kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
για πε
μου εκανε σκοντο
αντι 1000 μου ειπε επειδη εχω γλυκια φωνουλα 950 μονο για μενα χαχα
για πε
Τοτε κανόνισε το κ ενημέρωσε.!!!τωραααα??
Να ταν κ αλλο
μου εκανε σκοντο
αντι 1000 μου ειπε επειδη εχω γλυκια φωνουλα 950 μονο για μενα χαχα
Τοτε κανόνισε το κ ενημέρωσε.!!!
Βρε apoc
Ασε τη βερ
με την κυρα μαριανα να βρουμε φθηνη λυση
δεν νομίζω ότι ο "καυγάς" ήταν ποτέ για τις τιμές...
(εξάλλου όποιος θέλει αγοράζει)
πάντως έχει περάσει ώρα και δεν βλέπω κανέναν να βγάζει τίποτα στη φόρα κ. λάρι...
Ακριβώς αυτό εννοούσα προχθές. Το ασχημοπαπο με τις ερασιτεχνικες φωτο, όταν πήγε στο γραφείο με πολύ μακιγιάζ το πασαραν για κύκνο.
Ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία.
Όσο τσιμπάνε τα κορόιδα αυτό θα γίνεται.
Αφού βγήκε η λίστα με τους "υποστηρικτές" της Βερονικας πρέπει να βγει και λίστα με τους "επικριτές" της Βερονικας και αφού δεν έχουν σχεδόν όλοι κριτικές να γραφτούν δίπλα τα ψέμματα και τα υβριστικά σχόλια τους.
Εννοώ αυτούς που έγραψαν οτι είναι γυφτακι, οτι έχει τατουαζ, οτι ειναι Βουλγαρα, Ρουμανα κτλ οτι την παίρνουν παρτουζα Άραβες με 400 στη Μύκονο οτι την ειδαν να διακτινιζεται, ότι την θέλουν για χεστρα κτλ
Εννοώ αυτούς που έγραψαν οτι είναι γυφτακι, οτι έχει τατουαζ, οτι ειναι Βουλγαρα, Ρουμανα κτλ οτι την παίρνουν παρτουζα Άραβες με 400 στη Μύκονο οτι την ειδαν να διακτινιζεται, ότι την θέλουν για χεστρα κτλ
Να προσέχεις το τρακ και να μας ενημερώνεις έγκαιρα αν και όταν προλαβαίνεις.
Καπετάν ψεμματία.
Σε γράφω στο πουτσο μου κλώνε..!!! Και εσένα κ τους υπόλοιπους σαν εσένα.Να προσέχεις το τρακ και να μας ενημερώνεις έγκαιρα αν και όταν προλαβαίνεις.
Καπετάν ψεμματία.
κάποιος είπε ότι σε ένα από τα βίντεο μιλάει άλλη γλώσσα..! Σε εκείνο ππυ την κατουράει κ τον λέει μαλακα μετάΌλα αυτά είναι προφανώς μια άσκοπη συζήτηση.
Ούτε εσύ ξέρεις σίγουρα την καταγωγή της ούτε προφανώς και όλοι οι άλλοι. Ο καθένας γράφει ότι του κατέβει αναλόγως της συμπάθειας ή αντιπάθειας.
Πάντως με την φωτο που ανέβηκε το μεσημέρι όλα πιθανά είναι, δεν φαινόταν ελληνίδα.
Εσύ που είδες το βίντεο τι άκουσες?κάποιος είπε ότι σε ένα από τα βίντεο μιλάει άλλη γλώσσα..! Σε εκείνο ππυ την κατουράει κ τον λέει μαλακα μετά
Διαλεξε ότι νομίζεις για σένα καλύτερο τυπε. Σε ποιανού τα μάτια ρε βλάκα να πέσω; Χεστηκα τι πιστεύει κανείς για μένα εδώ μέσα δεν με απασχολεί καν. Όσο για το βίντεο όταν το είδα δεν πρόσεξα. Συγνώμη που το μυαλό μου δεν ήταν στο τι λέει όταν την κατουραγε ο άλλος. Καληνύχτα Σπύρο!Εσύ που είδες το βίντεο τι άκουσες?
Ξένη γλώσσα ή ξενική προφορά?
Και στο ραντεβού σου (αλήθεια ή ψέμματα δεν με ενδιαφέρει) χρησιμοποιουσες την νοηματική ή Google translator?
Γιατί επικαλείσαι "κάποιον"? Φοβάσαι μη σου πουν ότι έπεσες από τα μάτια τους που τόσο καιρό τους κοροιδευες?
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
τελικα εχει καποιος καποιο link για τα βιντεακια και την φωτο , να δουμε και εμεις που δεν προλαβαμε !!, σε pm , ωστε να μην δημιουργειθει και καποιο προβλημα !! ευχαριστω
Δεν Μαρεσει να επαναλαμβάνομαι αλλά για σένα Σπύρο μου θα το κάνω όσες φορές χρειαστεί.!!! Ηλίθιε εάν το άκουγα εγώ δεν είχα λόγο να μην το πω..!Πανούλη, αφού σου αρέσει να σε λένε δάσκαλο
Γι αυτό ασε τις μετριοφροσινες ρε ψωναρα
Τωρα αν νομίζεις ότι έγινες πιστευτος με την μαλακία που πέταξες, ότι δεν άκουσες καλά αλλά θυμάσαι κάτι που διάβασες (ενώ όπως ισχυρίζεσαι την έχεις συναντήσει και πρέπει να έχεις γνώμη), μόνο οι μαθητές σου θα σε πιστέψουν!
Καλημέρα και καλή δουλειά (όσοι δουλεύουν)