Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Δεν τρωγομαι τυπε μια αναφορα εκανα σε κατι που προφανως δεν ηξερα κ πλεον εμαθα οποτε εφοσον ειναι ετσι οπως τα λες τοτε σορρυ.
Οκ, δεκτόν
Δεν τρωγομαι τυπε μια αναφορα εκανα σε κατι που προφανως δεν ηξερα κ πλεον εμαθα οποτε εφοσον ειναι ετσι οπως τα λες τοτε σορρυ.
Ναι οντως αλλα κ παλι εισαι εσυ. Το να γραφεις εσυ κ να εμφανιζεται το δικο μου προφιλ ηταν το περιεργο. Εαν ειναι ετσι οπως τα λεει ο popov οκ τοτε.
Ναι οντως αλλα κ παλι εισαι εσυ. Το να γραφεις εσυ κ να εμφανιζεται το δικο μου προφιλ ηταν το περιεργο. Εαν ειναι ετσι οπως τα λεει ο popov οκ τοτε.
Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητώ τύπε μου! Το ανέφερα εδώ γιατί αυτό το νήμα αφορούσε η κριτική.Ναί, τότε θα ήταν όντως περίεργο. Για το άλλο, ισχύει ό,τι ανέφερα και μπορεί να επιβεβαιωθεί κι από τους αρμόδιους.
θέλεις στα σοβαρά να το συζητήσεις μαζί μου, κατά πόσο πετάει ο γάιδαρος ή όχι;
Αυτό με τις διαφορές στο nick συμβαίνει σε πολλούς έχει σχέση με το πως συμπληρώθηκαν τα πεδία στην εγγραφή.
Αλλά είτε Μάνο τον λένε είτε Ρικαλ ο ίδιος προμότορας είναι. Μόλις σταμάτησαν να ασχολούνται όλοι με την τάπα έπιασε δουλειά η γραμματεία να ζωντανεψει το νήμα.
με καλυψε η απαντηση τ george απο κατω!!χα χχα χαχα χα
Παντως τελευταια ολο κριτικες για 6 ωρες κ πανω βλεπουμε
λοιπον,για να τελειωνουμε με το θεμα των ονοματων που βγαινουν στις κριτικες.οταν καποιο μελος,ζητησει αλλαγη του nickname,αυτο αλλαζει στο πως εμφανιζεται στο φορουμ που γραφει.στις κριτικες,μενει το παλιο Nick.
σορρυ για το οφ τοπικ.καλη συνεχεια σε ολους.
Αν το 3ωρο κανει 550 ευλογο ειναι δεν συμφερει
Παντως τελευταια ολο κριτικες για 6 ωρες κ πανω βλεπουμε
σορρυ για το οφ τοπικ.καλη συνεχεια σε ολους.
΄Συμφέρει ποιόν, τον πωλητή ή τον αγοραστή ?
Γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις κερδισμένος είναι πάντα ο πωλητής.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα duo.
Σου προτείνουν όλες όσες έχουν παρτενέρ γιατί θα πάρουν τα ίδια λεφτά κάνοντας την μισή δουλειά.
΄
σωστος ο παικτης
αυτη εχει 3 ωρες 550
και 10 η 12 ωρες 1000
ουσιαστικα δεν συμφερει το 3ωρο αρα αυτο λεω