harisharistou
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
θα κανετε συλλογη στο τελος
θα κανετε συλλογη στο τελος
βαλε μια με μαγιωθα κανετε συλλογη στο τελος
τυπε που τον εχεις ακουμπησει τον πουτσο σου στη φωτο?εγω σου στειλα μηνυμα στο κινητο πριν 3 ωρες κι ακομα περιμενω απαντηση!!
δν απανταω εγω,θα σ απαντησουν,ειν full μεχρι δευτερα γιαυτο αργουν ν σ απαντησουν
δε θα πας για κανα μπανιο?δν απανταω εγω,θα σ απαντησουν,ειν full μεχρι δευτερα γιαυτο αργουν ν σ απαντησουν
βαλε μια με μαγιω
Δεν έχουμε συναντηθεί, ούτε θα συναντηθούμε. Αλλά έχει πλάκα όλο αυτό το τζέρτζελο.γραφουν 80-90 για 1 ωρα οταν ειχα βαλει αγγελια η οποια κρατησε 5 μερες!αυτο σας συμφερει ν λετε γ ν ριχνετε τισ τιμες, οταν ειχα βαλει με 150ε κινκυ φαση χωρις κουλουρι κ εφευγα στο 40λεπτο,η οταν επερνα τα 350αρια μεσο εμαιλ αυτα δεην σας συμφερουν,
πιστευω θα φοραει τιρκουαζ ή φουξια μαγιωεχεις σχεδια γι αποψε τυπε?
δν απανταω εγω,θα σ απαντησουν,ειν full μεχρι δευτερα γιαυτο αργουν ν σ απαντησουν
Όλοι εσείς που κλείνετε ραντεβου να γαμήσετε για μετά από τρεις -τέσσερις μέρες και παρακαλάτε κιόλας ενώ πληρώνετε αδρά, άπλα είστε η ντροπή του αντρικού πληθυσμού,δεν πρόκειται πότε να γαμήσετε γκόμενα χωρίς πληρωμή ούτε να βγείτε ραντεβου...και μετά λέμε γιατί έφτασε η κοινωνία με της γυναίκες σε αυτό το σημείο.
Καλύτερα μια φώτο τυπε ,πάρα να ξεφτιλίζομαι παρακαλώντας για ένα ραντεβου επί πληρωμής για μετά από 4 μέρες.δεν περιμενουμε ολοι να γαμησουμε τυπε μερικοι απλως περιμενουμε μια φωτογραφια :S
Moυ ειπε που πάει για μπάνιο αλλά δεν το συγκράτησαδε θα πας για κανα μπανιο?
Καλύτερα μια φώτο τυπε ,πάρα να ξεφτιλίζομαι παρακαλώντας για ένα ραντεβου επί πληρωμής για μετά από 4 μέρες.
Δεν μιλάω για αυτήν, αυτή καλά κάνει φράγκα θέλει λέω τύπε που πέσανε όλοι η υποτιθεμένη άντρες για ένα ραντεβου μην πάει και δεν προλάβουν και κλείνουν ραντεβου για μετά από 4 μέρες .ρε τυπε χρυσος κανονας είναι, δεν πας πανω στο πικ της διαφημισης, τι να κανει κι άλλη? να μην κοιμαται?
Δεν μιλάω για αυτήν, αυτή καλά κάνει φράγκα θέλει λέω τύπε που πέσανε όλοι η υποτιθεμένη άντρες για ένα ραντεβου μην πάει και δεν προλάβουν και κλείνουν ραντεβου για μετά από 4 μέρες .