nickos99
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 187
- Πόντοι
- 26
Μικρή άσε τα χαζά και πες τι κερδίζω το βρήκα!
Φώτο σε παράξενο σπίτι, καινούρια φίλη, Μαριαλεννα και Καρελιας μυρίζει
Περιμένω την αμοιβή, στείλε το τηλέφωνο σου.
Φώτο σε παράξενο σπίτι, καινούρια φίλη, Μαριαλεννα και Καρελιας μυρίζει
Πολυ πιο ωραιες και ζουμερες ειναι οι βυζαρες της Βερονικας , εγω παντως ψηθιζω βυζο Βερονικας δαγκωτο
Μικρή άσε τα χαζά και πες τι κερδίζω το βρήκα!
Περιμένω την αμοιβή, στείλε το τηλέφωνο σου.
Φίλε όλα τα λεφτά είναι να τις βλέπεις να γλύφει η μια την άλλη, υπαρχει χημεία μεταξύ τους, γουστάρουν το λεσβιακό και οι δυο. Σύντομα αναλυτική κριτική.Πολυ πιο ωραιες και ζουμερες ειναι οι βυζαρες της Βερονικας , εγω παντως ψηθιζω βυζο Βερονικας δαγκωτο
Η Σοφία είναι φίλη της Μαριαλένας, ξανθιά, ψηλή σχετικά, αδύνατη, ωραίο σώμα, αντέχει πολύ ξύλο.Η Σοφία ποια είναι;
Πολυ πιο ωραιες και ζουμερες ειναι οι βυζαρες της Βερονικας , εγω παντως ψηθιζω βυζο Βερονικας δαγκωτο
Η Σοφία είναι φίλη της Μαριαλένας, ξανθιά, ψηλή σχετικά, αδύνατη, ωραίο σώμα, αντέχει πολύ ξύλο.
Πολύ σύντομαΚριτική θα γραψεις τυπε?
Ρεεεεεαντέχει πολύ ξύλο.
Φίλε ξύλο και να χύνει. Πολύ καυλιαρα, να δέρνω εγώ να πέφτει ξύλο και από τις άλλες και να γουστάρει σαν τρελή.Ρεεεεε
Δερνετε γυναικες? Ντροπη ρε,
Αν ξερει καρατε και σας σαπισει τι θα κανετε μετα?
Αυτο ακριβως οπως το ειπε ο τζωρτης η Βερονικα ειναι γατονι οχι απλα εξυπνη , η Ελενα Ναομι εκτος απο βουρλο ειναι και κυκλοθυμικη και αγενης αναλογος πως θα ξυπναγε , αν και καποιος ειπε οτι πλεον εχει μαλακωσει καπως και ειναι πιο γλυκια απο τοτες που την περναμε ... :- :-Μπα όχι διαφωνώ, η Βερόνικα είναι όντως έξυπνη, η Ναυομι είναι βουρλο, αργοστροφη, κυκλοθυμικη...
Που βρισκεται η Βερονικα;τροπος επικοινωνιας?
στειλε της γραμμα με περιστερι,αμα θες ειμαι διαθεσιμος να της το παω κιολας!