Τελικά το πρόβλημα σας ξέρετε ποιο είναι; Γιατί κάποιος δουλεύει και κονομαει και εμείς να βάζουμε το χερι στη τσέπη και να πιανουμε τα αρχιδια μας.
Για εσένα milposon και για κάποιους ακόμα... Όνειρο πάντα θα μείνει.
Αχιλεα. Γεια σου γιαννη κουκιά σπερνω.
Άντε γεια.
-----------------------------
AN k den μου αρεσει να απανταω σε ποστ, γιατι πολλες φορες από μυνηματα δεν πιανεις 100% τι θελει να πει ο άλλος σε σχεση με προφορικο λογο τετ ατετ.
1-που ειδες να σνομπαρω η να ριχνω δηλητηριο ειρωνια σχετικα με το ποσα ζηταει(εγραψα δεν τα δινω=δεν τα χω...η τα εχω αλλα εχω άλλες ανάγκες), αν εβγαζα 1,500 στην τσεπη ισως τα εδινα.
2-Περι σχολιου που την ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΜΟΡΦΩΤΗ τι ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΖΙΤΟΥ???
ΑΝ ΕΧΕΙ 2 πτυχια η αν δεν εχει παεικαν λυκειο.....που βλέπεις ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΥΤΗ....(ΜΟΝΟ από κομπλεξ λεει μια αμορφωτη την άλλη)
--------------
ΑΥΤΑ...
ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ για μενα (αν διαβαζες ειχα γραψει τωρα είναι 20 κ τωρα εχει ευκαιρια να βγαλει οσα πιο πολλα μπορει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ τι λεει ο καθενας γιατι στο μελλον κανεις δεν ξερει)....
Δεν με νοιαζει αν βγαλει 5 χιλιαρικα την μερα η 300 ευρω...ΕΜΕΝΑ δεν με επηρεαζει αυτό ουτε + ουτε πλην -
Δεν με νοιαζει αν σε 2,3 χρονια κυκλοφορει με αμαξι 50χιλιαδων ευρω...
ΚΑΙ επειδή με αναφερες ανηκω στο 2% με 5% του όταν αγοραζω ΚΑΤΙ δεν με νοιαζει ποσα βγαζει ο άλλος π.χ από ένα ζευγαρι παπούτσια εως ένα κουτι γλυκα....το θεμα είναι ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Κ ΑΝ είμαι ευχαριστημένος με επιλογή μου.....
ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΑΣ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ποσα επαιρνε ο τζιβαννι,ο σπανουλης...η ο παντελιδης(δεν ακουω)....
9.5/10 κουβέντες παντου είναι ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ....(ΑΚΟΜΗ κ τι συνταξη παιρνει) κ όχι αν τα αξιζει η τι εκανε για να τα παρει.....
-------------------
φιλικα,
Νομιζω ότι εισαι φουλ ερωτευμενος με την παρτη της...
.............
διαβασε τι γραφει ο άλλος κ μετα κρινε(όχι ότι η αποψη σου εχει αξια)είναι ιση με οποιαδήποτε αλλου εδώ μεσα.
--------------
για να κλεισει το τοπικ...ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ....
-ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΑ 60 ΕΥΡΩ ΓΑΜΑΝΕ ολοι κ είναι ολοι ευχαριστημένοι και γραφουν ΥΜΝΟΥΣ....
-ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΑ 120 ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ -ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ =τυψεις που δεν εβγαλε τα χρηματα που μπορουσε κ ισως χρειαζεται στο μελλον....
-ανεβαζει την τιμη 250...αυριο 400 κ ποιος ξερει ποσο μετα από καιρο...
χανει τα πιο πολλα 120αρια τα οποια ισως αναπληρωνει από τα 250(μιση πελατεια)....=ελευθερος χρονος ΓΙΑ αυτην...
είναι σαν να λεμε σε ένα υδραυλικο να διαλεξει να αλλαξει τουαλετα η να κανει πληρη ανακαινηση μπανιου...φυσικα θα διαλεξει την 2 δουλεια.
στην 3 επιλογή φυσικα βριζουν ολοι οσοι δεν διναν ουτε τα 120ρια,...
κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Κ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Η ΖΩΗ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...
δεν χρειαζεται Α)ουτε να την βριζουν....Β)ουτε γλυφτες πιροφορους να την λιβανιζουν...
κανει μια δουλεια πολύ καλα Κ Η ΓΝΩΜΗ ΕΔΩ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ....ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ,....
ΑΛΛΑ πληρωνεται για αυτό οποτε να την κανουμε ΘΕΑ δεν χρειαζεται...
------
υ.σ
δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες πισω ,οποτε εχω χασει επεισοδια...Victoria ktl....