txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Φίλος το γάμησες και ψόφησε!!!!
καταθεση ψυχης τυπε :S :S
Φίλος το γάμησες και ψόφησε!!!!
μπαγλαμαδακο, παραληρεις...χαλαρωσε...εγώ έχω λεφτα και τα δίνω όπου θέλω και όσα θέλω, γιατι δουλευώ, δεν περιμένω απο την κάρτα σίτισης για να φάω!!!
Και φυσικα δεν έχω την καρμοιρια να μην μπορώ να κερασω μια ωραία κοπέλα, τσιφούτη...!!!
Αγαπούλης είμαι!!! αλλα δεν είμαι κομπλεξικός ανεγκέφαλος χασομερής που του φταινε όλα επειδή είμαι αχρηστος!!!
Πότε κέρασες τελευταία φορά κοπέλα σε εστιατόριο? Παραπάνω από πιτογυρο, που είναι του λαου, δεν σε κόβω...
Αν δεν ήσουν αριστερούλης του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" θα καταλάβαινες τι εννοω...
με την ίδια νοοτροπια σε λίγο καιρό θα αρχίσεις να κατηγορείς και τα hotelια για τις ακριβές χρεώσεις...
και τέλος,
εσυ δεν ειχες πει οτι δεν θα ξανασχοληθεις μαζι μου ΚΟΥ-ΜΟΥΝΙ???
ζηλευει τον τυπο που πηγε την πουτανα σε ρομαντικο δειπνο...
Μην χάσουμε και τα αυτονόητα...... respectΈτερον, εκάτερον κ. Ζέλιγκα.
Το ότι υπάρχουν προσκυνομουνάκηδες που παράγουν κακομαθημένες πουτάνες (και μη) τύπου Β, είναι γεγονός.-
Το ότι έχουν άδικό οι εκδιδόμενες που αποκαλούν θρασύτατους αυτούς που θέλουν να της πηδήξουν, έχουν.-
Μην χάσουμε και τα αυτονόητα μέσα σε όλη αυτή την τρέλα που μας περικυκλώνει...
καλως τον κι ας αργησες!!!Εγώ είμαι ο "τύπος" ρε μάγκα, πες το τι ακριβώς σε ενόχλησε;
Πίσω από αυτό που εσύ ονομάζεις πουτάνα - και η άλλη πριν που σπουδάζει και ιατρική τρομάρα της - την ονόμασε τρύπα, δεν υπάρχει ένα κορίτσι, ένας άνθρωπος;
Τι διάολο έχετε πάθει; Τι σας πειράζει η δεσποινίς και ασχολήστε μέρα νύχτα μαζί της;
θα σου λεγα τι γαμαω τσαμπα αλλα εχε χαρηKου-μουνι, περίμενε την ανακατανομή πλούτου για να γαμησεις...
Για καλό και για κακό, φύλαξε και κανένα κονσερβοκουτι...
Εγώ είμαι ο "τύπος" ρε μάγκα, πες το τι ακριβώς σε ενόχλησε;
Πίσω από αυτό που εσύ ονομάζεις πουτάνα - και η άλλη πριν που σπουδάζει και ιατρική τρομάρα της - την ονόμασε τρύπα, δεν υπάρχει ένα κορίτσι, ένας άνθρωπος;
Τι διάολο έχετε πάθει; Τι σας πειράζει η δεσποινίς και ασχολήστε μέρα νύχτα μαζί της;
ειναι δικαιωμα σου να δινεις οσα θες και να κανεις ο,τι θες....οπως και για μενα ειναι δικαιωμα μου να θεωρω ατομα "αυτης" της κατηγοριας "αγαπουλιδες"....τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο......
το να δινεις οσα χρηματα επιτρεπει η οικονομικη σου κατασταση -εφοσον δηλ. το αντεχει η τσεπη σου- για μια σεξουαλικη πραξη δεν νομιζω να συνεπαγεται πυρφοριλικι....Δηλαδή όποιοι σκάμε πολλά λεφτά για ραντεβού είμαστε αγαπούληδες;
Aκούστηκες...
σταματαωΓουάτ δε πούτς ιζ γκόινγκ ον ατ δις θρεντ?
και αμα ρε μαγκα δεν θελει να ασχολειται κανεις με το αν θα παει να φαει με σενα στο εστιατοριο γιατι ποσταρε τη φωτο?
Εγώ είμαι ο "τύπος" ρε μάγκα, πες το τι ακριβώς σε ενόχλησε;
θα μου απαγορεψεις μηπως να ανεβαζω φωτο ?
Που την είδες την δεσποινίδα ρε γερομπαμπαλη ? Δεσποινίς θα ήταν αν γυρνουσε να σε δει χωρίς να πληρώσεις πουτανα είναι καημενε ξύπνα γεροντοερωτας σε βαρεσε ? Τελικά δεν είπες πόσο βγηκε το χυσιμο σου σηκώθηκε καμια φορα ή μόνο το δειπνο πληρωσες ?