Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Πάντως φίλε ανεξάρτητα της κριτικής του Γιώργου οι φωτογραφία που ανέβηκε και τα βίντεο δείχνουν μια κοπέλα λίγο πάνω από το μέτριο.
Αξιογάμητη μεν αλλά με την καμία πάνω από τα 120.
Αυτό που διαφεύγει σε πολλούς, που κρίνουν αβασάνιστα το εμφανησιακό κομμάτι μιας κοπέλας, και μιλάω εδώ γενικότερα, είναι το λεγόμενο potentiality και οι υποδομές που διαθέτει. Κατά τη γνώμη μου η Βερόνικα, από όσα έχω δεί, είναι μια ωραία κοπέλα με πολύ καλό potentiality. Θυμάμαι κάποιες φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο προφίλ της όταν πρωτοεμφανίστηκε, που προέρχονταν από την παλαιότερη φάση της, οι οποίες συγκρινόμενες με άλλες αναβαθμισμένες που είδαμε στη συνέχεια, δεν είχαν καμμία σχέση σαν αποτέλεσμα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Μην τρελαθούμε ότι η κοπέλα είναι κιόλας μπάζο. Με την ευκαιρία, ρίχνω παρακάτω μερικά λινκς, από ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα, με φωτογραφίες από διάφορες πορνοστάρς (με ό,τι συνεπάγεται για την αμοιβή τους, αυτή η ιδιότητα), πριν και μετά το (επαγγελματικό εννοείται) μακιγιάζ. Έτσι για να ξέρουμε για τι μιλάμε. Μερικές, αντικειμενικά, ούτε στο Μετάξι δεν θα μπορούσαν να σαλονάρουν με τέτοια φάτσα. Ας μην είμαστε απόλυτοι.