Kαλησπέρα...διάβασα τυχαία το νήμα,καθώς το είδα στην αρχική σελίδα και θα ήθελα να πω και εγώ την γνώμη μου. Δεν είμαι τακτικός στο άθλημα, σπάνια μόνο, όταν υπάρχει "ανάγκη".Μία φορά ρώτησα ποιά να προτιμήσω ως ανεξάρτητη σε δικό της χώρο, μου απάντησε ο Zarden και μου πρότεινε την Maria55. Την επισκέφτηκα, έγραψα την κριτική μου, και δεν έκλαψα και τα χρήματα μου. Δεν βλέπω τον λόγο να υπάρχει διαμάχη για τον οποιοδήποτε λόγο και νομίζω πως είναι άσχημο να κρίνουμε μια κοπέλα είτε για την εμφάνιση της είτε για τα ποσά που ζητάει. Ας έρθουμε λίγο στην θέση της. Εμείς μιλάμε εκ του ασφαλούς γιατί δεν εκθέτουμε είτε το πρόσωπο μας είτε το σώμα μας. Το καλύτερο είναι, τα κορίτσια, όπως και την Βερόνικα20 να τις σεβόμαστε, ακόμη και να τις εκτιμούμε. Βέβαια η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση, αλλά από όσα είδα δεν νομίζω πως χρειάζεται διαφήμιση. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. Τόσα ζητάει η Βερόνικα20, τόσα θέλει, και αυτό είναι καθαρά δικό της θέμα. Ο καθένας επιλέγει ανάλογα με αυτό που θέλει και με όσα αντέχει η τσέπη του. Αυτά είχα να πω,κάθε κριτική δεκτή.