Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Απορω τοσες σελιδες κ κανεις δεν εχει πει ποιος (πιθανοτατα)ειναι πισω απο το nick και το γραφειο..!
Ποιος ξερει τύπε!!!
Απορω τοσες σελιδες κ κανεις δεν εχει πει ποιος (πιθανοτατα)ειναι πισω απο το nick και το γραφειο..!
Πρώτη φορά γράφει πότε θα γυρίσει, ενώ εγώ έχω ενημερώσει ακριβώς το πρόγραμμα της, κι ας πήγε να μου την βγει η πουρδή!!
Που θα σε πάει ο νταβάς-γκόμενος αύριο βράδυ? SHARK Bar Restaurant κανονίσατε?
Τα λαγωνικα του bou κατι ξερουν αλλα δεν μιλα κανεις , κι ο Apoc το γατονι πρεπει να ξερει κατι αλλα δεν μας λεει τιποτα ο τυπος , ελπιζω καποια μερα να λαμψει η αληθεια και να μαθουμε τα παντα για το ποιος κρυβεται πισω απ τη μασκα Μπατμαν της Βερονικα ... και τοτε ολοι πλεον θα κοιμομαστε ησυχα διοτι αυτο που πραγματικα μας ταλανιζει τελευταια ειναι ποτε θα κλεισει η αξιολογηση και ποιος λειτουργει το νικ της Βερονικα , μεχρι τοτε το νου σας ρεμαλια και κλειδωνεται κι απο 2 φορες την εξωπορταΠοιος ξερει τύπε!!!
για πες το προγραμμα μου μαλλον το ξερεις καλυτερα και απο μενα την ιδια :S
απορω χαιρεστε να το παιζετε γνωστες?νιωθετε κατι σημαντικο ? αν ειναι ετσι παρε πληροφοριες μπομπο να χαρεις
Τα λαγωνικα του bou κατι ξερουν αλλα δεν μιλα κανεις , κι ο Apoc το γατονι πρεπει να ξερει κατι αλλα δεν μας λεει τιποτα ο τυπος , ελπιζω καποια μερα να λαμψει η αληθεια και να μαθουμε τα παντα για το ποιος κρυβεται πισω απ τη μασκα Μπατμαν της Βερονικα ... και τοτε ολοι πλεον θα κοιμομαστε ησυχα διοτι αυτο που πραγματικα μας ταλανιζει τελευταια ειναι ποτε θα κλεισει η αξιολογηση και ποιος λειτουργει το νικ της Βερονικα , μεχρι τοτε το νου σας ρεμαλια και κλειδωνεται κι απο 2 φορες την εξωπορτα
Καλά το ποστ το έβαλα δεν το είδες, πριν μια βδομάδα έγραψα ότι θα μαζέψετε το χρήμα μαζί με τον γκομενο από τα κορόιδα και μετά Αγίου Βαλεντίνου γλέντι πριν γυρίσετε.
Όπως έγραψα ότι Αγίου Βαλεντίνου δεν θα είναι διαθέσιμη για ραντεβού.
Γιατι ρε τυπε? Μπορουσε ειδικα εκεινη την ημερα να την χρεωσει 400 ευρω.. ;)Θελει και πολυ μυαλο τυπε για να προβλεψεις οτι 14 δεν θα δουλεύει :S
Θελει και πολυ μυαλο τυπε για να προβλεψεις οτι 14 δεν θα δουλεύει :S
Φυσικά άλλες δουλεύουν και αυτή από αγαπούληδες μπόλικους, αλλά θα την άφηνε ο νταβαντζής γκομενος η τρύπα παράγει μαρουλι και τις άλλες μέρες.
Γιατι ρε τυπε? Μπορουσε ειδικα εκεινη την ημερα να την χρεωσει 400 ευρω.. ;)
Θεσσαλονικη πως την βρισκουμε ρε μαγκες
Θεσσαλονικη πως την βρισκουμε ρε μαγκες
Πρεπει να διαβασεις και τις 490 σελιδες για να σου λυθουνε ολες οι αποριες τυπε :S :S :S
Τα λαγωνικα του bou κατι ξερουν αλλα δεν μιλα κανεις , κι ο Apoc το γατονι πρεπει να ξερει κατι αλλα δεν μας λεει τιποτα ο τυπος , ελπιζω καποια μερα να λαμψει η αληθεια και να μαθουμε τα παντα για το ποιος κρυβεται πισω απ τη μασκα Μπατμαν της Βερονικα ... και τοτε ολοι πλεον θα κοιμομαστε ησυχα διοτι αυτο που πραγματικα μας ταλανιζει τελευταια ειναι ποτε θα κλεισει η αξιολογηση και ποιος λειτουργει το νικ της Βερονικα , μεχρι τοτε το νου σας ρεμαλια και κλειδωνεται κι απο 2 φορες την εξωπορτα