Ghost Rider III
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
Με αυτο το πουτανακι τι παίζει guys πως το βρισκουμε ?
Silver-alert-hellas
Ακομα και οταν επαιζε πριν κανα χρονο..περιπου δεχτηκαωαπαντηση στα πριβε μου απο συνεργατη της...οτιειναι στα 250 η ωρα...Ειναι πολυ..Ειναι εκφυλη με ωραια σιλικονατα πιασιματα και κοντοπουτανο..αλλα..και παλυ ειναι πολλα..Παντος οτανβειδα το βιντεακι υης πριν κατι μερες..Η συμπεριφορα της με ξενεροσε..Μου θυμισε συμπεριφορα φτηνης τσιγγανορουμανας...Οταν σε κατουρανε κουκλιτσα μου δεν βριζης αλλα καθεσε υποτακτικα μεχρι τελευταια σταγονα....Επισης οταν δεχτηκα το πριβε...μουπαν πως δεν κανει καν γλυψιμο στο περινεο...τι να λεμε σε καμια περιπτοση...Τα έχουμε πει παίχτη πιο πίσω διάβασε.
Για σένα δεν παίζει, μόνο για λίγους και καλούς.
εγω πάντως τα φυτιλιαζα τα 250. Παίζει να ειμαι ο μόνος που δεν έχει δει τα βιντεακια;;;Ακομα και οταν επαιζε πριν κανα χρονο..περιπου δεχτηκαωαπαντηση στα πριβε μου απο συνεργατη της...οτιειναι στα 250 η ωρα...Ειναι πολυ..Ειναι εκφυλη με ωραια σιλικονατα πιασιματα και κοντοπουτανο..αλλα..και παλυ ειναι πολλα..Παντος οτανβειδα το βιντεακι υης πριν κατι μερες..Η συμπεριφορα της με ξενεροσε..Μου θυμισε συμπεριφορα φτηνης τσιγγανορουμανας...Οταν σε κατουρανε κουκλιτσα μου δεν βριζης αλλα καθεσε υποτακτικα μεχρι τελευταια σταγονα....Επισης οταν δεχτηκα το πριβε...μουπαν πως δεν κανει καν γλυψιμο στο περινεο...τι να λεμε σε καμια περιπτοση...
Ειναι τι θελει ο καθενας,τυπε μου.Ετυχε να το δω σε ενα λινκ που ανεβασε ενα παιδι εδω,το εριξαν και αυτο...ηταν μικρου μηκους..Και η τυπισα στο τελος που το παιδι ηθελα να κατουρηση λιγο ακομα του λεει φυγε ρε μα..κα....Τιποτα το ιδιαιτερο...εκφυλη αρκετα στο προσοπο..σιλικονατα στηθια καλοφτιαγμενα και στανταρ εχει και σιλικονη στον ποπο της..Ειχα ψιθι και εγω παλια..Αλλα μολης ελαβα πριβε πως η κοπελα δεν γλυφη κατο απο ταρχιδια..λεω μεσα μου οχι ρε δεν το κανο..να δοσο 250 και νανε σαν να μου κανει και χαρη πουρχετε...και να μην εχω μειλιση ουτε καν μαζι της στο τηλ..εγω πάντως τα φυτιλιαζα τα 250. Παίζει να ειμαι ο μόνος που δεν έχει δει τα βιντεακια;;;
κωλο έδινε; αν έδινε ολα οκΕιναι τι θελει ο καθενας,τυπε μου.Ετυχε να το δω σε ενα λινκ που ανεβασε ενα παιδι εδω,το εριξαν και αυτο...ηταν μικρου μηκους..Και η τυπισα στο τελος που το παιδι ηθελα να κατουρηση λιγο ακομα του λεει φυγε ρε μα..κα....Τιποτα το ιδιαιτερο...εκφυλη αρκετα στο προσοπο..σιλικονατα στηθια καλοφτιαγμενα και στανταρ εχει και σιλικονη στον ποπο της..Ειχα ψιθι και εγω παλια..Αλλα μολης ελαβα πριβε πως η κοπελα δεν γλυφη κατο απο ταρχιδια..λεω μεσα μου οχι ρε δεν το κανο..να δοσο 250 και νανε σαν να μου κανει και χαρη πουρχετε...και να μην εχω μειλιση ουτε καν μαζι της στο τηλ..
Ακομα και οταν επαιζε πριν κανα χρονο..περιπου δεχτηκαωαπαντηση στα πριβε μου απο συνεργατη της...οτιειναι στα 250 η ωρα...Ειναι πολυ..Ειναι εκφυλη με ωραια σιλικονατα πιασιματα και κοντοπουτανο..αλλα..και παλυ ειναι πολλα..Παντος οτανβειδα το βιντεακι υης πριν κατι μερες..Η συμπεριφορα της με ξενεροσε..Μου θυμισε συμπεριφορα φτηνης τσιγγανορουμανας...Οταν σε κατουρανε κουκλιτσα μου δεν βριζης αλλα καθεσε υποτακτικα μεχρι τελευταια σταγονα....Επισης οταν δεχτηκα το πριβε...μουπαν πως δεν κανει καν γλυψιμο στο περινεο...τι να λεμε σε καμια περιπτοση...
ποια ειναι η Πεννυ?Προτιμήστε την Πεννυ, η λύση στα θέλω σας...
ποια ειναι η Πεννυ?
εγω και έτσι την παίρνω αλλα με φάγαν τα κυκλώματαΈνα μιλφόνι του diva είναι.
Προφανώς ο παραλληλισμός έγινε λόγω του ότι η Πέννυ δέχεται κατούρημα αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα του ποστ που έκανα.
Αυτό που εγώ έγραψα είναι η Βερόνικα όταν ήταν 20 χρονών με κομπλέ υπηρεσίες, έπαιρνε πολύ λιγότερα και 4 χρόνια μετά μέσω του φόρουμ βρήκε κορόιδα να πληρώνουν πολύ περισσότερα παίρνοντας λιγότερες υπηρεσίες.
Ένα μιλφόνι του diva είναι.
Προφανώς ο παραλληλισμός έγινε λόγω του ότι η Πέννυ δέχεται κατούρημα αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα του ποστ που έκανα.
Αυτό που εγώ έγραψα είναι η Βερόνικα όταν ήταν 20 χρονών με κομπλέ υπηρεσίες, έπαιρνε πολύ λιγότερα και 4 χρόνια μετά μέσω του φόρουμ βρήκε κορόιδα να πληρώνουν πολύ περισσότερα παίρνοντας λιγότερες υπηρεσίες.
Πολυ καουρα εχεις τελικα με την βερονικα εσυ....!Κατι δεν μας λες. Οτι και να γραφτει τσουπ απο κατω κ εσυ..!Εσύ αυτό κατάλαβες?
Δεν ξέρω τι υπηρεσίες κάνει η Πεννυ! Ξέρω μόνο πως είναι υπερβαρο milf, που προτείνεται από αυτούς που κοροϊδεύουν την Βερονικα...
Βέβαια γούστα είναι, αλλά αν τίθεται θέμα σύγκρισης (καθώς έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικα-και μια από τις δύο είναι ενεργή - δουλεύει) ΕΔΩ θα βρεθούν τα πραγματικά κορόιδα!!!
Τελικα ποια είναι ποιο κοντη ? Η Βερονικα , η Κατυ ή η Αννι ?
Πολυ καουρα εχεις τελικα με την βερονικα εσυ....!Κατι δεν μας λες. Οτι και να γραφτει τσουπ απο κατω κ εσυ..!
Ποιος?Εσένα μόνο έστειλαν?