maba
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 41
- Πόντοι
- 1
Selfies ειναι απο ενα απλο smartphone τοσο απλα
Εχει και οδηγιες χρησης κατω αριστερα
Selfies ειναι απο ενα απλο smartphone τοσο απλα
Εχει και οδηγιες χρησης κατω αριστερα
Ξεκινα με Μαρια Μολδαβη που εκλεισες σημερα , κι οταν γραψεις μερικα χιλομετρα τοτε εισαι ετοιμος να καβαλησεις και τα μεγαλα κυβικα ;) ;) ;) ;) , ποτε δεν καβαλησε κανεις με το καλημερα Ducati ....προσπαθω και ξανα προσπαθω να παρω το τηλ. της Βερονικας και τιποτα....
μαυρα σκοταδια....
Ξεκινα με Μαρια Μολδαβη που εκλεισες σημερα , κι οταν γραψεις μερικα χιλομετρα τοτε εισαι ετοιμος να καβαλησεις και τα μεγαλα κυβικα ;) ;) ;) ;) , ποτε δεν καβαλησε κανεις με το καλημερα Ducati ....
και βεβαιαtsiko εγω πιστευεις μπορω να καβαλησω την βερονικα?
εχω γραψει χιλιομετρα!Ξεκινα με Μαρια Μολδαβη που εκλεισες σημερα , κι οταν γραψεις μερικα χιλομετρα τοτε εισαι ετοιμος να καβαλησεις και τα μεγαλα κυβικα ;) ;) ;) ;) , ποτε δεν καβαλησε κανεις με το καλημερα Ducati ....
Δεν ξερω τα κυβικα σου τυπε μου , οπως επισης και η Βερονικα δεν καβαλαει κυβικα που εχουνε μονο πανω απο 1000 η 2000 ποστ , η Βερονικα εχει τα δικα της στανταρ και τον δικο της κοφτη , αν εισαι δυνατος παιχτης και το τρεχεις καλα αυτη θα το δει και θα σε βαλει στην λιστα , αλλωστε κοζαρει το ματι της δεν ειναι και χθεσινη , αυτα για τον κοριτσαρο Καλες Γιορτες σε ολουςtsiko εγω πιστευεις μπορω να καβαλησω την βερονικα?
Αιντε επιτελους...Αυριο ανεβαζω φωτο επιτελους
Καλα αμα ανεβουν κατι φωτος που ειδα εγω θα μας φυγει το τσερβελο!!!!Αυριο ανεβαζω φωτο επιτελους
Καλα αμα ανεβουν κατι φωτος που ειδα εγω θα μας φυγει το τσερβελο!!!!
Οχι φιλε μου...εννοειται πως οχι!!!απο αλλου τις ειδα!!!μην αγχωνεσαι η βερ οτι λεει το κανει...ειναι ξηγημενη!!!υπομονη και θα δεις και εσυ αυριο που θα τις ανεβασει!!!Στις εστειλε εσενα πρωτα τυπε πριν τις ανεβάσει ? .
Οχι φιλε μου...εννοειται πως οχι!!!απο αλλου τις ειδα!!!μην αγχωνεσαι η βερ οτι λεει το κανει...ειναι ξηγημενη!!!υπομονη και θα δεις και εσυ αυριο που θα τις ανεβασει!!!
Διαβασε τι λεει ο φακιρης πιο κατω και θα καταλαβεις απο που τις ειδα... ;) ;) ;)Απο που αλλου τυπε? Δεν εχει λογικη αυτο που εγραψες . Το οτι ειναι ξηγημενη φαίνεται.!
Δεν σου είναι αρκετό όμως έτσι; Έλα παραδεξου του! Είναι σαν το τάβλι... Όσο και να παίξεις, είτε κερδίζεις είτε χάνεις πάντα θέλεις να παίξεις ακόμα μία παρτίδα...Ειμαι απο τους τυχερους που η εικονα
της Βερονικα αποτυπωθηκε live με εγκαυμα στον
κερατοειδη του