ggary νομιζω δεν εισαι σωστα ενημερωμενος να διαβασεις τις σελιδες τις 200 τελευταιες ν δεις που τα ιδια ατομα επι 200 σελιδες λενε ακριβως τα ιδια πραγματα κ με κραζουν !
επισης με κραζουν απο πριν αλλαξει η τιμη
να φτιαξω οτι μπορω?παλι για τα χειλια μ λες αφου εχεις ν με δεις πανω απο δυο χρονια
πριν 2 χρονια και που ασχοληθηκα εντελως περιστασιακα και ετυχε κ με συναντησες εσυ κ καποιοι αλλοι κ τωρα το πιπιλατε ?που ασχοληθηκα για ελαχιστες μερες κ μετα εξαφανιστηκα 1μιση χρονο!
.θυμασε που μου τα ειχες πρηξει να σ δωσω κωλο κ τελικα δεν σαρεσε κιολας γτ καναμε 10 ωρες να μπει?κ σ ειχα πει δεν μ αρεσει δεν θελω να το κανω!
100 ηταν η ωρα κ τ καλοκαιρι 120 κ μπορει ν καθομουν παραπανω απλα για να μιλησουμε μονο!
ημουν νιανιαρο κ δεν ηξερα τιποτα κ με εκμεταλευοσασταν γτ δεν ηξερα!
τελος το θεμα υπαρχει η αγγελια μου αναλτυτικα ολα
οποιος θελει ερχεται οποιος δεν θελει οχι
το υπερναλυσαμε το θεμα
κ σε οποιον δεν αρεσεω η δεν συμφωνει ας μην ασχοληται εδω δεν εφερα το νημα σπιτι σας τοσα νηματα υπαρχουν !
οι αλλοι με κραζουν γτ τους την χαλαω το ξερεις ποσοι μου την εχουν πεσει απο εδω μεσα κ τι μ λενε?το ξερεις ποσα γραφεια μου την εχουν πεσει εξω ?οχι δεν το ξερεις
γιαυτο μην λες πραγαματα π δεν ισχυουν
απο δουλεια εχω την ιδια ακριβως με πριν ! οποτε μην ανησυχεις για το αν βγαζω τον κακο μ εαυτο
οι πελατες μου γιαυτο με επιλεγουν επειδη σας τα λεω οπως ειναι! αγενης πελατες δεν θελω το γραφω κ στην αγγελια μου οποτε δεν με απασχολει
Οταν ειπα φτιαξε οτι μπορεις δεν ενοουσα εμφανισιακα, μη κολλας με αυτο π ειπα για τα χειλη, ετσι
μου φανηκε.
Φτιαξε τις τιμες αν μπορεις, ή βαλε μισαωρα, φροντισε να εισαι πιο πολλες φορες διαθεσιμη, τετοια πραγματα εννοουσα.
Αν διαβαζες τα σχολια μου ηταν σε γενικες γραμμες ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ, μην κολλας σε λπτομερεις
που δεν σου αρεσουν, δεν ειναι σωστο...
Επισης μια χαρα ευκολα μπηκε απο πισω κ ΔΕΝ σε ειχα πρηξει μονη σου τον εδωσες,
σιγουρα με μπερδευεις με αλλον και επειδη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σε συμπαθω δεν εχω πει καποιες λεπτομερεις
ΟΧΙ κακες αλλα πολυ "γαργαλιστικες", αν θες ελα με πμ.
Επισης δεν σε εκμεταλευτηκα ΠΟΤΕ, αυτος που μου εκανε τη πασα πχ σε επαιρνε 3ωρα με 180
εγω σου εδινα 100-120 για μιση ωρα σεξ τα υπολοιπα ηταν κουβεντουλα επειδη σε γουσταρα κ δεν ηθελα
να αισθανεσαι "ζωντανο κρεας" για πωληση κ το πηγαινε-ελα απο το μετρο του Ελληνικου στο σπιτι
μου στη Γλυφαδα για να μην πληρωσεις ταξι, ολα μαζι 1,5 ωρα περιπου, γιαυτο αλλωστε μ ειπες καποια
πολυ προσωπικα σου πραγματα, (τον apple τον υπολογιστη τον εχεις ακομη?)
Κλεινοντας ουτε π μπροω να φανταστω ποσο δυσκολη ισως κ επικινδυνη μπορει να ειναι η δουλεια σου
καποιες φορες για αυτο κ δε σε παρεξηγω που αρπαζεσαι.