Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.089
- Πόντοι
- 6.796
Τύποι ελάτε να κάνουμε τη κλήρωση FreeFuckBouBet (F.F.B.B.) O τυχερός κλείνει Βερόνικα
μονο αν ειναι αυτη....
Eχεις ηδη pmφιλε μου ειναι τωρινη χορευτρια και μαλιστα μπροστινη....καμια σχεση με πισω γλαστρα! Αν σε ενδιαφερει να σπρωξεις μου λες....
ΥΓ το κονε μου εχει και παλαιοτερα κομματια...Δινω ΜΟΝΟ κανα 150αρι τις 2-3 ωρες + εξοδο συνοδεια. Ποτε αυτα τα εσωτερικα τα πατσαβουρια που επερναν 80 μιαμιση ωρα και τωρα που δουλευουν με 4 καπελα παιρνουν 200 απο μαλακες εδω μεσα που παρακαλανε στην ουρα για ενα τηλεφωνο....τα εχουμε πει αυτα παμε παρακατω... ;)
κενο ειναιEχεις ηδη pm
Πλακα κανω ρε χαζο καθεσαι κ αρπαζεσαι αμεσως!! Μακαρι να ειχα λεφτα να σε επαιρνα!στον υπνο σου ισως
σιγα μην ειμαι και ενα με τη γη
165 ειμαι και το γουσταρο το υψος μου ;)
οποιος εχει αμφιβολιες ας ερθει να με μετρησει
οποιος θελει 175 επισης ας παει αλλου δεν ερχεστε με το ζορι
Ετοιμοκενο ειναι
Το θεμα ειναι πολυ απλο. Λεγεται προσφορα κ ζητηση. Το κοριτσακι ξερει ποσους θελει να παρει ποσα να μαζεψει, κ βαζει μια τιμη. Γουσταρεις , τα εχεις πασ αλιωσ κανε τον κινεζο.
Καλα απο το να τα πετάξω στην Βερόνικα καλύτερα να τα βάλω σε ενα πιστόλι να τα κάψω.
Να σου πω και το άλλο όμως, δημοκρατία έχουμε και δικαίωμα του καθενός να σχολιάζει, δεν αρέσει πας Κίνα να κανεις τον κινέζο .
Απο τις φωτογραφίες πάντως δεν μου φαινεται για 20 , εκτός αν εννοεί στην δεκαετία των 20. Για ελληνίδα δύσκολο το κόβω γιατι τα ελληνικά τα γράφει σπαστά.
Πραγματικα όμως τόση μούφα που εχει παίξει εδώ πρεπει να μπει ο Χίος να σχολιάσει για να ενημερωθεί ο λαός.
Σας έχει βαρέσει η μαλακία στον εγκέφαλο !!! δε του φαίνεται για 20 λέει ο άλλος λες και τη ξέρει..απ τις φωτός που φαίνεται μόνο το σώμα της..λες και έχει το παραμικρό ψεγάδι !!! δλδ αν δεν ειναι 20 είναι 21 !!!Καλα απο το να τα πετάξω στην Βερόνικα καλύτερα να τα βάλω σε ενα πιστόλι να τα κάψω.
Να σου πω και το άλλο όμως, δημοκρατία έχουμε και δικαίωμα του καθενός να σχολιάζει, δεν αρέσει πας Κίνα να κανεις τον κινέζο .
Απο τις φωτογραφίες πάντως δεν μου φαινεται για 20 , εκτός αν εννοεί στην δεκαετία των 20. Για ελληνίδα δύσκολο το κόβω γιατι τα ελληνικά τα γράφει σπαστά.
Πραγματικα όμως τόση μούφα που εχει παίξει εδώ πρεπει να μπει ο Χίος να σχολιάσει για να ενημερωθεί ο λαός.
Τα είπες όλα!Σας έχει βαρέσει η μαλακία στον εγκέφαλο !!! δε του φαίνεται για 20 λέει ο άλλος λες και τη ξέρει..απ τις φωτός που φαίνεται μόνο το σώμα της..λες και έχει το παραμικρό ψεγάδι !!! δλδ αν δεν ειναι 20 είναι 21 !!!
και τα ελληνικά λέει τα γράφει σπαστά !!! χαχαχαχα
και για να τελειώνουμε όσο γουστάρει το δίνει.. όποιος γουστάρει το παίρνει ...αυτή η μίρλα όλη την ώρα δεν αντέχεται !!! γουστάρετε το μωρό αλλά επειδή δεν έχετε τα φράγκα τη κράζετε να κατεβάσει τη τιμή..που και πάλι δε θα πάρετε.. κ εγώ θέλω μια φερράρι.. να πάω στην αντιπροσωπία να κλαίω κάθε μέρα να μου τη δώσουν 1.000 ευρώ !!!
Καλα απο το να τα πετάξω στην Βερόνικα καλύτερα να τα βάλω σε ενα πιστόλι να τα κάψω.
Τύπε εμένα με έχει βρίσει στο άλλο topic επειδή σχολίασα μια διορθωμενη φώτο που είχαν βγάλει με την Νάγια.
Αλλά ειλικρινά σου λέω επειδή την ξέρω 4 χρόνια είναι Ελληνίδα γεννημένη στην Αθήνα από Έλληνες γονείς. Ηλικία εντάξει κλέβει λίγο πριν λίγο καιρό έκλεισε τα 22.
Τύπε εμένα με έχει βρίσει στο άλλο topic επειδή σχολίασα μια διορθωμενη φώτο που είχαν βγάλει με την Νάγια.
Αλλά ειλικρινά σου λέω επειδή την ξέρω 4 χρόνια είναι Ελληνίδα γεννημένη στην Αθήνα από Έλληνες γονείς. Ηλικία εντάξει κλέβει λίγο πριν λίγο καιρό έκλεισε τα 22.
Ελα ρε τυπε τοσο πολυ καιρο και τοσο καλα την ξερεις?! Μηπως σου εχει πει και το αληθινό ονομα της;
Παίχτη σου έστειλα ένα π.μ. αν μπορείς να μου απαντήσεις.
Μεγαλος παπαρολογος ο kourtaki μιλαμε κλαιω οταν διαβαζω τα ποστ του , ειδικα εκει που απο φωτοφραφιες βγαζει ηλικια ειναι κλαμα ο πουστης τελος , εγω τον παω τον kourtaki τελικαMετά τον ηλίθιο που της έγραφε:"αυτός ο σωματότυπος είναι χαρακτηριστικός γυναικών της φυλής σου",έχουμε και γλωσσολόγο παπαρολόγο στο thread.
Για παρέθεσές μας ένα post της που τα γράφει σπαστά ρε ζουράρι.
Εν τω μεταξύ τώρα βλέπω ότι έχεις 32 post,τα περισσότερα των οποίων είναι σε αυτό το thread.
Τι ρόλο βαράς εσύ τώρα ποιος ξέρει..
Ή καμιά χοντρή πουτάνα θα είσαι ή αγαπητικός καμιάς χοντρής πουτάνας