Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Το καλύτεροωραιο νημα τουτο....
Το καλύτεροωραιο νημα τουτο....
γιατι ρε η λαμψη ηταν καλυτερη?εδω εχει δραση,περιπετεια,σεξ και πιστολιδι....Το καλύτερο
Πες σε παρακαλώ ποιες κοπέλες είναι ισαξιες ή καλύτερες από την Βερόνικα και κοστίζουν 120 ευρώ...
ή είναι για κλειστό κύκλωμα και δεν χωράνε οι "αγαπουληδες" της Βερόνικας...
Και έχεις χάσει επεισόδια λέμε! Έχεις χάσει επικές μάχες!γιατι ρε η λαμψη ηταν καλυτερη?εδω εχει δραση,περιπετεια,σεξ και πιστολιδι....
η δευτερη σαιζον θα ειναι καλυτερη...Και έχεις χάσει επεισόδια λέμε! Έχεις χάσει επικές μάχες!
ωραιο νημα τουτο....
Ποια δεύτερη; Είμαστε στην μέση της τρίτης τώρα! Τύφλα να χει ο Σουλειμάν και η Κιοσέμ!η δευτερη σαιζον θα ειναι καλυτερη...
εσεις με κραζετε καθημερινα για τα ιδια πραγματα
σταματηστε λοιπον να ασχοληστε μαζι μου
Τα δίνει για τα δίδακτρα στο κολέγιο ρε παίχτη, κοστίζουν όσο βγάζουμε οι δύο μας σε ένα χρόνο.
Δηλαδή ρε φίλε για τις κοπέλες που δουλεύουν 12ωρα για 400 ευρώ και δεν βγαίνουν στη βίζιτα τι θα πρέπει να γράψεις αν γράφεις έτσι για μια κοπέλα που επέλεξε τον εύκολο (μεσα στις δυσκολίες του) δρόμο και βγάζει σε 1 μιση ώρα αυτά που άλλες κοπέλες πηγαινοέρχονται 1 μήνα για να βγάλουν?
ενα μαγαζι που τα φορεματα του ειναι σχετικα ακριβα
και ενα αλλο που τα φορεματα του κοστιζουν το μεσο ορο τιμης ενος φορεματος
θα μπουν οι ιδιοι πελατες πιστευεις?αλλοι επιλεγουν το ενα και αλλοι το αλλο αναλογα την τσεπη τους.αν δεν εχω δεν θα μπω στο καταστημα που ενα φορεμα κανει 300ε αφου δεν τα διαθετω θα παω στο φθηνοτερο κατευθειαν.
τι παραπανω αναλυση θελεις?
αυτοι που σε κραζουν είναι πολύ λιγοι, οι υπολοιποι απλα σου κανουμε διαδικτυακη παρεα
να μιλας με αποδειξεις φιλε γιατι απο αερολογια χορτασαμε!
ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει
εσεις με κραζετε καθημερινα για τα ιδια πραγματα
σταματηστε λοιπον να ασχοληστε μαζι μου
εγω δεν δουλευω καν ολες τις μερες
μια φωτο θελω νανεβαζω και να λεω ποτε ειμαι διαθεσιμη
οταν ομως λετε μαλακιες θα σας απανταω
εχω 320 αναπαντητα μηνυματα μεσα σε ουτε 5 μερες
μπορεις να ρωτησεις αυτα τα ατομα λοιπον
εχω ξαναπει οτι κανω συγκεκριμενες μερες ραντεβου το μηνα
η τιμη δεν προκειται να πεσει και ουτε γινονται παζαρια
αν εσενα σου φαινεται απιστευτο καπελο μου τοτε
σε λιγο καιρο θα σταματησω οποτε μην ανχωνεσαι δεν θα σου κανω χαλαστρα
οσοι με συναντησαν ξερουν οτι απανταω εγω
οι υπολοιποι οπως και εσυ συνεχιστε να κανετε ανουσιες υποθεσεις
εχω πιο μεγαλα αρχιδια απο πολλους εδω μεσα
κανω πολλα παραπανω αποσα ειπες και σε πληροφορω τα προλαβαινω ολα
περαστικα σου λοιπον και περιμενω τις αποδειξεις για τις παπαντζες σου
Παρεα που δεν βοηθαει να γεμισει το πορτοφόλι της δεν την συγκινει τυπε :S :S :S
εχω χασει επεισοδια δλδ?Ποια δεύτερη; Είμαστε στην μέση της τρίτης τώρα! Τύφλα να χει ο Σουλειμάν και η Κιοσέμ!
βρε φιλε μου τι αστο δεν το σωζεις???αλλο ειπε ο φιλος αλλο καταλαβες...μην τα βλεπουμε ολα οπως θελουμε...εννοουσε ο φιλος οτι ανεβαζοντας την τιμη στα 250 συνανταει πλεον αλλης κατηγοριας ανθρωπους (χρηματικης εννοω φυσικα) που εχουν λεφτα και μπορουν να της τα δωσουν εστω και για μια ωρα!!!απλα αλλαξε κατηγορια και ειναι λογικο φιλε!!!με την εμφανιση που εχει και τις υπηρεσιες της που ειναι πολυ καλες μπορει να τα βρει τα λεφτα αυτα ευκολα!!!ειδικα αν την συγκρινεις με κατι αλλες city toyr φολες!!!Τυπε αφησε το καλυτερα !! Δεν το σωζεις !!
Και γραφω τυπε γιατι απλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν γραφει η κοπελα απο το νικ της.
Τοσο το υφος οσο και ο τροπος γραφης δεν παραπαιμπει με τη καμμια σε 20 χρονων κοπελα. Ουτε σε κοπελα γενικοτερα. Επιπλεον λιγο να δει κανεις τα στατιστικα χρησης του νικ που χρησιμοποιεις καποιος ευκολα καταλαβαινει οτι χρονος για πισινες σπουδες και δουλεια σαν και αυτη απλα δεν κουμπωνουν με τη καμμια.
Ενταξει τη δουλεια σου να ιντριγκαρεις και να κρατας το thread πρωτη σελιδα στο site τη κανεις καλα.
Αλλα απλα μην νομιζεις οτι ολοι ειναι ηλιθιοι. Μπορεις νσ κοροιδεψεις πολλους για λιγο χρονο η λιγους για πολυ χρονο.
Αλλα σιγουρα δεν μπορεις να κοροιδεψεις πολλους για πολυ χρονο.
Αυτα απο εναν φρεσκο και αδαη στο site που δυστυχως δεν του κοβει κιολας.
Αντε να ξυπνανε καποιοι και να καταλαβουν οτι ο λογος που πληρωνουν 250 ειναι για να πληρωνουν καποιοι αλλοι 120.
Φιλακια !!
μου αρεσει ο συλλογισμος του μαιντ....ειμαι με αυτην την ομαδαΠρωτα σου ξεφευγει και γραφεις οτι υπαρχουν δυο κατηγοριες πελατων με διαφορετικες τιμες.
Μετα "παρελκυστικη" στρατηγικη με φωτογραφια και τη μπαλα στην εξεδρα μηπως και το σωσεις και περασει στο ντουκου.
Προσωπικα δεν χρησιμοποιησα ποτε βρισιες. Μονο επιχειρηματα. Ουτε καν σε εκρσξα για κατι. Εσυ αντιθετως περιφραστικως με ειπες ηλιθιο.
Οχι αποδειξεις δεν εχω. Αλλα ενδειξεις εχω.Και αρκετες. Επισης για τις δυο κατηγοριες πελατων εσυ εγρσψες οχι εγω.
Να ηξερες ποσες κοπελες απο αυτες που σε λιγο καιρο σταματησαν σε λιγοτερο χρονο ξανααρχισαν !!!
Δεν ανησυχω καθολου για την πιατσα. Ξερω τι θελω κσι που θα το βρω. Και ναυσγιο να εκλιπαρω για να γαμησω πουτανες δεν θα γινω ποτε. Καταλαβες τυπε ??
Το οτι συτοι που σε συνσντησαν θα επιβεβσιωσουν οτι χειριζεται η ιδια η βερονικα το νικ της οπως κσταλαβαινεις μσλλον δεν πειθει ως επιχειρημα γιστι ουτε εκεινοι μπορουν, οπως και εμεις βεβσια να ξερομε.
Το οτι αυτος που γραφει απο το νικ ειναι πολυ πιθσνον να εχει αρχιδια με την φυσικη εννοια εγω το εγραψα πρωτος Τι μεγσλα η μικρα οπως καταλαβαινεις παιζεται
Επισης μαλλον ειναι αληθεια οτι η Βερονικα εχει με τη μεταφορικη εννοια αρχιδια.
Με συγχωρεις που εκτος οτι προφανως δεν μου κοβει ειμαι και παπατζης. Αλωστε και η προιστορια μου εδω μεσα αυτο δειχνει
Αλλα κουτοχορτο δεν τρωνε ολοι εδω μεσα. Καλο εινσι να το καταλαβεις και να προσεχεις.
Οι της κατηγοριας 1 πινουν αυτη τη στιγμη στην υγεια των της κατηγοριας 2.
Πρωτα σου ξεφευγει και γραφεις οτι υπαρχουν δυο κατηγοριες πελατων με διαφορετικες τιμες.
Μετα "παρελκυστικη" στρατηγικη με φωτογραφια και τη μπαλα στην εξεδρα μηπως και το σωσεις και περασει στο ντουκου.
Προσωπικα δεν χρησιμοποιησα ποτε βρισιες. Μονο επιχειρηματα. Ουτε καν σε εκρσξα για κατι. Εσυ αντιθετως περιφραστικως με ειπες ηλιθιο.
Οχι αποδειξεις δεν εχω. Αλλα ενδειξεις εχω.Και αρκετες. Επισης για τις δυο κατηγοριες πελατων εσυ εγρσψες οχι εγω.
Να ηξερες ποσες κοπελες απο αυτες που σε λιγο καιρο σταματησαν σε λιγοτερο χρονο ξανααρχισαν !!!
Δεν ανησυχω καθολου για την πιατσα. Ξερω τι θελω κσι που θα το βρω. Και ναυσγιο να εκλιπαρω για να γαμησω πουτανες δεν θα γινω ποτε. Καταλαβες τυπε ??
Το οτι συτοι που σε συνσντησαν θα επιβεβσιωσουν οτι χειριζεται η ιδια η βερονικα το νικ της οπως κσταλαβαινεις μσλλον δεν πειθει ως επιχειρημα γιστι ουτε εκεινοι μπορουν, οπως και εμεις βεβσια να ξερομε.
Το οτι αυτος που γραφει απο το νικ ειναι πολυ πιθσνον να εχει αρχιδια με την φυσικη εννοια εγω το εγραψα πρωτος Τι μεγσλα η μικρα οπως καταλαβαινεις παιζεται
Επισης μαλλον ειναι αληθεια οτι η Βερονικα εχει με τη μεταφορικη εννοια αρχιδια.
Με συγχωρεις που εκτος οτι προφανως δεν μου κοβει ειμαι και παπατζης. Αλωστε και η προιστορια μου εδω μεσα αυτο δειχνει
Αλλα κουτοχορτο δεν τρωνε ολοι εδω μεσα. Καλο εινσι να το καταλαβεις και να προσεχεις.
Οι της κατηγοριας 1 πινουν αυτη τη στιγμη στην υγεια των της κατηγοριας 2.