ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
Και τελικά η Βικτώρια άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της....
Ενω εσυ γαμας καλυτερα μουνια..Καλά τύπε εσύ που γαμάς τραβεστί παίζει να την δεις και Θεά
καλα εσυ παιζει και να μην εχεις γαμησει ποτε....Καλά τύπε εσύ που γαμάς τραβεστί παίζει να την δεις και Θεά
Και τελικά η Βικτώρια άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της....
Αστο ρε φίλε. Είπαμε τα 250 είναι πολλά αλλά όταν η σύγκριση γίνεται με την αγορά των ανεξάρτητων.
Όταν αρχίζεις και συγκρίνεις γραφεία οι διαφορές δεν είναι τόσο τραγικές.
Η τιμή της βερόνικα είναι εκεί ακριβώς γιατί οι πιο πολλές επιλογές εδώ μέσα αρχίζουν από 140-150 και μιλάμε πάντοτε για ώρα. Λίγες τιμές είναι στα πλαίσια της αγοράς.
Αν είχες ακόμα εδώ μία Κλέλια που ήταν στα 100 και καθόσουν 1.5 ώρα χαλαρά, αν έβρισκες ευκολα την Αγγελική24 στα 80 (τώρα είναι στα 100 νομίζω) και κανα δύο αλλες περιπτώσεις, κανείς δεν θα έγραφε σε αυτό το νήμα τώρα.
Αλλά επειδή τέτοιες περιπτώσεις δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ΠΙΑ να βγουν εδώ μέσα σε αυτές τις τιμές και όπως είχε πει και κάποιος σε μια κριτική του στην βερόνικα που την πρόλαβε νομίζω με 120 "ευτυχώς που βγηκε και την χαρίκαμε όλοι γιατί δεν πρέπει κοπέλες να μένουν σε κλειστούς κύκλους" (βεβαια το "όλοι" είναι σχετικό γιατί τα 250 δεν είναι για όλους ούτε έχει τον χρόνο για όλους) η Βερόνικα καλά έκανε και ζητά αυτά που ζητά από ΑΥΤΟΥΣ που τα ζητά.
Αν κάνεις 6000 λογαριασμό στον Μακρόπουλο για μια βραδιά προφανως και τα 250 είναι φιλοδώριμα και καλά κάνεις να τα δίνεις στην Βερόμικα και στην κάθε Βερόνικα. Από ΑΥΤΟΥΣ τα ζητά η Βερόνικα και καλά κάνει, δεν τα ζητά από αυτόν που βγάζει 1000 το μήνα καθαρά και το 250 είναι το 1/4 του μισθού του.
Και όπως λέει και ένας φίλος από εδώ μέσα που ξέρει vfm κομάτια "Σκορπιέ, εγώ κονε σε καλή τιμή δεν πρόκειται να κάνω σε κανέναν εδώ μέσα που τον βλέπω να τα χώνει αβέρτα. Θα της λέω να ζητά την πενταπλάσια τιμή γιατί αυτός που δεν ξέρει την αξία των χρημάτων του πρέπει να πλερώνει. Άσε που θα χαρεί και η κοπελίτσα που τα έχει ανάγκη".
.
Αλλα οι μεροκαματιαρηδες η οι υπαληλοι που σκανε ενα τριτο η ενα τεταρτο του μισθου τους για να γαμησουν μια πουτανα εμενα τουλαχιστον μου φαινονται απλα τραγικα ναυαγια.
αχαχαχ τραγικα ναυαγια....εξαιρετικο κοσμητικο επιθετο.
Εκ μερος των τραγικων ναυαγιων...την καλημερα μου.
Γειά σου ρε κουκλί Βερόνικα
Παίξε με την Πούτσα μας Φυσαρμόνικα
Συγνωμη αν προσεβαλα !!
Αλλα απλα αυτη ειναι η γνωμη μου !!
Δεν διεκδικώ το αλαθητο του παππα. Αλλα αυτο πιστευω !! Αυτο γράφω !!
Αδελφέ ,,..η τύπισα είναι callgirl δεν την προσλαμβανεις να κανει γραμματική στα παιδιά σου!Πόνεσαν τα μάτια μου....έλεος!
αντιγραφη της βερομπουκιτσας!! μαλλον η ξαδερφη θα ειναι!!.
Θα μου επιτρεψεις στα κοκιννα παραπανω να διαφωνησω.
Και βεβαια θα βγουν σε πολυ λογικοτερες τιμες απο αυτα που η βερονοκα ζηταει και αλλες νεες επαγγελματιες. Το πιθανοτερο βεβαια ειναι να αντιγραψουν το μοντελο βερονικα.
Και βεβαια δεν ειναι μονο λεφταδες οι πελατες της.Ειναι σαν να ισχυριζεσαι οτι το iphone το παιρνουν μονο πλουσιοι. Καιστο τι κανουν οι λεφταδες τα περισευουμενα τους προφανως δεν μας πεφτει λογος περαν του οτι χαλανε κατα καποιο τροπο την πιατσα.
Αλλα οι μεροκαματιαρηδες η οι υπαληλοι που σκανε ενα τριτο η ενα τεταρτο του μισθου τους για να γαμησουν μια πουτανα εμενα τουλαχιστον μου φαινονται απλα τραγικα ναυαγια.
Τελος παντων ο καθενας εχει τη γνωμη του και αυτη ειναι σεβαστη.
ενημερωση λεγεται αυτο παραμυθα που παστηκες στην φακα ψευτη τοσο σου κοβει
οποτε φευγω συνηθως το λεω
οταν ενημερωσα οτι θα λειπω σουηδια και μετα ντουμπαι μηπως ηθελα να ψαρεψω κανεναν Ελληνα της ομογενειας :S
φιλε να σε ρωτησω παλι γιατι δεν απαντησες.Ισχύει, ας πούμε Klio από μοντελ εσκορτ γνήσια Ελληνίδα πιτσιρίκα κορμάρα, 5 κλάσεις πιο πάνω στα 140.
και βεβαια δεν πρεπει να παρουνε οι συγκεκρινενοι φουκαράδες βερονικα ας κοιτάξουνε άλλο μπατζετ τοσες επιλογες εχει τοσαιτ..
Θα μου επιτρεψεις στα κοκιννα παραπανω να διαφωνησω.
Και βεβαια θα βγουν σε πολυ λογικοτερες τιμες απο αυτα που η βερονοκα ζηταει και αλλες νεες επαγγελματιες. Το πιθανοτερο βεβαια ειναι να αντιγραψουν το μοντελο βερονικα.
Και βεβαια δεν ειναι μονο λεφταδες οι πελατες της.Ειναι σαν να ισχυριζεσαι οτι το iphone το παιρνουν μονο πλουσιοι. Καιστο τι κανουν οι λεφταδες τα περισευουμενα τους προφανως δεν μας πεφτει λογος περαν του οτι χαλανε κατα καποιο τροπο την πιατσα.
Τελος παντων ο καθενας εχει τη γνωμη του και αυτη ειναι σεβαστη.
σιγα να μην την εχει παρει.Το θεμα εχει κουρασει.Μπαινουν διάφοροι γραφουν μπουρδες,ειτε γιατι εχουν συμφέρον,ειτε γαιτι δεν εχουν φραγκα και γενικως κραζουν,ειτε γιατι δεν εχουν κατι να κανουν και περνανε την ωρα τους.φιλε να σε ρωτησω παλι γιατι δεν απαντησες.
την εχεις συναντησει την Βερονικα?
Και όπως λέει και ένας φίλος από εδώ μέσα που ξέρει vfm κομάτια "Σκορπιέ, εγώ κονε σε καλή τιμή δεν πρόκειται να κάνω σε κανέναν εδώ μέσα που τον βλέπω να τα χώνει αβέρτα. Θα της λέω να ζητά την πενταπλάσια τιμή γιατί αυτός που δεν ξέρει την αξία των χρημάτων του πρέπει να πλερώνει. Άσε που θα χαρεί και η κοπελίτσα που τα έχει ανάγκη".
Αδελφέ ,,..η τύπισα είναι callgirl δεν την προσλαμβανεις να κανει γραμματική στα παιδιά σου!
θελεις να γαμιέται καλά !!!
Έτσι είναι τα έχουμε πει αυτά, όλα τα κανονίζει ο νταβαντζής -γκομενος, λογαριασμό, απαντήσεις, μεταφορές.
Και που να τα προλάβει η ίδια δεν προλαβαίνει να κλείσει μπούτι.
Εγώ που την είχα πάρει αργά ήταν ρετάλι.
Σύνηθες αυτό στις πουτανες παίχτη, οι περισσότερες είναι αριβίστριες, όποια δει ότι της παίρνει σε πατάει.
Η Βερονικα στα 70 έστηνε κωλο και τώρα την δίνουν 800 να την βγάλουν για φαγητό.
Οι μαλάκες είναι πιο πολλοί και από τις πέτρες.
Τα δίνει για τα δίδακτρα στο κολέγιο ρε παίχτη, κοστίζουν όσο βγάζουμε οι δύο μας σε ένα χρόνο.
Δηλαδή ρε φίλε για τις κοπέλες που δουλεύουν 12ωρα για 400 ευρώ και δεν βγαίνουν στη βίζιτα τι θα πρέπει να γράψεις αν γράφεις έτσι για μια κοπέλα που επέλεξε τον εύκολο (μεσα στις δυσκολίες του) δρόμο και βγάζει σε 1 μιση ώρα αυτά που άλλες κοπέλες πηγαινοέρχονται 1 μήνα για να βγάλουν?