noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Ψιλοκοντά είστε, αλλά όχι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε.
Ψιλοκοντά είστε, αλλά όχι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε.
Ρε παιδιά τι γίνεται εδώ?????
Γιατί τόση μανούρα στο νήμα?????????
Τον εξυπνατζη κανει
Απο αλλα θρεντ για δροσερο τον εχω κοψει
Το χειροτερο ειδος δροσερων, αυτων με οικογενεια :S
υπαρχουν καλοι οφθαλμιατροι να πας να κοιταχτείς.Mαλλον δεν εχεις ποτε σου παει με ωραια Ελληνιδα.
Ουτε του Λιλα φαινοταν :SΚαι εσυ ανασφαλείς πιρφορος,σε βαλαμε τροχονομο στη πουτσα μας αγαπουλη;Επειδή εσυ το παίζεις δικηγορακος της βερονικας να πουμε;οτι γουστάρουμε θα λεμε,οσο για τον αλλο τον κεφτε απο πανω που λεει οτι την εβγαλα χοντρη πες τ να παρει φόρα να πεσει απο το μπαλκόνι,γιατι αλλο ειπα,αλλο καταλαβε,ειπα οτι οι φωτογραφίες φαίνονται διαφορετικές.Επειδη μαζευτικε η ανατολικη πτερυγα του κατ κοινώς ολοι οι αναπηροι ακρη δε βγαζω.Οσο για το αν ειμαι αδερφη η ξαδερφη απο τα γραπτα δε φαίνεται,αντιθετα η ""ρατσα"" και η καταγωγη προδιδεται από τη φώτο..αλλα ας μη πολυλογουμε κύριοι εφοσον ολα αυτα που λεω ειναι μπουρδολογιες και ψευτιες γιατι νευριαζετε;
άλλο λεω.Το αν είναι μια κοπελα Ελληνιδα δεν είναι θεμα γουστου.Τωρα οσο για τα χλμ,σημασια δεν εχει ποσα χλμ εχει το κοντερ,αλλα με τι αυτικινητα τα εχεις κανει.Με ελληνιδα κ ελεινιδα εχω παει,εχω πολλα χιλιόμετρα στο κοντερ,ο καθε ενας με τα γούστα του
απο που ειναι αυτη η πληροφορια παιχτη?26 με 30 και 2 με 6 θα είναι Αθήνα το μωρό
άλλο λεω.Το αν είναι μια κοπελα Ελληνιδα δεν είναι θεμα γουστου.Τωρα οσο για τα χλμ,σημασια δεν εχει ποσα χλμ εχει το κοντερ,αλλα με τι αυτικινητα τα εχεις κανει.
Και εσυ ανασφαλείς πιρφορος,σε βαλαμε τροχονομο στη πουτσα μας αγαπουλη;Επειδή εσυ το παίζεις δικηγορακος της βερονικας να πουμε;οτι γουστάρουμε θα λεμε,οσο για τον αλλο τον κεφτε απο πανω που λεει οτι την εβγαλα χοντρη πες τ να παρει φόρα να πεσει απο το μπαλκόνι,γιατι αλλο ειπα,αλλο καταλαβε,ειπα οτι οι φωτογραφίες φαίνονται διαφορετικές.Επειδη μαζευτικε η ανατολικη πτερυγα του κατ κοινώς ολοι οι αναπηροι ακρη δε βγαζω.Οσο για το αν ειμαι αδερφη η ξαδερφη απο τα γραπτα δε φαίνεται,αντιθετα η ""ρατσα"" και η καταγωγη προδιδεται από τη φώτο..αλλα ας μη πολυλογουμε κύριοι εφοσον ολα αυτα που λεω ειναι μπουρδολογιες και ψευτιες γιατι νευριαζετε;
Mετριοτητες πηδαμε και τσαμπαΕχω κανει με φιατακια με οτομπιανκι με μπεμ βε και με φεραρι,τα καλυτερα ομως δε τα εκανα με μπεμ βε αλλα με μετρια αμαξακια που δοκιμαζα τα ορια τους δε με εξιταραν τα σιγουρα,παντα πατουσα γκαζια κ τσεκαρα.
Ε αρα δεν εχεις αποψη για τις πραγματικα ωραιες γυναικες.Η Βερονικα είναι γυναικαρα,το αν εσενα σ αρεσουν μετριες είναι δικαίωμα σου,αλλα δε μπορεις να μειωνεις τις πανέμορφες.Μην τρελαθούμε.Ειναι μαλακια να βριζει καποιος ότι δεν μπορει να φτασει.Εχω κανει με φιατακια με οτομπιανκι με μπεμ βε και με φεραρι,τα καλυτερα ομως δε τα εκανα με μπεμ βε αλλα με μετρια αμαξακια που δοκιμαζα τα ορια τους δε με εξιταραν τα σιγουρα,παντα πατουσα γκαζια κ τσεκαρα.
;) ;) ;)Ε αρα δεν εχεις αποψη για τις πραγματικα ωραιες γυναικες.Η Βερονικα είναι γυναικαρα,το αν εσενα σ αρεσουν μετριες είναι δικαίωμα σου,αλλα δε μπορεις να μειωνεις τις πανέμορφες.Μην τρελαθούμε.Ειναι μαλακια να βριζει καποιος ότι δεν μπορει να φτασει.
Φιλε εχεις γαμησει με ποτακι την πρωτοχρονια???γιατι εγω αν δεν κερασω καβα δεν παιρνω ουτε πιπα!!!λέω να πάρω μόνικα και με τα ρέστα μου να πάω καζίνο , αντί να πληρώσω για να σκόνταφτω σε ελληνίδα με τουπέ. Τέτοιες εύκολες με κανενα ποτακι , βράδι πρωτοχρονιάς.
Ε αρα δεν εχεις αποψη για τις πραγματικα ωραιες γυναικες.Η Βερονικα είναι γυναικαρα,το αν εσενα σ αρεσουν μετριες είναι δικαίωμα σου,αλλα δε μπορεις να μειωνεις τις πανέμορφες.Μην τρελαθούμε.Ειναι μαλακια να βριζει καποιος ότι δεν μπορει να φτασει.
Ε αρα δεν εχεις αποψη για τις πραγματικα ωραιες γυναικες.Η Βερονικα είναι γυναικαρα,το αν εσενα σ αρεσουν μετριες είναι δικαίωμα σου,αλλα δε μπορεις να μειωνεις τις πανέμορφες.Μην τρελαθούμε.Ειναι μαλακια να βριζει καποιος ότι δεν μπορει να φτασει.
Eσυ εισαι ξανθιαΝαι αγαπουλη πιρφορακο τα μαυροτσουκαλα δε τα θελω.
Ρε φιλε και με το δικο σου σκεπτικο δηλαδη οποιος λεει καλα λογια για τη βερονικα ειναι πυρφορος και αγαπουλης???Ναι αγαπουλη πιρφορακο τα μαυροτσουκαλα δε τα θελω.
Eσυ εισαι ξανθια