Ποσο πολυ μπορει να βαριέται κάποιος ή να μην έχει τπτ αλλο να κάνει για να κουβεντιάζει αέναα, οταν μια εκδιδομενη λεει: Γεια σας ειμαι αυτη και παιρνω τοσα, παλια επαιρνα λιγοτερα/περισσοτερα κλαιν ον δε λαιν... τωρα θελω τοσα ετσι μου καυλωσε το μουνι... οποιος γουστάρει έρχετε οποιος δε γουσταρει κλαιν ον δε λαιν..
Και αυτο τωρα σηκωνει τοσο πολυ κουβέντα???
Ρε Αμπελάλες... με βγάζεις έξω από τα ρούχα και ξέρεις ότι σε συμπαθώ.
ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ για την τιμή της κατρουλούς?????? ΠΟΙΟΣ????? ΔΙαβάζετε τι γράφουμε ή ΔΕΝ διαβάζετε????? Μήπως ΕΣΕΙΣ επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια για τα γίδια??????
Εγώ δεν είμαι ο πρώτος που είπα μετά το βίντεο ότι θα έδινα και 300?????? ΠΟΙΟΣ κλαίγεται ρε αδερφέ για την τιμή????? Δεν μπα να το το πάει και 1300..!!! Μαγκιά των από πίσω εάν τα καταφέρει.
Αυτό όμως που λέω εγώ αλλά και πολλοί άλλοι εδώ μέσα ΔΕΝ είναι το πόσο κοστολογει το νινί της και την κατάποση ούρων αλλά την ειλικρίνεια.
Μάλιστα αγαπητέ... την Ε Ι Λ Ι Κ Ρ Ι Ν Ε Ι Α.
Δεν μπορεί ρε φίλε να μας βγάζετε την Βερόνικα 9 και 10, γιατί μάλλον ΔΕΝ έχετε γαμίση μουνάρες.
Δεν μπορεί να βγαίνει σήμερα και να λέει ότι δεν κάνει ραντεβού και 2 κολλητοί μου να την πηδάνε "εχθές".
Δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι δεν είναι αυτή στα βίντεο, ενώ είναι και μετά να βγαίνουν οι "ακόλουθοι" και να παίζουν με την νοημοσύνη μας προσπαθώντας να μας πείσουν ότι ο ουρανός είναι ρόζ και όχι μπλε.
Και
ΔΕΝ λέω ότι σωστά έκανε αυτός ο κάποιος που ανέβασε τα βίντεο, και που ούτε καν προλαβα να δω ποιος είναι.
ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..!!!
Αλλά μέχρι εκεί φίλε.
Πολλές κοπέλες έχουν πει ότι σταματάνε και όντως έχουν σταματήσει. Αλλά η Βερόνικα φίλε... ακόμα ΔΕΝ έχει σταματήσει..!!
Σταμάτησε ΜΟΝΟ από το bourdela.com επίσημα. Αλλά ακόμα και εδώ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ κάνει δουλειές.
Οπότε ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να επαναλαμβάνεστε και καλά με τις τιμές της. ΧΕΣΤΙΚΑΜΕ ή μάλλον καλύτερα να πω... ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑΜΕ..!! .
ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι γίνεστε κουραστικοί με το να λέτε πράγματα που δεν ισχύουν και να προσπαθήτε να μπαλώσετε τα αμπάλωτα.
ΟΚ, σας δίνω ένα point στο ότι μπορεί κάποιοι που δεν είναι στο χώρο και δεν είναι ψαγμένοι να παρασυρθούν. Αλλά όχι και στους έμπειρους.
Και τέλος να πω... ΚΟΤΟΥΛΕΣ με τα κλωνάρια σας που μπαίνετε μέσα και γράφετε παπαριές και ψέματα, ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ
και βγείτε να μιλήσετε με του κανονικούς σας λογαρισμούς και όχι με τους 40 κλώνους. ΠΑΠΑΤΖΕΣ..!! (δεν μιλάω για εσένα φίλε Αμπελάλα)