Επισκέπτης
Για να μην βάλω λινκ και έχουμε τιμωρία πάλι. Ένα βίντεο που υπάρχει στο thumbzilla στο poutana veronica που γαμαν μία από κωλο είναι αυθεντικό? Δεν φαίνεται πρόσωπό είναι μαζί με αυτό της ποδολαγνείας.
Για να μην βάλω λινκ και έχουμε τιμωρία πάλι. Ένα βίντεο που υπάρχει στο thumbzilla στο poutana veronica που γαμαν μία από κωλο είναι αυθεντικό? Δεν φαίνεται πρόσωπό είναι μαζί με αυτό της ποδολαγνείας.
Ε.... και....? που είναι το νέο...?, το κορίτσι κάνει αυτό για το οποίο γεννήθηκε να κάνειΓια να μην βάλω λινκ και έχουμε τιμωρία πάλι. Ένα βίντεο που υπάρχει στο thumbzilla στο poutana veronica που γαμαν μία από κωλο είναι αυθεντικό? Δεν φαίνεται πρόσωπό είναι μαζί με αυτό της ποδολαγνείας.
Στείλε κάνα λινκ ρε μαν δεν βρήκα κάτι.
Ε.... και....? που είναι το νέο...?, το κορίτσι κάνει αυτό για το οποίο γεννήθηκε να κάνει
Μηπως σου μπλοκαρανε την επιλογη απεσταλμενων pm ωστε να μην κανεις την καφριλα και στέλνεις λινκς; Αν ναι, να αγιασει το χερι του μοντερατορα που στο εκανε!Όσοι στείλατε πμ δεν μπορώ να απαντήσω δεν ξέρω γιατί. Μήπως επειδή ήμουν μέχρι τώρα mute?
Θα την παντρευτης;Απλώς ρώτησα επειδή δεν φαίνεται καθαρά όπως στα άλλα αν είναι αυτή.
πάντως ας μη γελιόμαστε το νήμα είναι ζωντανό όσο κόσμος ψάχνει τα βιντεάκια, δε φαίνεται να γυρνάει η βερόνικα εδώ.
και όσο αναφέρουμε τα βίντ και που βρίσκονται εδώ κάποιος θα πηγαίνει και θα τα κατεβάζει με τη μία..
αλλά ένα δε το έχει βρει ακόμα γιατί δεν αναφέρει τα γνωστα keywords
εσύ το ανέβασες?
ωραίο το vola, κάνεις ένα δωμάτιο και ανταλλάζεις όσα αρχεία θες ανώνυμα
να πχ ενα δωμάτιο
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green][/color]
[/quote]
Παίκτη παράσημο πήρες, μπράβο.
Συνέχεια τα ίδια. Τους έξυπνους κάνετε με τα λινκς που δείχνουν πρόσωπο?
Παίκτη παράσημο πήρες, μπράβο.
Συνέχεια τα ίδια. Τους έξυπνους κάνετε με τα λινκς που δείχνουν πρόσωπο?
Ρε παίκτη αφού μόνος σου γράφεις ότι στο vola μπορείς να ανταλλάξεις αρχεία ανώνυμα.
Το λινκ που έβαλες οδηγούσε σε δωμάτιο που υπήρχαν τα βίντεο με το κατούρημα κλπ.
εισαι πολυ κακος να ξερεις με αυτο που εκανες και λογικα θα γεμισες σπαμ και καλα να παθειςχαχαχα πλάκα κανω ρε δεν την εχω insta
Με αυτο το πουτανακι τι παίζει guys πως το βρισκουμε ?