gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
Φιλε και εγω δεν εστειλα εμενα στο ραντεβου!!!εστειλα τον παππου μου!!!
Φιλε και εγω δεν εστειλα εμενα στο ραντεβου!!!εστειλα τον παππου μου!!!
αφου τα ειπα πρωτα εγω καθεστε κυριε και επαναλαμβανεστε!
οταν πριν μερες σ ειπα πες μ που εχω ταττοο κ τι χρωμα μαλλια ειχα οταν με συναντησες υποτιθεται!!!??
απαντηση δεν πηρα!!!!
τωρα αφου τα αναλυσα το παιζεις γνωστικος ετεροχρονισμενα εκ του ασφαλους
μας επεισες για αλλη μια φορα
εγω σου ειπα πες μ ινβοχ ποιος εισαι κτλπ και αν δω οτι με εχεις συναντησει θα το πω δημοσια
δεν το κανεις ομως
βαρεθηκα παιδια ελεως το κουρασαμε
Περιεργο κουρεμα-μακρυ ισιο μαλλι πολυ περιεργο σωστα
Τι αναλύσατε; Το "περίεργο κούρεμα" μηπως; Μέχρι πρίν λίγο το διαψεύδατε και αυτό και γράφατε ότι έχετε μακριά ίσια μαλλιά.
δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να σχολιάσει την συμπεριφορά σου στο μπου όπως συμβαίνει με όλους τους συμμετέχοντες?δεν ειπα το πραγματικο του ονομα κ μην το παιζεις χαζος
ωραια αν οτι δηλωνεις εισαι κ γω τοτε εχω βγει μις ελλας και ειμαι η βασιλισσα της αγγλιας
δοξαστε με
ξερω πολυ καλα ποιον συνανταω και ποιον οχι!
δεν θα ανεχτω κανεναν χωρις να εχει δωσει ουτε 1 ευρω !,να λεει πραγματα θετικα η αρνητικα!
οποιος πληρωνει να γραψει οτι θελει
και γιατί να σου πει ο άλλος το όνομα που έχει στο σιτε ο άλλος να γαμησει έρχεται όχι να παντρευτεί τι σε ενδιαφέρει εσένα αυτό???
Γιατί πίσω από τα nickname υπάρχουν και αβανταδόροι,λούγκρες,φαντασιόπληκτοι ή και ΨΕΥΤΕΣ σαν τον apoc που μας έλεγε ότι η Βερόνικα έχει μεγάλη μύτη-σιλικονάτα βυζιά και είναι αλλοδαπή.
Οπότε προς αποφυγή τέτοιων θρασύδειλων μελών,δε βρίσκω κακό που ρωτάει ποιοι είμαστε εδώ μέσα.
Όσο για σένα Saint..
Όταν προχθές σε ρώτησε απλά με πόσα την πήρες,τι μαλλιά είχε,κ.λ.π.
έκανες την πάπια..
Και αυτά με τα πυρφοροαγαπούληδες κόψτα.
Εγώ και άλλα 2 μέλη εδώ μέσα που την έχουμε υπερασπιστεί,γράφουμε από πολύ μακριά,οπότε δεν γράφουμε για τυχόν εύνοια.
Γράφουμε για κάτι θείους no lifers που τραμπουκίζουν 20χρονα και ενώ είναι αποδεδειγμένα ΨΕΥΤΕΣ,δεν τους έχει δώσει ο Αντισθένης πούλο από δω μέσα.
δασκαλε εδω τα νεούδια δεν σε ξερουν τι μετροποντικας εισαι για αυτο και δεν μιλανε με το απαραιτητο σεβας...
το μοντέρνο του κουρεματος ας πουμε δεν επιδεχεται αμφισβητησης αφου στην φωτο του νηματος της Ναγιας με τους πισινους στην πισινα φαινεται καθαρα η κορασιδα πως κατω απο την αλογοουρα εχει το μαλλι ξυρισμενο...
ολα αυτα βεβαια λιγη σημασια εχουν αφού το θεμα εδω ειναι οι εμπειριες απο την συναντηση των μελών με την κοπέλα
θα διάβαζε καιρό το σιτεεσυ με ημερομηνια εγγραφης τον Απρίλιο ρε μαγκα σα μακρια γλωσσα δεν εχεις?
εσυ με ημερομηνια εγγραφης τον Απρίλιο ρε μαγκα σα μακρια γλωσσα δεν εχεις?
δεν ξερω ποτε μας εμαθες και δεν ειναι εκει το θεμα ,αλλα να νουθετεις τον admin για διαγραφες ειναι λίγο off topic δε νομιζεις?Γιατί στο στρατό είμαστε;
Και πως με κόβεις;
Να σας έμαθα φέτος τον Απρίλιο;
Γιατί πίσω από τα nickname υπάρχουν και αβανταδόροι,λούγκρες,φαντασιόπληκτοι ή και ΨΕΥΤΕΣ σαν τον apoc που μας έλεγε ότι η Βερόνικα έχει μεγάλη μύτη-σιλικονάτα βυζιά και είναι αλλοδαπή.
Οπότε προς αποφυγή τέτοιων θρασύδειλων μελών,δε βρίσκω κακό που ρωτάει ποιοι είμαστε εδώ μέσα.
Όσο για σένα Saint..
έκανες την πάπια..
Εγώ και άλλα 2 μέλη εδώ μέσα που την έχουμε υπερασπιστεί,γράφουμε από πολύ μακριά,οπότε δεν γράφουμε για τυχόν εύνοια.
Γράφουμε για κάτι θείους no lifers που τραμπουκίζουν 20χρονα και ενώ είναι αποδεδειγμένα ΨΕΥΤΕΣ,δεν τους έχει δώσει ο Αντισθένης πούλο από δω μέσα.
κλώνος δηλαδηΓιατί στο στρατό είμαστε;
Και πως με κόβεις;
Να σας έμαθα φέτος τον Απρίλιο;
Όσο για σένα Saint..
έκανες την πάπια..
αμπελαλε εσύ δεν είσαι που έχεις φάει πόσες φορές προηδοποιηση για Μπαν επειδή ανεβάζεις ψεύτικες φωτογραφίες???Εσυ δεν είσαι που ζητάς διαγραφές σε call gils απο τον Αντισθένη επειδή φαντασιώνεσαι οτι στη πέφτουν νταβάδες;;;