Ας μου εξηγήσει κάποιος ποια υπηρεσία ανά την υφήλιο πληρώνεται από όλους στην ίδια τιμή, για να ισχύει αυτό στις βίζιτες;
Δεν πετάει κάποιος στο Παρίσι π.χ. με επιστροφή με 80 ευρώ και ο διπλανός του που έκανε κράτηση πολύ αργότερα με 380; Εγώ ας πούμε έχω βρει το TGV Βρυξέλλες-Παρίσι με 19 ευρώ όταν η στάντερ τιμή του είναι 80, δηλαδή αυτός που θα το πληρώσει την τελευταία στιγμή 80 κορόιδο είναι; Απλά το έχει ανάγκη.
Στις βίζιτες δε τα πράγματα σηκώνουν ακόμα μεγαλύτερη διακύμανση τιμών επειδή ουσιαστικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες δεν έχουν κόστος, ή έχουν ασήμαντο τέλος πάντων. Γενικά δε οι μεγάλες ταρίφες δίνουν την δυνατότητα σε (επιλεκτικές) μεγάλες εκπτώσεις. Και επίσης γενικά "τιμή πόρτας" πληρώνουν μόνο οι άσχετοι ή οι ψιλοανεπιθύμητοι, αυτό μου το είχε πει παλιά μια διάσημη Ρωσίδα "τουρίστρια" μεγάλης ήδη τότε ηλικίας με επίσης πολύ μεγάλη ταρίφα, πως είχε μεγάλη αμοιβή για να διώχνει όσους δεν θέλει και να κάνει εκπτώσεις, συχνά πάνω από 50% σε όσους θέλει.
Για να έρθουμε στην Βερόνικα η ίδια είχε γράψει κάποτε πως η συνάντηση με το 85% από τους πελάτες της ήταν ενοχλητική, "τιμωρία" ήταν η λέξη που είχε χρησιμοποιήσει. Οπότε λογικά θα υπήρχε κι ένα 15% που θα της ήταν ευχάριστη. Για ποιον λοιπόν λόγο όσοι βρίσκονται σ' αυτό το 15% να πληρώνουν το ίδιο με το υπόλοιπό 85%;
Μην με ρωτήσετε μόνο πόσα είχα πληρώσει εγώ! Όσα μου είχαν ζητηθεί είχα πληρώσει, παζάρια δεν κάνω κι αν δεν βρίσκω λογική της όποια απαίτηση του όποιου επαγγελματία πάω παραδίπλα...