Το συγκεκριμένο νήμα έχει πολύ ενδιαφέρον !!
Ιντερνετικές βρισιές και αλληλογροθοκοπήματα με ποιο άραγε διακήβευμα ??
Την αξία η τη μη αξία μιας νέας πουτάνας !!!
Μμμμ … !!! Μπα δεν μου κάνει !!
Περισσότερο μου κάνει για διακήβευμα το ‘’Ποιος είναι ποιο μάγκας ?? ‘’ Η λαικά ειπωμένο ‘’Ποιος την έχει ποιο μακριά ??
Αραγε ποιοι είναι πιο μάγκες ?? Αυτοί που πληρώνουν 250 ευρώ την ώρα τη βερόνικα ?? Η αυτοί που ‘’απαξιούν’’ να πληρώσουν αυτά τα λεφτά υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν καλύτερα ‘’πακέτα’’ υπηρεσιών και εμφάνισης σε χαμηλότερες τιμές ??
Απάντηση νέτη σκέτη !!! Κανείς από τις δυο παραπάνω κατηγορίες δεν είναι μάγκας !!
Ο μόνος μάγκας σε αυτό το παιχνιδάκι είναι η ίδια η Βερόνικα.
Δεν ξέρω αν το νικ της στο thread το χειρίζεται η ίδια η κάποιος άλλος ‘’εμπειρος’’, αλλά το αποτέλεσμα τη δικαιώνει.
Γιατί απλούστατα το thread της φιγουράρει με όλο αυτό το ντόρο πρώτο ράφι στο site και η προώθηση που παίρνει από αυτό είναι πραγματικά τεράστια.
Το συγκεκριμένο όλο σκηνικό προσωπικά μου κάνει να είναι και ‘’στημένο’’ από ετερόκλητους κλώνους που και καλά τσακώνονται για την αξία της κοπέλας προκειμένου να μην λείπει το thread ποτέ παο τη πρώτη σελίδα του site. Η πεμπτουσία της λαμογιάς δηλαδή. Αυτό ως πιθανότητα το αναφέρω γιατί να το ελέγξω δεν μπορώ βέβαια.
Το κατά πόσο αυτά που γράφονται στις κριτικές είναι αλήθεια η όχι πάλι παίζεται. Αυτοί για παράδειγμα που κλείνουν πεντάωρα μαζί της έναντι 800 ευρώ και συμπεριλαμβάνουν γεύματα σε εστιατόρια και μπάρ στην όλη φάση. Δυο πράγματα παίζουν. Η είναι όλα μούφες, προς προσέλκυση αγαπούληδων ?? !!! Η εξωπραγματικά ‘’φουσκωμένα’’. Η απλά κάποιοι έχουν μπερδέψει τη πούτσα με τη βούρτσα.
Προσωπικά πιστεύω ότι και όλα τα παραπάνω παίζουν σε διαφορετικές περιπτώσεις !! Από όλα έχει ο μπαξές !!
Διάφορες παπαριές ‘’χρηματιστηριακού΄΄ τύπου στη βάση του ότι οι τιμές καθορίζονται από τη προσφορά και τη ζήτηση γράφτηκαν πριν. Η απάντηση είναι ότι οι αγορές είναι γεμάτες από φαινόμενα ‘’φούσκας’’ και από τα λαμόγια που τις προμοτάρουν. Τη τελευταία πιθανότητα μέσα από διάφορους τρόπους τη σκέφτηκαν οι ‘’υπέρμαχοι των αγορών’’ ???
Βέβαια το πόσο μάγκας μπορεί να είναι κάποιος που εκλιπαρεί πουτάνες για να τις πληρώσει υψηλα ποσά για να τις γαμήσει το αφήνω στη φαντασία του καθενός !! Απλά θα ήθελα πολύ να δώ κάτι τέτοιους τύπους να φλερτάρουν γκόμενες !!! Το μικρόβιο της μουνοδουλίασης το έχουν κάποιοι εγενώς μέσα στη ψυχοσύνθεσή τους και όποτε βρίσκει τις κατάλληλες συνθήκες εκδηλώνεται
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑI )