brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.012
- Πόντοι
- 2.606
το αφμ και αριθμο δελτιου ταυτοτητας εχεις βαλει?ναι γιατι ειναι γραμματα και φρασεις
το αφμ και αριθμο δελτιου ταυτοτητας εχεις βαλει?ναι γιατι ειναι γραμματα και φρασεις
Αυτα που σβηνω δεν ειναι ταττοο ειναι χρυση χενα που κανω κ βγαινει με το νερο!!!
Ταττοο κανονικα μονιμα δεν εχω!
Αοματοι οποτε καλα το ειπες
καλα ρε παιδι μου εσυ πλατσουριζεις συνέχεια πισίνες ,μπανιερες, ντουσιέρες δεν φεύγουν αυτά τα ρημάδια ?
Αυτα που σβηνω δεν ειναι ταττοο ειναι χρυση χενα που κανω κ βγαινει με το νερο!!!
Aρα το λαθος του τυπου ειναι που εγραψε tatoo κ οχι χενα λες κ πρεπει να ξερει καποιος την διαφορα.Αυτα που σβηνω δεν ειναι ταττοο ειναι χρυση χενα που κανω κ βγαινει με το νερο!!!
ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ???
Αφήστε την κοπέλα ήσυχη και βρείτε άλλο παιχνίδι. Μπαμ κάνουν οι μαϊμουδιές στις κριτικές Βερόνικας και Λίζα (χωρίς να θέλω να μειώσω τη Λίζα)
Πολύ ασχολείστε με κάτι που αντιπαθειτε... Και σίγουρα δεν βοηθάτε κανέναν που ενδιαφέρεται πραγματικά να την συναντήσει λέγοντας ανακρίβειες και κάνοντας υποθέσεις!!!
Έλεος μας τα έχετε πρήξει!!!
Αμ δεν είναι μόνον αυτό.
Και καποιος άλλος σε κριτική του έχει αναφέρει πως η Βερόνικά φέρει δερματοστιξία.
"Barbie girl
Μετα απο μεγαλη δυσκολια στην επικοινωνια καταφερα να την ξανασυναντησω ..
οποιος περιμενει συναντηση με μελαχρινη μακρομαλλου να το ξεχασει ..
ΚΑΤΑΞΑΝΘΟ μαλλι μεχρι των κωλο μπουκλα και πιασμενα πανω κοτσιδακια στεφανι
τσιμπουκοχειλα βλεφαριδες μαυρισμενη tattoo ρολογιες κοσμηματα lv σακιδιο
φορεματαρα και ενα κολιε με το γραμμα χ, ισως το κανονικο της να ειναι χριστινα Wink ποιος ξερει
Με λιγα λογια σαν την Barbie εγινε....
σε οσους αρεσουν οι ξανθιες θα τρελαθουν!
Παρα το γεγονός τούτο, ουδέποτε μπήκε η ίδια στον κόπο να το διαψεύσει και να γράψει: Πως ουδέποτε συναντήθηκε μαζί του, ότι είναι "τζάμπα μάγκας" και "κάνει το κομμάτι του" χωρίς να έχει δώσει ούτε ένα ευρώ, καθώς και τα συμπαρομαρτούντα που γράφει στις περιπτώσεις που δεν της αρέσουν αυτά που διαβάζει. ;)
[/quote
Αυτο που λες ειναι λαθος ! οποιος γραφει μια κριτικη εχω το νικ ναιμ του κ ξερω οτι με συναντησε
ο georgemani με συναντησε!
οταν καποιος με συνανταει κ πληρωνει ας γραψει την αποψη του αρνητικη θετικη δεν θπαρχει θεμα κ ουτε θα ασχοληθω.
ο ppgiorgos ομως ποτε δεν μιλησαμε ποτε δεν κλεισαμε !
ας μου στειλει ποιος ειναι ινβοχ οπ-ως κ τον αριθμο του και αν πραγματικα με συναντησε τοτε εννοειται θα το πω!~
οπως κ εσυ αν μου απο9δειξεις οτι με συναντησες θα το πω! αλλα δεν το κανεις γτ απλα δεν με συναντησες !
Κανω ελαχιστα ραντεβου και πολυ επιλεχτηκα!για ελαχιστες μερες!
καθε κριτικη ειναι δεκτη αρκει να εχει πληρωσει κ να εχει γινει συναντηση !
εκτος αν εσυ κ ο ppgiorgos εχετε 2διπλους κ τριπλους λογαριασμους εδω μεσα!
->οσο για σενα αφου λες με εχεις δει επρεπε να ξερεις οτι δεν εχω ταττοο <-
->οσο για την κριρικη του georgemani μπορεις να τον ρωτησεις να δεις οτι εννοει ταττοο χενα κ οχι ταττοο κανονικα!<-
αν στο μελλον κανω ειναι δικο μου θεμα
αυτη τη στιγμη ομως δεν εχω
Εγώ έστειλα έναν ξάδερφο μου με το nick ampelales.. εμείς πότε θα τα πούμε baby?
εγω παλι θελω αυτον.. πολυ καλος ;)
Βερόνικα μην πιστέψεις κανέναν που θα σου πει το δικό μου nick
Αυτο που λες ειναι λαθος ! οποιος γραφει μια κριτικη εχω το νικ ναιμ του κ ξερω οτι με συναντησε
ο ppgiorgos ποτε δεν μιλησαμε ποτε δεν κλεισαμε
ας μου στειλει ποιος ειναι ινβοχ οπ-ως κ τον αριθμο του και αν πραγματικα με συναντησε τοτε εννοειται θα το πω!~
οπως κ εσυ αν μου απο9δειξεις οτι με συναντησες θα το πω! αλλα δεν το κανεις γτ απλα δεν με συναντησες
Κανω ελαχιστα ραντεβου και πολυ επιλεχτηκα!για ελαχιστες μερες!
καθε κριτικη ειναι δεκτη αρκει να εχει πληρωσει κ να εχει γινει συναντηση !
εκτος αν εσυ κ ο ppgiorgos εχετε 2διπλους κ τριπλους λογαριασμους εδω μεσα!
οσο για σενα αφου λες με εχεις δει επρεπε να ξερεις οτι δεν εχω ταττοο
οσο για την κριρικη του georgemani μπορεις να τον ρωτησεις να δεις οτι εννοει ταττοο χενα κ οχι ταττοο κανονικα!
αν στο μελλον κανω ειναι δικο μου θεμα
αυτη τη στιγμη ομως δεν εχω
γιατί αγγελίες δεν βάζεις?δεν μου το λεει μιλαμε κ κλεινουμε απο εδω
οποτε μην ανχωνεσαι
μες τα νεύρα είσαιαφου τα ειπα πρωτα εγω καθεστε κυριε και επαναλαμβανεστε!
οταν πριν μερες σ ειπα πες μ που εχω ταττοο κ τι χρωμα μαλλια ειχα οταν με συναντησες υποτιθεται!!!??
απαντηση δεν πηρα!!!!
τωρα αφου τα αναλυσα το παιζεις γνωστικος ετεροχρονισμενα εκ του ασφαλους
μας επεισες για αλλη μια φορα
εγω σου ειπα πες μ ινβοχ ποιος εισαι κτλπ και αν δω οτι με εχεις συναντησει θα το πω δημοσια
δεν το κανεις ομως
βαρεθηκα παιδια ελεως το κουρασαμε
Φιλε και εγω δεν εστειλα εμενα στο ραντεβου!!!εστειλα τον παππου μου!!!Εγώ έστειλα έναν ξάδερφο μου με το nick ampelales.. εμείς πότε θα τα πούμε baby?