gian31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 611
- Πόντοι
- 991
Οταν σταματησω και δεν με νοιαζει ποια θα δεις ενα ποστ που θα σου αρεσει πολυ ;)
ως τοτε θα γελαω
σε καθε ποστ κονταινω και πιο πολυ μηπως ειμαι και νανος δηλαδη πολυ πιθανο
50 σελιδες πρωι βραδυ προσπαθεις να με υποβιβασεις εσυ 3 κλωνοι και 2 μπατιρηδες μπαζοσυλλεκτες με πλαφον τιμης , που προσπαθουν να ριξω την τιμη στο 2ευρω αν γινεται
τι ειναι αυτο στο δεξι της χέρι στην απο πανω μερια της παλαμης;Τα ίδια και τα ίδια.
Ένας ειδικός που κυκλοφορεί εδώ για να μας πει που έχουν "διορθωθεί" οι φωτογραφίες:
Τα ίδια και τα ίδια.
Ένας ειδικός που κυκλοφορεί εδώ για να μας πει που έχουν "διορθωθεί" οι φωτογραφίες:
Μουναρομουναρος η Βερονικα!!!!Τα ίδια και τα ίδια.
Τα ίδια και τα ίδια.
Πηρα 2-3 κιλακια τωρα και ειναι πολυ καλυτερα νομιζω ;)
θα ανεβασω φωτο το βραδυ
ήθελε να μας πείσει ότι τα 1000 για οβερναιτ είναι μεγάλη ευκαιρία
σχολιο 3 το ξημερωμα και ξανα παλι 9 το πρωι επι 20 μερες
επειδη ειμαι στρουμφακι μαλλον γιαυτο ;) οι γνωστοι αγνωστοι ασχοληστε 24ωρες το 24ωρο
ποιος ασχολειται μαζι σας δεν εχετε ζωη και ψαχνετε προσοχη σε ενα σαιτ με μπουρδελα χειροτεροι και απτην victoria ειστε
ετσι σας φανταζομαι περαστικα σας
προσπαθεις να με υποβιβασεις εσυ 3 κλωνοι και 2 μπατιρηδες μπαζοσυλλεκτες με πλαφον τιμης , που προσπαθουν να ριξω την τιμη στο 2ευρω αν γινεται
ολα στον καιρο τους
προς το παρον τα 15ε να ξοφλησεις στο camping που κατασκηνωσες δωρο η σκηνη μην ξεχνιομαστε
Δεν βγαζουν ολοι τα ιδια χρηματα ,ενα 2ημερο ενα 24ωρο η ενα 12ωρο δεν απευθυνεται σε ολους
αλλο να βγαζεις 500 το μηνα αλλο 1000 αλλο 5000 και αλλο 15000
μην κρινεις λοιπον με βαση την δικη σου τσεπη ;)
δεν εχουν ολοι την ιδια
γιαυτο υπαρχουν και τα μονοωρα δεν αναγκασα κανεναν να με κλεισει ολη μερα
...δεν εχεις δουλεψει-εκτος απο το κρεββατι- για να ξερεις και να συγκρινεις μεροκαματα και μισθους....
(προσωπικα, αν θελω να βρω τους τυπαδες με "τα φραγγα" που αναφερεσαι, ξερω πολυ καλα που θα τους βρω αλλα δεν τους θελω ουτε καν για κουβεντα...!)
βρε πάρεις κιλά η χάσεις εσύ κουκλαρα θα είσαι !! και οποίος λέει το αντίθετο... μάλλον πρέπει να πάει σε γιατρό να τον κοιτάξει...!!!!Πηρα 2-3 κιλακια τωρα και ειναι πολυ καλυτερα νομιζω ;)
θα ανεβασω φωτο το βραδυ
ααα γεια σου!!!! με προλαβες..!!!!γιατι δουλεια δεν θεωρειται και αυτο που κανει ?
τι ειναι ?
δεν εχεις δουλεψει ποτε μπορεις να το πεις στα κοπροσκυλα που τρωνε τις συνταξεις των παππουδων/γονιων τους.
...δεν εχεις δουλεψει-εκτος απο το κρεββατι- για να ξερεις και να συγκρινεις μεροκαματα και μισθους....
(προσωπικα, αν θελω να βρω τους τυπαδες με "τα φραγγα" που αναφερεσαι, ξερω πολυ καλα που θα τους βρω αλλα δεν τους θελω ουτε καν για κουβεντα...!)
Ειστε θλιβερα ατομα ρε φιλε.
Ασχολειστε μερα-νυχτα με την τιμολογηση που εχει κανει.
Στην πουτσα της να κοιταξει το μεσο πορτοφολι. Κι εγω το ιδιο θα εκανα. Αν μπορει να εχει λιγους πελατες που πληρωνουν πολλα, ειναι η καλυτερη επιλογη.
Αν η ζητηση την ανεβασει στα 500, παλι στα αρχιδια μου. Απλα θα ειναι εκτος του budget μου. Δεν θα νιαουριζω σαν γατα σε οιστρο, ουτε θα λεω οτι ειναι ασχημη.
Σταματηστε να βγαζετε το κομπλεξ σας σε ενα 20χρονο.
Παρεμπιπτοντως, δεν την εχω συναντησει αλλα θλιβομαι με αυτα που διαβαζω.
Δεν εχω κανενα κινητρο, καμια ατζεντα, απλα με σοκαρουν αυτα που λετε σε ενα παιδι.