Δείτε ωραιοτάτη μου δεσποινίς (ή ό,τι άλλο είστε εσείς που πληκτρολογείτε τις απαντήσεις),
Υπάρχει η κυβίστηση, η ανακυβίστηση, αλλά υπάρχει και το scripta manent.
Συνεπώς το γεγονός ότι με χαρακτηρίσατε
fit για την ηλικία μου, φτάνει από μόνο για να γελάνε μέχρι δακρύων όλοι όσοι με γνωρίζουν (όπως καλή ώρα ο κ. Yorkie, που σαν γνήσιος τζέντλεμαν που είναι, προσπάθησε με πολύ κομψό τρόπο να σας νουθετήσεί ουτως ώστε να σας προφυλάξει από το ρεζιλίκι του να ανασκευάζετε συνεχώς τις απαντήσεις σας).
Τα υπόλοιπα είναι: "Νά χαμε να λέγαμε". Κοινώς, είναι αποκυήματα της οργιώδους φαντασίας σας προς κατανάλωση των αγαπούληδών σας καθώς και προς τέρψιν των αυλοκολάκων σας.
Όσο για την "παραποίηση" στην οποία αναφέρεσθε με στόμφο, ουδέποτε υπήρξε από πλευράς μου. Αντιθέτως με εσάς που ανασκευάζετε συνεχώς και κατά το δοκουν τα γεγραμμένα σας, εγώ επιβεβαιώθηκα στο εκατό τοις εκατό σε όσα έχω κατά καιρους γράψει.
Και για του λόγου μου το αληθές παραθέτω μέρος από αυτά:
Δική μου ανάρτηση:
Άρνηση Νο1
Άρνηση Νο2
Κωλοτούμπα:
Εδώ, εξηγώ σε κάποιον από την αυλή σας, ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να παρακάμψει κανείς το αγαπημένο σας άθλημα που είναι το φακέλωμα των νικ νέιμς:
1η άρνηση σας:
2η άρνησή σας:
Τελικά έρχεται ο κ. Γιανεβάνης και με δικαιώνει πανηγυρικά:
Εδώ γράφω σχετικά με την διαπουτανική συνεργασία σας με άλλα c.g.
Επιβεβαίωση που έρχεται από εσάς:
Εδώ νύκτω τις πραγματικές προθέσεις για τις οποίες μας φακελώνετε, οι οποίες δεν είναι και τόσο αγαθές:
Εδώ και πάλι με επιβεβαιώνετε βγάζοντας φόρα παρτίδα και χωρίς καμία αναστολή, στοιχεία φακελωμένου πελάτη σας (που δεν έχει και καμία σχέση μαζί μου ο άνθρωπός και την πληρώνει τζάμπα) :
Με τις υγείες σας λοιπόν... Καλή χώνεψη και καλή σας ημέρα.