napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
τύπε η κοπέλα σταμάτησεΈνα τηλεφωνακι ζητησα ή με ποιον τροπο θα την βρω να της παρω κολαρινι αλλα με γραψατε. Γιατι βρε απονοι συνάδελφοι ? Γιατι ?
τύπε η κοπέλα σταμάτησεΈνα τηλεφωνακι ζητησα ή με ποιον τροπο θα την βρω να της παρω κολαρινι αλλα με γραψατε. Γιατι βρε απονοι συνάδελφοι ? Γιατι ?
Εγώ είμαι εδώ για να ακούω τα εσώψυχα του καθενός και να του διαβάζω μερικές ευχές κατά την εξομολόγηση των αμαρτιών του.
Σταρ του κινηματογραφου εισαι ;;ουτε τιμες θα κατεβουν ουτε η διαθεσιμοτητα θα αλλαξει και δεν καταλαβαινω και τον λογο που το προτεινεις
δεν υπαρχει λογος εχω οση δουλεια θελω να εχω και σπουδαζω. ετσι οπως ειναι ειναι μια χαρα
μονο για να ερθω στο σπιτι σου στην αλλη ακρη εκανα 2 ωρες με τα μεσα
δεν πηγαινα καν σε σπιτια εκεινη την περιοδο γιαυτο ερχοσουν να με παρεις απτο μετρο γτ δεν το συνηθιζα αυτο
οσο για τον κωλο μου λεγε οτι θελεις δεν υπαρχει θεμα .σε συμπαθω και το ξερεις.ομως τα θυμαμαι τιποτα δεν ξεχναω
και δεν αφορα και τον κοσμο στην τελικη οτι θελεις να ερθεις σε πμ
ο φιλος σου ποτε δεν με πηρε 3ωρο 180 αν αυτο σου ειχε πει να κοιταξεις τι φιλους εχεις! τον ειχα δει 2 φορες μονο απο δικη του αγγελια τον ειχα γνωρισει που ζητουσε μικρη φοιτητρια ανεξαρτητη και εδινε 250 για 1 ωρα αλλα με κρατησε 1μιση!
να σε ενημερωσω επισης οτι ηταν αν οχι η πρωτη απτις πρωτες μου εμπειριες σε τετοια φαση και ηταν τοσο τραγικος την πρωτη φορα που μετα εκλαιγα
απτις οποιες την πρωτη εδινε 250 1 ωρα και το επαιζε οτι βαριοταν να παει στη τραπεζα να σηκωσει ενα πενηνταρικο που δηθεν του ελειπε για να το γλυτωσει ο γυφτος!μου λεει θα στα χρωσταω κ ποτε δεν μου τα εδωσε !δευτερη φορα μαλιστα την οποια συναντυθηκαμε απο αλλο νικ ναιμ που ειχε αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να τον ξανασυναντουσα !μου ειπε οτι θα μου δωσει 20ε λιγοτερα γιατι εκανε ο ιδιος ντουζ 10 λεπτα και εφαγε χρονο!ο ιδιος εφαγε χρονο απτο ραντεβου ακου εκει.!οποτε μην λες οτι θελεις
δεν ειπα συγκεκριμενα εσυ οτι με εκμεταλευτικες !ειπα τοτε με εκμεταλευοσασταν γτ δεν ηξερα
τελος το θεμα δεν αφορα τον κοσμο να ερθεις inbox οτι θελεις το ξερεις οτι σε συμπαθω ολο αυτο που κανεις δεν εχει νοημα παρτο αλλιως
αν εχεις παρατηρησει μπαινω συχνα για λογους που φυσικα δεν σε αφορουν
δεν δουλευω και δεν προκειται να δουλεψω τουλαχιστον αμεσα μεινε ησυχος λοιπον
γραφεις στο νημα και το ταραζεις με ηλιθιοτητες χωρις λογο και ιχνος ενημερωσης
κοιμαται ησυχα τοσο καιρο και ειναι οτι καλυτερο εχει συμβει
εγω εκανα τις επιλογες μου στη ζωη μου και ειμαι χαρουμενη εσυ και οι γνωστοι μπαχαλακηδες ας μεινετε στις θεωριες
get a life
Ζητω απο καποιο μοντ, να διαγραψει, τα δυο μου ποστ.
Δεν λεει τωρα.....
Εχει χονδρο θεμα, η συγκεκριμενη, ΑΝ απαντησε σε μενα, που ΤΗΣ ειμαι αγνωστος και καινουργιο μελος ΤΟΥ σαιτ και το μονο που ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ, ηταν..... ΟΤΙ τολμησα να γραψω την αποψη μου, απο ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ!
αν εχεις παρατηρησει μπαινω συχνα για λογους που φυσικα δεν σε αφορουν
δεν δουλευω και δεν προκειται να δουλεψω τουλαχιστον αμεσα μεινε ησυχος λοιπον
γραφεις στο νημα και το ταραζεις με ηλιθιοτητες χωρις λογο και ιχνος ενημερωσης
κοιμαται ησυχα τοσο καιρο και ειναι οτι καλυτερο εχει συμβει
εγω εκανα τις επιλογες μου στη ζωη μου και ειμαι χαρουμενη εσυ και οι γνωστοι μπαχαλακηδες ας μεινετε στις θεωριες
get a life
η απαντηση μου πηγαινε στον γνωστο-αγνωστο ppgiorgo που για δικους του λογους εσβησε τα δυο για αλλη μια φορα προκλητικα γεματα μαλακιες ποστ του
δεν ασχολουμαι και δεν ενοχλω κανεναν
δεν εχει κατι χρησιμο εδω ασχοληθειτε με ενεργα κοριτσια
οι γνωστοι καμμενοι και οι νεοι κλωνοι τους παντα θα βρισκουν μια εξυπναδα να πουν
ολα της μετρητής τα παίρνεις?
Φυσικα, αν και εφοσον ειναι ομορφη γυναικα....οσα ζηταει και ανταποκρινεται η τσεπη μου...να τα δωσω!Γιατι δε λεει? Θα πληρώσεις τώρα δεν εχει τετοια εδω...
ΥΓ
Δεν απάντησε σε σενα, σβηστήκαν καποια σχολια οπου σε αυτα αναφερεται οχι σε σένα.
παιρνει και πιστωτικες καρτες ? αυτο εννοεις ?
Φυσικα, αν και εφοσον ειναι ομορφη γυναικα....οσα ζηταει και ανταποκρινεται η τσεπη μου...να τα δωσω!
Αλλα οπως γραφει....εχει σταματησει τωρα......
Οποτε ειμαι ατυχος στο θεμα αυτο!
Τι να κανω;;;
Θα το αντεξω και να το ξεπερασω που ΔΕΝ ειχα την τιμη να την γνωρισω....θα κατεβω στην Φυλης να βρω καμμια καλυτερη της, σε ομορφια...φυτιλιαζοντας κανενα μπλε παραβολο.....
και τα υπολοιπα.....καθοτι η βΕΡΟΝΙΚΑ οπως διαβασα στις τα γαρφομενα σε αυτο το θρεντ ζητουσε την Ακροπολη και τον Παρθενωνα για να παει με καποιον....και τα υπολοιπα που λες δικε μου....ΘΑ ΤΑ ΦΥΤΙΛΙΑΣΩ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!
Μια ζωη, την εχουμε δικε μου....
Κώστα μήπως ανήκεις στους μπαχαλάκηδες ;
Χαβαλε εγω κανω......η απαντηση μου πηγαινε στον γνωστο-αγνωστο ppgiorgo που για δικους του λογους εσβησε τα δυο για αλλη μια φορα προκλητικα γεματα μαλακιες ποστ του
δεν ασχολουμαι και δεν ενοχλω κανεναν
δεν εχει κατι χρησιμο εδω ασχοληθειτε με ενεργα κοριτσια
οι γνωστοι καμμενοι και οι νεοι κλωνοι τους παντα θα βρισκουν μια εξυπναδα να πουν
Σουβλακι γιγας, η φωτο μου.....εγω σε ειχα για σαλατες ρε τρελε απο την φωτο στο προφιλ σ
Σουβλακι γιγας, η φωτο μου.....
Το σουβλακι δικε μου, στο μελλον....θα ειναι ειδος πολυτελειας κατα την αποψη μου, σε πολυ κοσμο.....
γι αυτο τρωω τωρα, οπου τα βρισκω, ωστε να ειμαι χορτασμενος, στο μελλον!
Α.....καλα.....μολις εγινε τζακπατ στο Τζοκερ...χαχααχχαμε εψησες και εμενα τωρα φιλε
αλλα μονο πιττα του παππου βρισκω τετοια ωρα
πες κανενα καλο σουβλατζιδικο ανοιχτο τετοια ωρα
που να παω
με αμαξι ειμαι και ψαχνω κατι καλο
Α.....καλα.....μολις εγινε τζακπατ στο Τζοκερ...χαχααχχα
αμα ζητας απο μενα την γερονταρα....αυτη ωρα που ειμαι παντα σπιτι....να ξερω ποιο σουβλατζιδικο ειναι ανοιχτο......
Για σας τα παιδια ειναι αυτες οι ωρες εξω.....
παντως να βοηθησω ......
εκει στην Λεωφορο με τα στριπτιζαδικα και τα μπαρακια.......
παντα ειναι ανοιχτη μεχρι πρωινες ωρες, ολο και καποια καντινα, με ωραιο κρεας, που τρως και το ευχαριστιεσαι!