DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.773
- Πόντοι
- 41.129
συναντηση κορυφης επιτελους
τυπε πινεις μπυρα με το καλαμακι ?
στελνεις pm στο προφιλ της και σου απανταει η ιδια...Ξαναρωτάω γιατί την πρώτη φορά δεν μου απάντησε κάνεις. Πως κλείνουμε ραντεβού με την κοπελα αφου στο site που ήταν ως Δαφνη δεν υπαρχει πια?
Ματακια μου στειλε μου τον αριθμο του τηλεφωνου σου γιατι τελη Νοεμβρη φευγω απο Αθηνα,ευχαριστω πολυ!;)καληνυχτες
Εδω στειλε φιλε μου...στην αγγελια...Ματακια μου στειλε μου τον αριθμο του τηλεφωνου σου γιατι τελη Νοεμβρη φευγω απο Αθηνα,ευχαριστω πολυ!
Πανε ριξε ενα τζοκερ αποψε...προλαβαινειςΕγω που πηρα το τηλεφωνο της 2 μερες μετα απο το pm που της εστειλα, θεωρειται φυσιολογικο??? ή ειμαι πολυ τυχερος που το πηρα τοσο γρηγορα???
την συναντησες?Εγω που πηρα το τηλεφωνο της 2 μερες μετα απο το pm που της εστειλα, θεωρειται φυσιολογικο??? ή ειμαι πολυ τυχερος που το πηρα τοσο γρηγορα???
δεν θα το ελεγα.ελπιζω να τα χρησημοποιησεις.και να γραψεις και 2 λογια.Δεν την εχω συναντησει ακομα γιατι ειχα κατι τρεχαματα....Θα της στειλω μηνυμα απο Δευτερα...Ειχα στειλει και στη Μαριαλενα ενα pm απο 20/10 και πηρα χθες το τηλεφωνο της....Και εδω πρεπει να αισθανομαι τυχερος?
Εγω που πηρα το τηλεφωνο της 2 μερες μετα απο το pm που της εστειλα, θεωρειται φυσιολογικο??? ή ειμαι πολυ τυχερος που το πηρα τοσο γρηγορα???
απλα συμπτωση ή μηπως αραιωσε η πελατεια λογω τιμολογιακης πολιτικης?