Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
εχει ωραια κωλοσουφριδα η βερονικα?
Ναι ωραια ειναι. Την εγλειψα λιγακι.
εχει ωραια κωλοσουφριδα η βερονικα?
Ναι ωραια ειναι. Την εγλειψα λιγακι.
μαλλον ερωτευτηκες...Ουδετερη θα ελεγα. Δεν βλεπω την ωρα να της γλειφω την κορμαρα της και να τον παιζω.
Το γνωρίζω προσωπικά αλλά έχει και τόόοοοοσα. Πόσα να αντέξει να διαβάσει κι άλλος;Εντελως ενημερωτικα, οταν καποιος κανει login στο λογαριασμο του, φαινεται αν εχει καινουργια μηνυματα
Δεν χρειαζεται να το λετε και δημοσια
Για καλό ποτέ.μην ανησυχεις
Ασε τη Βερονικα πιασε το τζοκερ!!!Επειδη ημουν απο τους κωλοφαρδους που τελικα εκλεισα ραντεβουδακι κ μολις γυρισα, αναμενατε κριτικη....ακομα τα σκεφτομαι κ δεν μπορω να τα βαλω σε μια σειρα
ωραιος φιλε!!οποιος εχει το τηλεφωνο της ειναι οντως απο τους τυχερους!!!Επειδη ημουν απο τους κωλοφαρδους που τελικα εκλεισα ραντεβουδακι κ μολις γυρισα, αναμενατε κριτικη....ακομα τα σκεφτομαι κ δεν μπορω να τα βαλω σε μια σειρα
παιδες,σορρυ αλλα δεν μπορω να διαβαζω,βλακειες,κοτζαμ μεγαλοι.ουτε κωλοφαρδος ειναι καποιος ουτε τυχερος.στελνουμε πμ στην κοπελα,και απανταει.απο κει και περα,αν καποιος εχει διαθεση για συζητηση,τρωει πορτα(οχι μονο στην συγκεκριμενη,αλλα σε ολες).οποιος θελει ραντεβου,το κοριτσι ανταποκρινεται αμμεσα.
φιλε εγω οταν εννοω τυχερος σημαινει ακριβως αυτο που λεει ο RONIN...να πετυχεις την καταλληλη στιγμη για να σου απαντησει...ουτε κουβεντα θελω να πιασω ουτε τιποτα...μονο τηλεφωνο...την εχω συναντησει πολλες φορες την κοπελα και ξερω πως οποιος εχει τηλεφωνο ειναι τυχερος!!!!! ;) ;) ;)παιδες,σορρυ αλλα δεν μπορω να διαβαζω,βλακειες,κοτζαμ μεγαλοι.ουτε κωλοφαρδος ειναι καποιος ουτε τυχερος.στελνουμε πμ στην κοπελα,και απανταει.απο κει και περα,αν καποιος εχει διαθεση για συζητηση,τρωει πορτα(οχι μονο στην συγκεκριμενη,αλλα σε ολες).οποιος θελει ραντεβου,το κοριτσι ανταποκρινεται αμμεσα.
νομιζω πως δεν δινει τηλεφωνα ετσι ..κλεινετε μεσο pm ραντεβου και μετα το δινειφιλε εγω οταν εννοω τυχερος σημαινει ακριβως αυτο που λεει ο RONIN...να πετυχεις την καταλληλη στιγμη για να σου απαντησει...ουτε κουβεντα θελω να πιασω ουτε τιποτα...μονο τηλεφωνο...την εχω συναντησει πολλες φορες την κοπελα και ξερω πως οποιος εχει τηλεφωνο ειναι τυχερος!!!!! ;) ;) ;)
φιλε εγω οταν εννοω τυχερος σημαινει ακριβως αυτο που λεει ο RONIN...να πετυχεις την καταλληλη στιγμη για να σου απαντησει...ουτε κουβεντα θελω να πιασω ουτε τιποτα...μονο τηλεφωνο...την εχω συναντησει πολλες φορες την κοπελα και ξερω πως οποιος εχει τηλεφωνο ειναι τυχερος!!!!! ;) ;) ;)
αναμενουμε!!!!!Επειδη ημουν απο τους κωλοφαρδους που τελικα εκλεισα ραντεβουδακι κ μολις γυρισα, αναμενατε κριτικη....ακομα τα σκεφτομαι κ δεν μπορω να τα βαλω σε μια σειρα
σωστος...ραντεβου εννουσα οχι τηλεφωνο...λαθος το διατυπωσανομιζω πως δεν δινει τηλεφωνα ετσι ..κλεινετε μεσο pm ραντεβου και μετα το δινει