλείψει το επάγγελμα από ότι έχω μάθει.

onia70 επανήλθε στο επάγγελμα, δεν άντεξε άλλο, και είναι στο Diamond Dolls.

Tην δοξα πολλες εμισησαν, την καρτομαζωχτρια καμμια τους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom