jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καστανόξανθη, γεματούλα, με μεγάλα βυζιά.
πες μου κ μιλφ να
Καστανόξανθη, γεματούλα, με μεγάλα βυζιά.
πες μου κ μιλφ να
:o :o :oΚαστανόξανθη, γεματούλα, με μεγάλα βυζιά.
Ελα ρε τύποι μη τσιμπάτε.. κράζουν κάποιοι τη Βερονικα οτι δήθεν δε τη γουστάρουν που άμα τη δούν απο κοντά και τους κουνήσ ει το μικρό δαχτυλάκι της θα τους τρέχει το σαλάκι σαν τα μπουλντογκ.. δεν υπάρχει άνδρας στη θέα κάποιας τέτοιας γυναίκας που να πεί οχι.. απλά κράζουν έτσι για τη μανούρα κάποιοι γτ χαβαλεδιάζουν που απαντάτε.. ουτε αυτοί τα πιστεύουν αυτά που λένε..
Full Photoshop στη μπροστινη φαίνεται πολυ αδυνατη και απο πισω φακλανιτσα σε σχεση με το μπροστά ,αντικειμενικα ειναι οκ αλλα προσοχη στο φωτοσοπη,μπραβο το αλοδαπο μαυρακι,καλα το παει.Η φυλή της εχει επιτυχία σε ολα τα επαγγέλματα.
Ρε τύποι πάρτε κανα huawei με φακο LEICA να βγάζετε το μωράκι..
Βαλε τη ΝΑΓΙΑ να φωτογραφιζει...εγω σν την συναντησω θα νοικιασω gay φωτογραφο
Βαλε τη ΝΑΓΙΑ να φωτογραφιζει...
εγω θα τα πιασω live ;)
Ποια μαυροτσούκαλα ρε? ασπρη είναι η κοπελα,σολαριουμ κανει το λεει και η ιδια.Απ αυτά που λες φαινεται ότι εκτος από πρόβλημα στα ματια σχετικα με την εμαφανιση της κοπελας εχεις και δυσχρωματοψια,αλλα λογικο,τουλαχιστον παραδέχεσαι ότι προτιμάς τα μετρια.Ναι αγαπουλη πιρφορακο τα μαυροτσουκαλα δε τα θελω.
Προχτες πηρα επιτελους το λαπτοπ μου εδωσα κ ποσα λεφτα κ σημερα πεθανε ξανα :'(
Με εχει καταραστει κανεις σας?
Κανω 3 ωρες να απαντησω στα μηνυματα σπτο κιν κολλαει κ ειναι δυσκολο
Αντε παλι τα ιδια :-
Προχτες πηρα επιτελους το λαπτοπ μου εδωσα κ ποσα λεφτα κ σημερα πεθανε ξανα :'(
Με εχει καταραστει κανεις σας?
Κανω 3 ωρες να απαντησω στα μηνυματα σπτο κιν κολλαει κ ειναι δυσκολο
Αντε παλι τα ιδια :-
Φιλε εγω πιστευω οτι επιτηδες το εκανε ο μαστορας για να χαλασει να του το ξαναπαει και να δει παλι την κοριτσαρα!!!Σκάστο κολλάρο στον τεχνικό που στο φτιαξε ;)
Φιλε εχεις γαμησει με ποτακι την πρωτοχρονια???γιατι εγω αν δεν κερασω καβα δεν παιρνω ουτε πιπα!!!
Ειναι ανιδεος μαλλον εεε???