chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.251
- Πόντοι
- 2.846
Ο κωλος και οι βυζαρα τις Βερονικα ειναι απλα για Οσκαργια πολλα![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Ο κωλος και οι βυζαρα τις Βερονικα ειναι απλα για Οσκαργια πολλα![]()
Τωρα γιατι μας τα κανεις αυτα , μου λες ??? Που εισαι pilo να δεις τον κοριτσαροκατσε εχω αλλη μια
εκεινη μου τις ειχε στειλει και ρωτησα για να ποσταρω μην παρεξηγηθω
τωρα ενα ντουο μενει με ναγια ..
διαβασε τα μηνυματα σου βερ!
δεν μπορει ο αλλος.παει για προεδρος της δημοκρατιας.βρηκε ακρη.Τωρα γιατι μας τα κανεις αυτα , μου λες ??? Που εισαι pilo να δεις τον κοριτσαρο![]()
![]()
![]()
Καλημέρα παιδάκια!! Άντε να μοιράσω και εγώ Χριστουγεννιάτικα εγκεφαλικά!! Δικές μου φωτό!! Η Πριγκίπισσα ΤΑ ΣΠΆΕΙ λέμε!!
πισινάτο δίδυμο![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα παιδάκια!! Άντε να μοιράσω και εγώ Χριστουγεννιάτικα εγκεφαλικά!! Δικές μου φωτό!! Η Πριγκίπισσα ΤΑ ΣΠΆΕΙ λέμε!!
Full Photoshop στη μπροστινη φαίνεται πολυ αδυνατη και απο πισω φακλανιτσα σε σχεση με το μπροστά ,αντικειμενικα ειναι οκ αλλα προσοχη στο φωτοσοπη,μπραβο το αλοδαπο μαυρακι,καλα το παει.Η φυλή της εχει επιτυχία σε ολα τα επαγγέλματα.
Full Photoshop στη μπροστινη φαίνεται πολυ αδυνατη και απο πισω φακλανιτσα σε σχεση με το μπροστά ,αντικειμενικα ειναι οκ αλλα προσοχη στο φωτοσοπη,μπραβο το αλοδαπο μαυρακι,καλα το παει.Η φυλή της εχει επιτυχία σε ολα τα επαγγέλματα.
Μεγαλε τα γυαλια σου τα φορας η τα εχεις χασει προ καιρουFull Photoshop στη μπροστινη φαίνεται πολυ αδυνατη και απο πισω φακλανιτσα σε σχεση με το μπροστά ,αντικειμενικα ειναι οκ αλλα προσοχη στο φωτοσοπη,μπραβο το αλοδαπο μαυρακι,καλα το παει.Η φυλή της εχει επιτυχία σε ολα τα επαγγέλματα.
Μεγαλε τα γυαλια σου τα φορας η τα εχεις χασει προ καιρου![]()
![]()
.... ασε τις παπατζες περι φωτοσοπι , αλλοδαπα και φακλανιτσας και ασε εμας να την κρινουμε που την ξερουμε και την εχουμε φαει αρκετες φορες , ακου αλλοδαπη η Βερονικα
![]()
![]()
, ε ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα
![]()
![]()
![]()
![]()
Οτι πεις,χθεσινοι ειμαστε και δε ξέρουμε να ξεχωριζουμε σιλικονες φωτοσοπ και τα σχετικά,το οτι εσυ τη προμοταρεις η τη γουσταρεις η πιρφοριζεις δε μπορεί να μας στερήσει το δικαιωμα να πουμε τη γνωμη μας εστω κ αρνητική.Μη τρελαθούμε τελείως.
Μεσα επεσες , προμοταρω καργα αυτο κανωΟτι πεις,χθεσινοι ειμαστε και δε ξέρουμε να ξεχωριζουμε σιλικονες φωτοσοπ και τα σχετικά,το οτι εσυ τη προμοταρεις η τη γουσταρεις η πιρφοριζεις δε μπορεί να μας στερήσει το δικαιωμα να πουμε τη γνωμη μας εστω κ αρνητική.Μη τρελαθούμε τελείως.
apo ποια χωρα ειναι?
Α εσυ πρέπει να πήρες μου φαίνεται εεεεεΌτι ποιο aggressive σε duo υπάρχει
:-* κούκλες
Μεσα επεσες , προμοταρω καργα αυτο κανω![]()
![]()
. απλα δεν μπορω να ακουω παπαριες και παπατζιλικια για βυζια που εχω πιασει κι εχω φαει , μαλλον επειδη δεν μπορεις να τα συναντησεις κραζεις και βγαζεις χολη τυπακο μου , ευτυχως που υπαρχουν κι αλλοι που τα εχουνε δει live και τα εχουνε πιασει και ρουφηξει ... οποτε οσοι εχουνε φαει ξερουν τι λεω , αλλα να μου πεις μαλλον προμοτορες και αγαπουληδες θα ειναι κι αυτοι
![]()
![]()
![]()
Anyway , περαστικα σου τυπε και καλη δουλιτσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οτι πεις,χθεσινοι ειμαστε και δε ξέρουμε να ξεχωριζουμε σιλικονες φωτοσοπ και τα σχετικά,το οτι εσυ τη προμοταρεις η τη γουσταρεις η πιρφοριζεις δε μπορεί να μας στερήσει το δικαιωμα να πουμε τη γνωμη μας εστω κ αρνητική.Μη τρελαθούμε τελείως.
Δε γουσταρω να τη παρω ουτε τσαμπα,τα μελαμψα ααλλοδαπά δε τα κάνω κέφι.
Αγοράσατε πέος;![]()