Εχει κανεις τα βιντεακια να μου τα στειλει?
και την φωτο που κατεβηκε ρε μαγκες, ποιος την αποθήκευσε?
Εχει κανεις τα βιντεακια να μου τα στειλει?
και την φωτο που κατεβηκε ρε μαγκες, ποιος την αποθήκευσε?
Αχαχαχαχαχαχαχαχ.....πραγματικα εχω κλασει στο γελιο!!!!+10000 Σωστότατος!
Τώρα που έσκασε η φούσκα Βερονικα20 οι παραπάνω Zebu, tasouras21, giwrgos mani, aaaa51, ioannisp71, Karelia69, Deviliasmenos (και 2,3 ακόμα που ξέχασες) δεν εμπνέουν καμια εμπιστοσύνη, δεν μπορεί κανείς να τους πιστέψει ή να βασιστεί στα σχόλια και στις κριτικές τους.
Παραπλανουσαν τα υπόλοιπα μέλη του σαιτ σε βαθμό κακουργηματος. Εξυμνούσαν καθημερινά την Βερονικα20, έγραφαν συνέχεια ψεύτικα διθυραμβικά σχόλια και ψεύτικες κριτικές.
(μάλιστα κάποιοι από τους παραπάνω έχουν γράψει από 2 έως 3 κριτικές με fake βαθμολογία, όλα 10)
Εκτος από την δημόσια παραπληροφοριση. Οι ανωτέρω προσέγγιζαν/πλεύριζαν μέλη με υψηλό(και όχι μόνο) status στο σαιτ.
Έστελναν προσωπικά μηνύματα(ΠΜ) προτρέποντας μέλη να συναντήσουν την Βερονικα, με το ανάλογο αντίτιμο πάντα(250Ε).
Οι παραπάνω τράβαγαν κουπί στην βάρκα με το όνομα Βερονικα20. Τράβαγαν κουπί για να πιάνει κορόιδα των 250 . Τώρα που η βάρκα βούλιαξε τους πηρε μαζί της στον πάτο.
Κανεις από όσους έγραψαν και υπερασπίζοντουσαν δεν παίζει να έσκασαν τα 250αρια τυπε. Μερικοί μπουφηδες νεοι ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ να τα έσκασαν! Άμα ανοίξω το στόμα μου για πολλές εδώ μέσα θα πλακώσουν οι αγαπουληδες κ θα γίνει πανικός.Εγώ όταν επανήλθα στο site είχα σκοπό να την συναντήσω αλλά στο τσακ δεν πρόλαβα, σταμάτησε.
Στην συνέχεια μου επιτέθηκε χωρίς λόγο μετά από ένα ποστ που έκανα κσι στο οποίο διαφωνούσα για την κίνηση που έκανε να γράψει τακτική για πελάτη.
Παρόλα αυτά και τώρα θα την συναντούσα αν ξαναέβαζε αγγελία αλλά όχι βέβαια στα 250.
Μέχρι 120 είναι αρκετά, με τίποτα δεν είναι ανώτερης εμφάνισης από Κατερίνα, Αλίκη.
Κανεις από όσους έγραψαν και υπερασπίζοντουσαν δεν παίζει να έσκασαν τα 250αρια τυπε. Μερικοί μπουφηδες νεοι ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ να τα έσκασαν! Άμα ανοίξω το στόμα μου για πολλές εδώ μέσα θα πλακώσουν οι αγαπουληδες κ θα γίνει πανικός.
Την εκλεισα μισαωρο, της γαμησα πανω απο ωρα, της εδωσα 70 ευρω. ;)
δάσκαλε τι έχουμε...?Κανεις από όσους έγραψαν και υπερασπίζοντουσαν δεν παίζει να έσκασαν τα 250αρια τυπε. Μερικοί μπουφηδες νεοι ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ να τα έσκασαν! Άμα ανοίξω το στόμα μου για πολλές εδώ μέσα θα πλακώσουν οι αγαπουληδες κ θα γίνει πανικός.
Εγω είχα δώσει 70 για μια ώρα το 2014 ;)Την εκλεισα μισαωρο, της γαμησα πανω απο ωρα, της εδωσα 70 ευρω. ;)
Πρωτη φορά το ακούς; Για αυτό σταμάτησα να γράφω κριτικές. Άλλες είναι αχρείαστες απλά θα είχαν +1 και άλλες μου έλεγαν βοήθησε με κ στο επόμενο ραντεβού θα σε φτιάξω.δάσκαλε τι έχουμε...?
επιδοτούμενα ραντεβού για καλές κριτικές...?
Εγω είχα δώσει 70 για μια ώρα το 2014 ;)
και μετά βγαίνουν και κάνουν παράπονα....?Πρωτη φορά το ακούς; Για αυτό σταμάτησα να γράφω κριτικές. Άλλες είναι αχρείαστες απλά θα είχαν +1 και άλλες μου έλεγαν βοήθησε με κ στο επόμενο ραντεβού θα σε φτιάξω.
Κανεις από όσους έγραψαν και υπερασπίζοντουσαν δεν παίζει να έσκασαν τα 250αρια τυπε. Μερικοί μπουφηδες νεοι ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ να τα έσκασαν! Άμα ανοίξω το στόμα μου για πολλές εδώ μέσα θα πλακώσουν οι αγαπουληδες κ θα γίνει πανικός.
Είναι σαν τα γέλια που μας έπιασαν όταν αυτός ο γόης ο γιατρός μας έγραφε ότι τον είδε τυχαία η Βερόνικα σε εστιατόριο και έπεσε ξερή απ'την ομορφιά του!Έτσι είναι, ακόμα και ο γιαννεβαν είχε γράψει ότι δεν πλήρωσε 250 γιατί απλά δεν του ζητήθηκε αυτό το ποσό αλλά πολύ λιγότερα.
Προφανώς και αυτή ξέρει ότι είναι για 100 και στην συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο δεν μπορούσε να πει 250.
Θα τον έπιαναν τα γέλια τον γιατρό.
Ε ναι έγινε σταρ κ από 70 την ώρα το πήγε το μισάωρο. Και έβγαινε η κλανια ο zebu κ οι άλλοι κ έλεγαν ποτέ δεν το είχε 70. Αναρωτιέμαι την ξέρουν από το 14 κ έχουν άποψη; η επειδή το έλεγε η πουτανα; Τώρα που το θυμήθηκα ακόμα περιμένω τα απειλητικά pm που έλαβε η ίδια πο μένα να τα ποστάρει!Εγω το 2016 τοτε που ηταν Σταρ του Μπου!
Και εγω μια απο τα ιδια και μαλιστα στο τηλεφωνο ο νταβας της μου ειχε πει "" θα μενεις πολυ ευχαριστημενος φιλε""Εγω είχα δώσει 70 για μια ώρα το 2014 ;)
Εισαι άσχετος η μου φαίνεται; Δεν είχε νταβα η ίδια μίλαγε στο τηλ!Και εγω μια απο τα ιδια και μαλιστα στο τηλεφωνο ο νταβας της μου ειχε πει "" θα μενεις πολυ ευχαριστημενος φιλε""
Παρακαλω πολυ ΟΛΑ τα μελη να βγάλουν πμ στην φορα που τους εστειλα να συναυησουν την βερόνικα. ΟΠΟΙΟΣ κι αν ειναι αυτος να βγει και να το πράξει.+10000 Σωστότατος!
Τώρα που έσκασε η φούσκα Βερονικα20 οι παραπάνω Zebu, tasouras21, giwrgos mani, aaaa51, ioannisp71, Karelia69, Deviliasmenos (και 2,3 ακόμα που ξέχασες) δεν εμπνέουν καμια εμπιστοσύνη, δεν μπορεί κανείς να τους πιστέψει ή να βασιστεί στα σχόλια και στις κριτικές τους.
Παραπλανουσαν τα υπόλοιπα μέλη του σαιτ σε βαθμό κακουργηματος. Εξυμνούσαν καθημερινά την Βερονικα20, έγραφαν συνέχεια ψεύτικα διθυραμβικά σχόλια και ψεύτικες κριτικές.
(μάλιστα κάποιοι από τους παραπάνω έχουν γράψει από 2 έως 3 κριτικές με fake βαθμολογία, όλα 10)
Εκτος από την δημόσια παραπληροφοριση. Οι ανωτέρω προσέγγιζαν/πλεύριζαν μέλη με υψηλό(και όχι μόνο) status στο σαιτ.
Έστελναν προσωπικά μηνύματα(ΠΜ) προτρέποντας μέλη να συναντήσουν την Βερονικα, με το ανάλογο αντίτιμο πάντα(250Ε).
Οι παραπάνω τράβαγαν κουπί στην βάρκα με το όνομα Βερονικα20. Τράβαγαν κουπί για να πιάνει κορόιδα των 250 . Τώρα που η βάρκα βούλιαξε τους πηρε μαζί της στον πάτο.
Εισαι άσχετος η μου φαίνεται; Δεν είχε νταβα η ίδια μίλαγε στο τηλ!