Α, περίμενε τώρα γιατί εσύ όντως χρήζεις ειδικής απάντησης!
Ξαναέγραψα γιατί διαστρεβλώθηκαν τα όσα είχα γράψει.
Δεν μου λες ρε Γιόρκυ εσύ τελικά την κοπέλα όταν σου είπα πως ήθελε να σε δει λόγω τιμής δεν την είδες ή γιατί σε κάτι άλλο δεν τα βρήκατε; Επίσης δεν σεβάστηκες πως εγώ δεν ανέφερα δημόσια το ποιος είχε δώσει τα 600 στο Αλβανογιουβαρλάκι.
Κι αφού σου είχα απαντήσει με π.μ. στο φ/β την θέλεις και δημόσια την απάντηση; Θα την έχεις λοιπόν.
Γιατί τότε μιλούσα πολύ πιο συχνά μ' αυτήν παρά μ' εσένα! Και ναι και στο είχα γράψει και το εννοούσα πως σε θεωρούσα γιό μου, αλλά προ έτους που μου την είχαν πέσει αναίτια οι νταβατήδες και με αποκαλούσαν εμένα νταβατζή και το ήξερες δεν βγήκες να μου σταθείς! Από τότε σε ξέγραψα από "γιο", υπέθεσα πως θα το είχες καταλάβει...
Σπίτι του κρεμασμένου δεν είναι καλό να μιλάτε για σκοινί. Όταν σας την έπεφταν τότε, ήταν όλοι τους νταβατζήδες;
Μήπως έχετε επιλεκτική μνήμη και κλασικά τα γράφετε όπως σας συμφέρουν; Είναι τουλάχιστον αστείο, ενώ
προωθούσατε συγκεκριμένα στα κρυφά μια κοπέλα και κάνατε τον προρνοντελάλη με τιμές και υπηρεσίες, το γεγονός ότι βγαίνατε και λέγατε πως το κάνατε από καλή καρδιά για να την βοηθήσετε και δίχως αντίτιμο, και αυτό μόνο σαν φάρσα μπορεί να ακούγεται. Παρά την αρχαία κόντρα μας, και παρά τα σκληρά λόγια, ήμουν ωστόσο από τους ελάχιστους που βγήκα και είπα τότε ότι δεν είστε νταβάς (άλλο αν είχατε ενδεχομένως από την κοπέλα, "άλλου είδους" οφέλη, μή οικονομικά) παρά ένας θλιβερός γεροντο-αγαπούλης.
Σχετικά με τον κ. Yorkie, θυμάμαι ειδικά ότι τότε, είχατε εκμεταλλευτεί την όποια φιλία σας (και το κύρος που διαθέτει)
αναφέροντας το όνομά του και εκθέτοντας την εμπιστοσύνη του, μιλώντας για επαφές σας στο facebook, αποζητώντας
(μάλλον, εκβιάζοντας) δημόσια κάλυψη. Όταν κάποιος έχει χεσμένη τη φωλιά του, είναι καλό να καθαρίζει μόνος τα όποια
σκατά του και όχι να τρέχει σαν τον Καραγκιόζη στον "Μπαρμπα-Γιώργο" για στήριγμα. Τότε είπατε όσα είχατε να πείτε,
και σοφά αποσυρθήκατε στην σιωπή για μεγάλο διάστημα. Τώρα, καλοκαιριάτικα και με αυτή τη ζέστη, γιατί ανακατεύετε
ξανά τα παλιά ξεραμένα σκατά; Υπάρχει κάποιος λόγος;