Eπειδή βλέπω ότι επιμένετε στο "παραμυθάκι" της αποδοχής πελατών μόνο με βάση την προσωπική σας "λίστα" που καταρτάτε μέσω του Bourdela.com αλλά και γενικότερα του διαδικτύου, καθώς και με μοναδικό κριτήριο μόνον αυτήν, λύστε μας μια απορία.
Τον κ. Γιανεβάνη, που κατά δική του ομολογία και κατά δική σας σιωπηρή επιβεβαίωση αυτού του γεγονότος (μια και παραδεχθήκατε με γραπτή σας δήλωση την συνάντηση μαζί του)
τον γνωρίσατε εκτός bourdela.com και γενικότερα εκτός διαδικτύου.
Πώς λοιπόν τον "τσεκάρατε"; Και ακόμα περισσότερο, πως γνωρίζατε ότι αυτός ο άνδρας που γνωρίσατε τυχαία δεν πρόκειται για κάποιον που έχετε απορρίψει εντός της κοινότητος του bourdela.com;
H απάντηση :
"Ζήτησα το νικ του και μετά τον έβαλα να λογκάρει με αυτό το νικ που μου ανέφερε προκειμένου να μου στείλει π.μ. για να τον "τσεκάρω", δεν θα ληφθεί υπόψη, διότι ο κ. Γιανεβάνης γράφει ξεκάθαρα ότι δεν του ζητήσατε κανένα νικ και του δωσατε το τηλέφωνό σας προτού να γίνει οιαδήποτε αναφορά και από τους δυό σας στο bourdela.com.
H απάντηση :
"Ζήτησα να μου πεί πρώτα το νικ του", δεν θα ληφθεί σοβαρά υπόψη, δίοτι μπορεί και να σας έλεγε οιοδήποτε νικ γούσταρε.