Βερονικα 20
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2016
- Like
- 117
δεν εχω πει κατι τετοιο απο μαλακιες αλλο τιποτα βαρεθηκα
7,5 ευρωΠοσα παιρνει η βερονικα για ένα ραντεβού 1 ωρα
Καλησπερα σε ολους.
Επειδη βλεπω οτι γινετια ενας χαμοσ και υπαρχουν τσακωμοι σοβαροι μεταξυ υποστηρικτων και μη υποστηρικτων της Βερονικας θα ηθελα να υπενθυμισω κατι που εχει μεγαλη σημασια.
Καλη Χρονια σε ολους με Υγεια καο Αγαπη!!!
Και εσυ Βερονικα Καλη Χρονια να εχεις!!!
Οταν πλησιασε το αυτοκινητο και με ρωτησε αν ειμαι ο "..." εμεινα μαλακας!!
Ευτυχως που υπαρχει και κοσμος που μας ξερει κι εκτος σαιτ αν ειμαστε προμοτορες η αγαπουληδες , προσωπικα γελαω πολυ με την παρτη σου και τα γραπτα σου kourtaki οποτε συνεχισε να μας διασκεδαζεις , μην σταματας kourtaki δωσε κι αλλο απ τα καλαντα εβγαλες τιποτα ???
Η κοπέλα έχει καβαλήσει το καλάμι και καθεστε και ασχολείστε μαζί της. Κάποιοι δε, την πληρώνετε κιόλας.
την εχεις παρει κ ξερεις?Η κοπέλα έχει καβαλήσει το καλάμι και καθεστε και ασχολείστε μαζί της. Κάποιοι δε, την πληρώνετε κιόλας.
άρα παίζει κώλος ακόμα και σήμερα?δεν εχω πει κατι τετοιο απο μαλακιες αλλο τιποτα βαρεθηκα
... = μαλακας
άρα παίζει κώλος ακόμα και σήμερα?
γιατί μην αρχίσεις εγώ ποτέ δεν έδωσα κώλο κι έτσι γιατί κάποιοι εδώ μέσα ξέρουμε ότι θα λες ψέμματα...
Κάποιο ζόρι πρέπει να τραβάς δεν μπορεί. Αντε πιες καμιά Μαλαματίνα, θα σε κάνει να νιώσεις καλύτεραΥποθέτω το επόμενο rebranding θα ειναι πως ειναι παρθένα και θα παει 1000 η ωρα .
Τόση πολυ μαλακια δέρνει το γένος των Ελλήνων που όλοι θα λένε πως πρόκειται για ενα φαινόμενο που κανεις δεν μπορει να σπάσει την παρθενια της και πως αξίζει κάθε ευρώ .