ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
θα γουσταρες εναν αντρα 30αρη αλλα με μοντερνο ντυσιμο σε ενα μπαρ?
Agorina? Πυρφορίζεις;
θα γουσταρες εναν αντρα 30αρη αλλα με μοντερνο ντυσιμο σε ενα μπαρ?
Το καλό ειναι ότι σε ολο το site μόνο ένα profile σου φαίνεται περίεργο.
Εμένα ελάχιστα profile δεν μου φαίνονται περίεργα !
Έτσι όπως τα λες.!! Συμφωνώ..!!
Βέβαια τα έχουμε ξαναπεί... μεταξύ κατεργαρέων ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ. Αλλά που τέτοια τύχη???
Συλλογή θα την κανεις; ;)Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει η εταίρα. Που είσαι Βερόνικα????? Ακόμα περιμένω να μου επιστρέψεις την μύγα.
Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει η εταίρα. Που είσαι Βερόνικα????? Ακόμα περιμένω να μου επιστρέψεις την μύγα.
Μπορεί να έχει όρεξη να ακούσει κάνα μπινελίκι.
για να απαντησω στις ερωτησεις...μετα απο πμ,των κοριτσιων,τα νηματα διαγραφονται,για προσωπικους λογους.καλη συνεχεια σε ολους.το νημα κλειδωνεται.
Αυτη δεν εχει προσωπικο προβλημα οπως οι αλλες. Απλα ετσι για το γουστο ειπε να διαγραφειΑυτή έχει ζητήσει δημόσια να διαγραφεί και δεν της το διαγράφουν.
Αυτη δεν εχει προσωπικο προβλημα οπως οι αλλες. Απλα ετσι για το γουστο ειπε να διαγραφει
Μπορεί να έχει πρόβλημα ο γκόμενος ρε παίχτη!
Γεμάτο φωτο είναι το νήμα.
Μπα τιποτε απ όλα αυτά. Ψηλωσε και δεν θελει να το μαθουμεΤο ενδεχόμενο να την κραζουν στο νημα της και να την πουλανε μεσω πμ για καμια εκπτωση κανα μεροκαματο η κανα τζαμπα σεξ;
Φιλε ηταν πολυ ωραιος???ρουβας ας πουμε??Δεν έβαλες μυαλό εε? Σε προειδοποίησα και σε άλλο νήμα!!
Έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της όπως φαίνεται.
Καλοπερνάει αυτή ξέχνα την, πριν ακόμα σταματήσει την κυκλοφορούσε ένας νεαρός ωραίος παίκτης.
Υ.Γ. πριν λίγο σε νήμα που ανοίχτηκε χθες ο Guru έγραψε:
Αυτή έχει ζητήσει δημόσια να διαγραφεί και δεν της το διαγράφουν.
Φιλε ηταν πολυ ωραιος???ρουβας ας πουμε??
Μιας και παρακολουθεις σαν παπαρατσι και τα ξερεις ολα. Ειναι καλο παιδι; Εχει καλο σκοπο; Η μανα του την θελει την Βερονικα, η την ζηλευει επειδη εχει αδυναμια στον γιο της;Ρουβάς όχι αλλά και η Βερόνικα δεν είναι Ζυγούλη.
Ένα ωραίο παλικάρι ήταν, ψηλό, γεροδεμένο, κοντό μαλλί, 25 κ κάτι.
Μιας και παρακολουθεις σαν παπαρατσι και τα ξερεις ολα. Ειναι καλο παιδι; Εχει καλο σκοπο; Η μανα του την θελει την Βερονικα, η την ζηλευει επειδη εχει αδυναμια στον γιο της;
Μιας και παρακολουθεις σαν παπαρατσι και τα ξερεις ολα. Ειναι καλο παιδι; Εχει καλο σκοπο; Η μανα του την θελει την Βερονικα, η την ζηλευει επειδη εχει αδυναμια στον γιο της;
Τζαμπα καιει η λαμπα τοτε. Δεν κανεις για το επαγγελμα.Ρε παίχτη δεν είμαι ΕΥΠ.
Ρώτησα ο άλλος και τον απάντησα αυτά που έχω δει. Περισσότερες πληροφορίες στην ίδια από ότι θυμάμαι είχατε καλές σχέσεις!