kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
α δηλαδη μιλας για 5-6 μαξιμουμ μελη εδω μεσα
εγω νομιζα η πλειοψηφια του σαιτ ητανε κυριως εφοπλιστες και βιομηχανοι
χανω καπου ?
α δηλαδη μιλας για 5-6 μαξιμουμ μελη εδω μεσα
εχει μαλακες εδω μεσα που δινουν απο αυτα που θα τους λειψουν
επειδη ειναι πιρφοροι
και καποια χουφταλα για παρεα να συζητανε βλεπε ποποφ
Μπα . Κανεις λαθος. Εχει και βουλευτες και νομαρχες. Απ ολα τα καλα εχει. Και ντοματες και ψαρια . Μια χαραεγω νομιζα η πλειοψηφια του σαιτ ητανε κυριως εφοπλιστες και βιομηχανοι
χανω καπου ?
οπως και σε ολα τα πραγματα ετσι και στις βιζιτες πρεπει καποιος να εχει κανονες αν δεν θελει να καει.
εγω εναν απλο κανονα εχω θεσει και τον τηρω χρονια .
Να μην ξοδευεις ποτε πανω απο το 1% του τραπεζικου σου λογαριασμου τον χρονο σε βιζιτες.
Για παραδειγμα , καποιος εχει 50.000 ευρω στην τραπεζα ,μπορει να ξοδεψει μεχρι 500 ευρω σε ενα χρονο.
Αυτος που εχει 1.000.000 εχει φροντισει για ολαΜιλάς για τύπους που τρώνε έτοιμα αποκλειστικά ;
Αν κάποιος βγάζει 40.000 ευρω το χρόνο και δεν έχει φράγκο στην τράπεζα ;
Άλλωστε μην ξεχνάς ότι κάποιος που έχει σήμερα, σε ελληνική τράπεζα 1.000.000 ευρω ...
μπορεί σύντομα να έχει 10.000 ....
eisagoges-exagoges man?Veronika t kaneis?eimai apo usa tha ithela na se gnoriso prin feugo
Αυτος που εχει 1.000.000 εχει φροντισει για ολα
Αυτος που εχει 1.000.000 εχει φροντισει για ολα
Αρχίδια έχει φροντίσει.
Ξέρω άπειρα σάπια γερόντια που τα έχουν στην ελλάδα.
Και περιμένουν ή το χάρο ή το κούρεμα ...
Απ' όλα έχει ο μπαξές!Μπα . Κανεις λαθος. Εχει και βουλευτες και νομαρχες. Απ ολα τα καλα εχει. Και ντοματες και ψαρια . Μια χαρα
απιστευτο μωρο....
ωραιος ο Zebu!
Πολύ σέξι πόζα, τι "σκίζει" πατατάκι;
Ξανθιά είναι τώρα!Εξυπνο στύσιμο!!πολύ έξυπνο!!μια ευθεία το σώμα θέλουμε βερονικάρα!!! είσαι κούκλα!!μπράβο αν και δε μάρεσουν οι πολύ μελαχρινές!εύγε
lays oregano ;)Πολύ σέξι πόζα, τι "σκίζει" πατατάκι;