sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Ρε παιδιά ...
τελικά η Βερόνικα δουλεύει; έχει προμοτορες;
μας δουλευει και αυτη και πολλοι ακομα....
Ρε παιδιά ...
τελικά η Βερόνικα δουλεύει; έχει προμοτορες;
Έγραψα κάτι πριν 24+ ώρες κι από περιέργεια μπήκα να δω τί έγινε. Ότι είχα φανταστεί έχει γίνει λοιπόν.
Ο γνωστός τρολάκιας πρώτον συνεχίζει τις μπαρούφες του επί 15-20 ποστς μόνο στο συγκεκριμένο νώμα
Νομίζω σου ξέφυγαν μερικά pmενταξει την πηραμε και σημερα την δοση μας
οσοι μου απαντησουνε οτι γουσταρουνε το πιπινι τους στελνω ινφο μετα
παω και εγω να απλωσω την γερικη ψωλη μου σε καμια παραλια
Για να καταλάβει και ο υπόλοιπος κόσμος ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΑΠΑΤΖΑΣ είσαι αλλά και ΨΕΥΤΟ-προμότορας, γιατί ένας επαγγελματίας προμότορας βγάζει και κανένα φράγκο στην τσέπη, ενώ εσύ αντιθέτως ψάχνεις για κανένα τσάμπα γαμισάκι...Γιατί η Σάζη που είναι 35+, σαν χτικιό και γαμιέται σαν ψόφια θέλει 500! Η Κουλετσίου που είναι 45+, σαν άσχημο τραβέλι (γαμιέται καλά τουλάχιστον) θέλει 400! Η Άνδρεαδάκη που έχει γίνει σαν δίφυλλη ντουλάπα πλέον παίρνει 250 μέσω του πρακτορείου της! 200 παίρνει το άσχημο αλβανόμπαζο η Θεοδώρα Χατζή και το κορυφαίο έχουν πληρωθεί 600 για δίωρο με το αλβανογιουβαρλάκι την Τζόα Κιοσέ!
Παίδες δεν θα τα έγραφα δημόσια αυτά, αλλά με αναγκάσατε! Τώρα που θα τα διαβάσει θα σας ζητάει 500 την ώρα το λιγότερο να ξέρετε, διότι από ΟΛΕΣ αυτές είναι ΠΟΛΥ καλύτερη! Το που θα τα ζητάει κι από εμένα ενδεχομένως δεν με ενδιαφέρει, διότι είπα πως έχω κόψει τις πουτάνες. ;)
250 η αξία;;;; 500 είχα δώσει πέρσι. Όντως σαν ντουλάπα είναι κ από μυαλό Γαματα
Τι δεν απαντάς ρε Gianevan. Πρώτο πόστ απάντησης σε εμένα ήταν.Και φυσικά δεν θα απαντούσα σε κανέναν τρολάρα Greek αλλά όταν κάποιος (τέως) φίλος σου επιμένει δημόσια...
Θα μπορούσα να σας έγραφα κι άλλα, αλλά πάω πάλι στην πλαζ για μπάνιο. Σας χαρίζω δυο φωτός. Πηγαίνετε κι εσείς βρε! Ζήστε τη ζωή σας και σταματήστε το κάψιμο εδώ μέσα!
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=242152.0;attach=915895;image[/img[/URL]]
Καλό Νοέμβρη ρεμάλια! Εγώ και τον Οκτώβρη εδώ θα κάνω μπάνια, έχω ξεκινήσει από τον Απρίλη.
Με επισκέπτονται και διάφορες "φίλες" μου ενίοτε...
[/quote]
Τι είναι αυτά ρε γιατρέ?
Να βάλω που λιάζει την κορμάρα της η Βερόνικα να πάθετε κωλούμπρα? :cool:
Για να καταλάβει και ο υπόλοιπος κόσμος ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΑΠΑΤΖΑΣ είσαι αλλά και ΨΕΥΤΟ-προμότορας, γιατί ένας επαγγελματίας προμότορας βγάζει και κανένα φράγκο στην τσέπη, ενώ εσύ αντιθέτως ψάχνεις για κανένα τσάμπα γαμισάκι...
Πόσες φορές πήγες να πλασσάρεις από "πίσω" κοπέλες που ενώ είχαμε τιμές πάτο, τους έλεγες παπαριές ότι έχουν τιμή φθηνή και να ανεβάσουν τιμές και μετά τις έσπρωχνες ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΕΣ για την εύνοια τους???? Έλα για πες????
Θα μιλήσεις εσύ ή να ανοίξω το στόμα μου???? Σε προκαλεί ο "Τρολλάκιας".
Επίσης να σου πω και τα εξής για αυτές που ήδη γνωρίζω...:
1) Έαν η Ανδρεαδάκη είναι σαν δίφυλλη ντουλάπα...
α) ή έχεις καιρό να την δείς
β) σίγουρα δεν την έχεις γαμίση
γ) εσύ είσαι τότε σαν SUPER TANKER μπροστά στην δίφυλλη ντουλάπα.
δ) 300 για 2 ώρες σου κάνει?????
Μην ξεχνάς επίσης ότι η Ανδρεαδάκη έχει κάνει και 10 εξώφυλλα. Έχει πάρει και ένα τίλτο, έχει κάνει και δεκάδες διαφημίσεις/φωτογραφίσεις.
Αααα... ξέχασα να σου πω... η Βερόνικα μπροστά στην Ανδρεαδάκη είναι σαν να λέμε Yugo με Porche αγαπητέ. Και ΔΕΝ μιλάμε για ύψος. Άστο... ζήτημα εάν φτάνει στον αφαλό της.
Μου κάνεις και σύγκριση τρομάρα σου.
2) Το Αλβανογιουρβαλάκι που λες...
α) παίζει από 120 έως 150 φίλε μου για 1 ωρίτσα χωρίς ρολογάκι και έχει κάνει άμα λάχει και 5 επαγγελματικές φωτογραφίσεις.
η Βερόνικα τι έχει κάνει εκτός από ένα βίντεο με κατούρημα???
Παίδες δεν θα τα έγραφα δημόσια αυτά, αλλά με αναγκάσε ο Κομπογιαννίτης!
Ναι συγνώμη. Τώρα το είδα. Με τον κανονικό του μιλάει ο παπάτζας.
Εγγεγραμμένος στις 24/03/07, με 4 μυνήματα στο νήμα της Βερόνικας, με 4 μηνύματα στο νήμα του Άρλεκιν,
με 1 μήνυμα στο νήμα Οι πουτάνες της Πόπης και με 2 ακόμα μηνύματα σε δύο άλλα νήματα. Συγνώμη που
τον είπα Κλαρινογαμπρό. Έπρεπε να τον πω και χειρότερα αλλά είναι ήδη Κυριακή και σέβομαι την ημέρα
του Θεού.
Μπορείς να μου στείλεις τα link των Σαζή και Ανδρεαδάκη.
Ευχαριστώ!
τυπε δεν αμφιβάλω είπα έδωσα 500 κ πιάστηκα Μαλακαςδεν ξερω για πρακτορεια κ ετσι..παντως μεσω γνωστων πριν καποιους μηνες επαιζε κ πιο κατω απο τα 250 ;)
Παντως για τους γηραιούς κυρίους που σκάνε πεντακοσάρικα μια και εζήλωσαν τη δόξα του Ούγκο Σιφρέντι ας μην ανησυχούν !!!
Μπορείς να μου στείλεις τα link των Σαζή και Ανδρεαδάκη.
Ευχαριστώ!