Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
70 η 80 την ωρα δεν βεχω παρει ποτε, αυτα τα λετε γτ ετσι σας συμφερει αντε φιλακια τωρα
Πολύ γλώσσα βγαζεις και θα στη κόψω..
70 η 80 την ωρα δεν βεχω παρει ποτε, αυτα τα λετε γτ ετσι σας συμφερει αντε φιλακια τωρα
[/Κρυμμενος πισω από ένα πληκτρολογιο κανεις τον αντρα Μπραβο μαγκα
[/Κρυμμενος πισω από ένα πληκτρολογιο κανεις τον αντρα Μπραβο μαγκα
Χαβαλες είναι βρε τυπακο.. δε με ενόχλησε το κοριτσάκι σε κατι προφανώς.. ωχου
Ισχυει φιλεΤελικά ρε παιδιά της έχει μιλήσει κανένας; Όλοι γράφετε γι' αυτή αλλά εμένα κανείς δε μου λέει αν ισχύει το νούμερο που τελειώνει σε... 479. Ενα απλό ναι ή όχι ζητάω. Κανείς δεν γνωρίζει;
Τουλάχιστον βρε Βερόνικα πες μου εσύ: ισχύει ή όχι;
η βερονικα σκαει κ σπιτι η μονο hotel?
Εννοειται οτι οποια αρχιζει να κονομαει τρελα και παει να το αυξηση τρωει φαπα και ακυρο απο πολλους σταθερους πελατες της , απλα με Ναγια παιζει αλλη φαση , η Ναγια εχει βαλει μια τιμη εναρξης και οποιος τις σκασει τα περισσοτερα με αυτον και κλεινει ραντεβου , οι τελευταιοι γνωστοι μου που την πηραν δεν εσκασε κανεις κατω απο 350 για διωρο , και σορρυ που δεν μπορω να γραψω εδω ποσα ευρα εσκασαν .
Αλλωστε αν εισαι λιγο ξυπνιος το καταλαβενεις διοτι σε αρκετες κριτικες δεν γραφει καν το ποσο στην κριτικη , απλα λεει την διαρκεια του ραντεβου ;) ;) ;)
Επειδη παλαιοτερα μιλαγα κ εγω με πμ με Ναγια , το κλασσικο που λεει στα πμ ειναι οτι ο ταδε πριν λιγο μου προτεινε τοσα για 2ωρο , εσυ ποσα δινεις ??? , ετσι κανει η Μαλακο γι αυτο κανει λιγοτερα ραντεβου και κονομαει καλα , αλλα για μενα ειναι αρπακτικο και τροκτικο αστην να μαδαει εκει που βρισκει και την περνει .
Ενω σε αντιθεση η σωστη η διπλωματικη κινηση της Βερονικα ειναι οτι αν δεν εχεις 120αρι , ρειξε ενα φιτιλι που ειναι στα 70 και τελος , διαλεγεις και περνεις , για ολους εχει ο μπακσες ;) ;) ;)
Που κατ εμε που σιχαινομαι τα 1ωρα ραντεβου ειναι λαθος , αλλα για καποιον που δεν τον περνει η τσεπη του , του δινει την ευκαιρια να την συναντησει με πιο χλαρο κοστος , αυτα λοιπον περι Βερονικα και Ναγιας , οποιος θελει να ξεφορτωθει ευκολα 400αρι παει Ναγια , οποιος θελει ωραιο και ζουμερο καυλακι που ακομα δεν το εχει καβαλισει το καλαμι περνει Βερονικα , αν θελουμε κατι αλλο και πιο κατω τιμη παμε παρακατω.
Απλα πραγματακια μην κοραζουμε στα νηματα φιλοι μου , απο ολα εχει ο μπακσες και για ολες τις τσεπες , απλα να ξερουμε τι θελουμε και ποσα ημαστε διατεθειμενοι να σκασουμε , αυτα τα ολιγα φιλτατοι , η θερμοκρασια ανεβενει ας ελπισουμε και οχι η τιμες
Ισχυει φιλε
Ποιον συμφερει η οχι δεν ξερω. Στις κριτικες σου ετσι γραφουν 80-90. Εμεις ειχαμε κλεισει με 70 αλλα......!Αντε τωρα να παιξεις με τα αγορακια...70 η 80 την ωρα δεν βεχω παρει ποτε, αυτα τα λετε γτ ετσι σας συμφερει αντε φιλακια τωρα
ΑΝ ισχύουν αυτα που γράφεις...Ποιον συμφερει η οχι δεν ξερω. Στις κριτικες σου ετσι γραφουν 80-90. Εμεις ειχαμε κλεισει με 70 αλλα......!Αντε τωρα να παιξεις με τα αγορακια...
Tι ακριβως να ισχυει ρε? Οτι επαιρνε 70 και σε παλαιοτερες κριτικες γραφουν 80-90? Ναι ισχυει....και τωρα περνει 120. Μπραβο της παμε παρακατω.ΑΝ ισχύουν αυτα που γράφεις...
Συμφέρει τους τύπους που ειναι εκτος κλίκας
Και για μια τυροπιτα να τι να το κάνω αν δεν εχω προσβαση
Σημασια εχει πως τώρα εγινε προσβασιμη στο ευρύ κοινοTι ακριβως να ισχυει ρε? Οτι επαιρνε 70 και σε παλαιοτερες κριτικες γραφουν 80-90? Ναι ισχυει....και τωρα περνει 120. Μπραβο της παμε παρακατω.
Παντα ηταν προσβασιμη στο κοινο τυπε...μην μπερδευεσαι.Σημασια εχει πως τώρα εγινε προσβασιμη στο ευρύ κοινο
Δεν ξερω τύπεΠαντα ηταν προσβασιμη στο κοινο τυπε...μην μπερδευεσαι.
Δεν παρεχει κωλαρακι τωρα?Δεν ξερω τύπε
Μακάρι πάντως να την πετύχαινα στις εποχες που επαιζε και κωλαράκι
Εγώ που τη ρώτησα,έφαγα πόρτα..Δεν παρεχει κωλαρακι τωρα?