Έχω φίλε τρελό 20άχρονο κοντοπούτανο (1,50 με τα τακούνια) που την έχουν δει μόνο 3 άτομα. Σε αυτούς (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) χρεώνει μία Α΄τιμή.
Σε εσένα θα την βάλω να σε χρεώσει μία Β΄ τιμή μπας και βγάλουμε και εμείς τίποτα φίλε γιατί είπαμε... το ταξίδι στο Αμστερνταμ, μας έβαλε μέσα γερά.
Αγαπητέ μου... ομορφόπαιδο δεν είμαι πλέον στην ηλικία μου ( αν και έχω ακόμα όλα τα μαλλιά μου )και ούτε πληρώνομαι ( ακόμα ) σαν το Ρόκκο.
Αλλά με το Ρόκκο έχουμε ένα κοινό. Γαμάμε και οι δύο αβέρτα κουβέρτα.
Ampelala έλα.... σου έχω έτοιμα πελατάκια για το γραφείο που ενδιαφερόσουν να ανοίξεις.
Σοβαρά τώρα μιλάς? Δεν σε ενδιαφέρει εάν θα σου συστήσω μία κοπέλα που εγώ την έχω για 100 να την πάρεις εσύ στα 200?
Εάν δεν σε ενδιαφέρει, να μου το πεις να σου στείλω μερικές.
Αλλά μάλλον δεν σε ενδιαφέρει καθότι γνωρίζω ότι κατά καιρούς προτείνεις σε κάποιες κοπέλες να ανεβάσουν το κασέ τους και
καλά ότι αξίζουν πολύ παραπάνω από αυτό που χρεώνουν. Το ερώτημα είναι... εσύ μετά πληρώνεις αυτό το παραπάνω ή πληρώνεις
αυτό που χρέωναν πριν και αφήνεις όλους τους υπόλοιπους να γεύονται με την νέα τιμολογιακή πολιτική??????
ΥΣ 1:
Πουλάκι μου είπε ότι κοπελίτσα 25 ετών της έφτιαξες τιμή για το μπου, την έκανες εισαγωγή στα πρόβατα, και την πηδούσες τσάμπα
μάλιστα προσπαθόντας και μέσα στο αυτοκίνητο. Αληθεύει ή φήμες??? Μάλλον φήμες όμως.
ΥΣ 2:
Σταρ της πούτσας την προμόταρες 150 για 1 ώρα μέσω πμ σε άσπρα πρόβατα, και εγώ το μαύρο πρόβατο την πήδαγα με 100 για 2 ώρες.
Μήπως και αυτό είναι ψέμα???
ΥΣ 3:
Θες να συνεχίσω ή να το αφήσουμε εδώ το θέμα της τιμολογιακής πολιτικής???