The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Δε σου λέει κάτι αυτό;
Η κοπέλα έχει 51 κριτικές και για αγένεια και υπεροψία σε ραντεβού έχεις αναφερθεί μόνο εσύ.
Δηλαδή εσύ όταν διαβάζεις κριτικές από άλλες κοπέλες για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, τι κοιτάζεις;
Τι γράφει η συντριπτική πλειοψηφία(που περιλαμβάνει και παλιά,γνωστά,σοβαρά μέλη) ή αυτά που έχει γράψει ΕΝΑΣ;
Και για ποια δικαίωση και βάθος χρόνου μιλάς..
Η κοπέλα δε βγήκε χθες στο κουρμπέτι,έχει δώσει ήδη πολλά δείγματα γραφής.
Και αν το δεις αντικειμενικά,είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία θετικά.
Επίσης δε νομίζω ότι είμαστε εδώ μέσα για να "δικαιωθούμε" σαν Nickname ειδικά σε μια αρνητική μας εικασία,αλλά να ευχόμαστε να διαψευστούμε για το γενικό καλό του forum.
Εν πρώτοις ήμουν σαφής. Δεν έγραψα ουτε για αγένεια, ούτε για υπεροψία. Για έπαρση έγραψα και κάθε λέξη έχει την δική της σημασία. Επίσης φρόντισα να τονίσω και να καταστήσω σαφέστατο, ότι η συμεπριφορά της κατ ιδίαν, δεν έχει καμία σχέση με την θρασύτητα που δείχνει εδώ.
Το ότι 51 φακελωμένοι και του χεριού της (όπως χάιρεται να γράφει και η ίδια και το θεωρεί μάλιστα και μέγιστο κατόρθωμά της) πελάτες δεν έχουν αναφέρει ούτε το παραμικρό ψεγάδι, πάλι δεν μου λέει τίποτα. Άλλωστε το φακελωμα πελατών -και όχι οι "συστάσεις" που συμφωνώ πως είναι απαραίτητες για την προστασία της κάθε κοπέλας που ασκεί αυτό το επάγγελμα- σε τι εξυπηρετεί εκτός από το να μπορεί η κοπέλα ανά πάσα στιγμή που δεν τις αρέσει κάτι που γράφτηκε για αυτήν, να το διαψεύδει και να να γίνεται πιστευτή δηλώνοντας πως ουδέποτε συναντήθηκε με τον γράφοντα; Το ίδιο δεν είχε συμβεί με την Μαριαλένα και τον Κασκαντερ επειδή αυτός τόλμησε να γράψει πως εμφανιασιακά είναι μέτρια; Ανατρέξτε λίγο στα σχόλια της κριτικής του...
Όσον αφορά τις κριτικές, μετά από πολύ καιρό που εχω χάσει στο ψάξιμο, μετά από τρελά χρήματα που έχω ξοδέψει σε δοκιμές και μετά από αμέτρητες φόλες που έχω φάει ( ακόμα και εξ΄αιτίας πολλών γνωστών μελών), έχω κατασταλάξει σε ενα - δυο κριτικογράφους με τους οποίους πάνω κάτω έχουμε τα ίδια γούστα.
Στην τελευταία πρότασή σας έχετε απόλυτο δίκιο. Πρώτος εγώ εύχομαι να μην δικαιωθώ. Ευχομαι δε να ήταν κάτι στιγμιαίο που συνέβει μόνον με εμένα. Πλην ομως βλέπω ότι της βγαίνει λίαν αυθορμητα στο νήμα της.