blackader3431992
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αντε να δουμε πως θα σε γνωρισουμε????
Και ποιος σου είπε οτι δεν έχει;Μπέμπα οργανωσου πάρε γραμματειακή υποστήριξη ....
μιας και σου αρεσουν οι φωτογραφιες παρε το Adobe Photoshop C56 ,και θα φτιαξεις ακομα καλυτερες φωτογραφιες κι απο αυτες που προσπαθει ο φωτογραφος της..Μάγκες δεν ξερω για εσας, πάντως εγω καθε φορά που βλεπω νεα φωτογραφία απο Βερόνικα σεληνιαζομαι και ανεβάζω πυρετό...
γιατι ετσι θελει.απλο.
αν ηθελαν 1000+ γκομενες να τις πηδηξειςΚαι γιατί αυτό το χαλι;
καλά να περάσεις αναμενουμε την επιστροφήοταν ειχα την Μαρια στ τηλ σας χαλαγε κ κανατε παραπονα ολοι, τωρα μην λετε
ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΥΓΩ Κ ΓΥΡΝΑΩ 20-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
οταν ειχα την Μαρια στ τηλ σας χαλαγε κ κανατε παραπονα ολοι, τωρα μην λετε
αν ηθελαν 1000+ γκομενες να τις πηδηξεις
ποσο λες να σου επαιρνε?
μιας και σου αρεσουν οι φωτογραφιες παρε το Adobe Photoshop C56 ,και θα φτιαξεις ακομα καλυτερες φωτογραφιες κι απο αυτες που προσπαθει ο φωτογραφος της..
Κ εγω που εχω την γιορτη μου τη δευτερα;;δεν θα παρω δωρο;;οταν ειχα την Μαρια στ τηλ σας χαλαγε κ κανατε παραπονα ολοι, τωρα μην λετε
Δεν θα ήταν ωραίο όμως; ;)
αν λες για αυτή που ανέβασα εγώ εχθές, δεν ειναι πειραγμένη, απλά λίγο συμπιεσμένη γιατι το φορουμ εχει 400kb οριο..
Είμαι σίγουρος οτι ουτε οι άλλες είναι.
also, guys ημαρτόν εχω λάβει 20 pm απο εχθές για το τηλεφωνό της. οταν γράψω την κριτική τι θα γίνει;
Πάντως εγώ και ο noctilucent έχουμε δηλώσει διαθέσιμοι για τηλεφωνητές. Στην πληρωμή θα τα βρούμε. Πληρωνόμαστε σε είδος... Έτσι nocti?οταν ειχα την Μαρια στ τηλ σας χαλαγε κ κανατε παραπονα ολοι, τωρα μην λετε
μπορει να το αποκτησε απο τις φωτογραφιες σου..που εισαι σε ολες τουμπανο!!!οχι δεν λεει για την δικη σου ,λεει για ολες τις φωτο μου ,
εχει προβλημα στην οραση η μαλλον στον εγκεφαλο γενικοτερα