Αδερφια αν γνωριζει καποιος κατι για αυτη την τυπισα παρακαλω να με ενημερωσει....
Η ιστορια εχει ως εξης.
Πριν ενα μηνα πηγα στο περιφημο ιδρυμα για πρωτη φορα.
Ηρθαν πολλες αλλα η συγκεκριμενη ειχε να μου πει και κατι.Την κερασα αρκετα αλλα απλα ποτα,απο την αρχη της ειπα οτι δεν εχω πολλα λεφτα.
Αυτο συνεχιστηκε για δυο μερες ακομα.(Εφαγα κολλημα...)
Την τελευταια φορα οταν την ρωτησα για χορο μου ειπες πως δεν κανει ζητησε το τηλεφωνο μου και μου προτεινε να βγουμε για φαγητο.Δεν περιμενα να με παρει αλλα ΕΓΙΝΕ...
Πηγαμε σε ενα Τσεχικο εστιατοριο και στο οποιο τα πληρωσε ολα αυτη!!!
Την επομενη με πηρε αυτη τηλεφωνο χωρις να το ζητησω εγω και πηγαμε για καφε τα οποια παλι πληρωσε αυτη...
Δεν ασχοληθηκα με πηρε παλι τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα φυγει για λιγες μερες και οταν γυρισει θα με παρει.
ΟΠΟΙΟΣ καλος χριστιανος ας με ενημερωσει θα το εκτιμισω ιδιαιτερος!!!!!
Η ιστορια εχει ως εξης.
Πριν ενα μηνα πηγα στο περιφημο ιδρυμα για πρωτη φορα.
Ηρθαν πολλες αλλα η συγκεκριμενη ειχε να μου πει και κατι.Την κερασα αρκετα αλλα απλα ποτα,απο την αρχη της ειπα οτι δεν εχω πολλα λεφτα.
Αυτο συνεχιστηκε για δυο μερες ακομα.(Εφαγα κολλημα...)
Την τελευταια φορα οταν την ρωτησα για χορο μου ειπες πως δεν κανει ζητησε το τηλεφωνο μου και μου προτεινε να βγουμε για φαγητο.Δεν περιμενα να με παρει αλλα ΕΓΙΝΕ...
Πηγαμε σε ενα Τσεχικο εστιατοριο και στο οποιο τα πληρωσε ολα αυτη!!!
Την επομενη με πηρε αυτη τηλεφωνο χωρις να το ζητησω εγω και πηγαμε για καφε τα οποια παλι πληρωσε αυτη...
Δεν ασχοληθηκα με πηρε παλι τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα φυγει για λιγες μερες και οταν γυρισει θα με παρει.
ΟΠΟΙΟΣ καλος χριστιανος ας με ενημερωσει θα το εκτιμισω ιδιαιτερος!!!!!