victoria2419
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2015
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Αυτοι που αποκαλω ετσι δεν με συναντισαν ποτε και ουτε προκειται!
το 50% εδω μεσα αναλωνεστε γραφοντας οτι σας κατεβει γτ δεν εχετε λεφτα να γαμησετε
ζηλευετε οταν καποιος περναει καλα και χαιρεστε οταν οχι
iq πατατας δηλαδη
οσοι με συναντισαν ευτυχως μεχρι στιγμης ηταν κυριοι με Κ κεφαλαιο
ουτε ανεβηκα ουτε κατεβηκα ,θανεβω οταν τελειωσω με αυτα οριστικα και δεν με ξαναδει κανεις σας ποτε
εσυ victoria που θα με πεις αμορφωτη ελα να σου τριψω την εγγραφη μου στο καλυτερο college της Αθηνας
εγω εμπαινα εδω μεσα για δουλεια ,εσυ γτ μπαινεις λογο του υψηλου μορφωτικου επιπεδου που προσφερει αυτο το σαιτ λογικα
το μορφωτικο σου επιπεδο φαινεται με το να γραφεις 15 σελιδες σε ενα νημα που δεν ειναι δικο σου για ενα 20χρονο που δεν εχεις δει απο κοντα και να μιλας μονο με αρνητικοτητα λες και με ξερεις απο χτες και ολα αυτα στις 2 το βραδυ , get a life
ζητησα να διαγραφει το νημα
ζητησα να διαγραφει το προφιλ μ
τπτ απτα δυο δεν γινεται λενε
Μην μου στελνετε εδω δεν προκειται να ξαναμπω και δεν θα δω ποτε τα μηνυματα σας
οποιος με εχει συναντισει ξερει που θα με βρει
οποιος θελει να με γνωρισει ξερει επισης
Σε COLLEGE? *sigh* (Σκέψεις και υπενθύμιση προς τον εαυτό μου: η αξία ενός ανθρώπου δεν προσδιορίζεται από την σχολή φοίτησης και το επάγγελμα του -ακόμη και αν κάποιοι ήταν αρκετά καθυστερημένοι ώστε να καταφύγουν σε college επειδή δεν μπορούσαν να συναγωνιστούν εμάς. Όλοι είναι άνθρωποι, υπάρχει ισότητα ανεξάρτητα από το κοινωνικό-μορφωτικό επίπεδο τους και ακόμη και αν μιλάνε σαν άξεστοι νταλικέριδες οφείλω να τους σέβομαι, να μην τους υποτιμώ, να μην θέλω να τους στείλω στον Καιάδα, να μην εύχομαι σε ένα νέο ολοκαύτωμα που θα τους εξαλείψει, να μην τους θεωρώ σκουπίδια της κοινωνίας. Σε τελική ανάλυση προσφέρει έργο η κοπέλα. Σε μια σειρά που έβλεπα το είχαν προσδιορίσει εύστοχα: ''A city without whores is like a house without a bathroom''. Νομίζεις ότι δεν είναι εύκολο να κάνω αυτό που κάνεις? Αλλά δεν σκοπεύω να διακινδυνεύσω την υπόλοιψη μου και στο επόμενο συνέδριο που θα εμφανιστώ να πετύχω κανέναν πελάτη ανάμεσα στο κοινό. Δεν έχω ηθικούς ενδοιασμούς αλλά δεν θα διακινδυνέψω να πετάξω τα 150000 ευρώ που έχουν ξοδέψει οι γονείς μου στην μόρφωση μου απλά για να βγάλω 20.000 - 30.000 ευρω. Σιγά τα ποσό).