vagosofarmakotsoutsounos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
το mate9 είναι και αυτό απλα με άλλο design...Ηuawei Porsche Design πάρε...
το mate9 είναι και αυτό απλα με άλλο design...Ηuawei Porsche Design πάρε...
.... ημουν σιγουρος , αλλωστε ξερω οτι ειστε οκει ατομο κυριε ΒοργιαΟ δαίμων του πληκτρολογίου αγαπητέ.
λοιπον ειμαστε σε λαθος νημα ,αλλα για την ιστορια η σεξυ αννα παιρνει 80 για φουλ πρόγραμμα ,επισης είναι μια εντελως άλλη κατηγορια γυναικας για λατρεις των milf και mature,και επισης αξιομνημονευτο είναι η διαρκεια που εχουνε καποιες στο επαγγελμα.Εδω ρε περνει η Sexy Anna 100 ευρω που ειναι σαν τον φρανκεσταιν δεν θα παρει η Βερονικα 250 πατε καλα;
Δεν μου λες ρε φιλε την εχεισ δει την σεχυ αννα, η απο την πολυ μαλακια σαπισε
γεια! δες τα pm σου!Εδω στο προφιλ μ ισως λεω τωρα
ειναι πολυ επεξεργασμενες ομως αυτες και δν μπορω να καταλαβωΕδω στο προφιλ μ ισως λεω τωρα
Τι επεξεργασμενες με το οτοκατειναι πολυ επεξεργασμενες ομως αυτες και δν μπορω να καταλαβω
τελικα δεν ειπες ή το εχασα? τι κλαδο σπουδων ακολουθεις? αν θες κ με πμ αν δε θες τρολαρισμα στην απαντηση σου.δεν ειναι ολοι καφροι εδω μεσα.που ξερεις μπορει να βρεις ατομακια καλα με γνωριμιες αν δεν εχεις βρει ηδη...Κατσε μεχρι το βραδυ θα πλακωσουν οι haters σαν τα ορνια βγαινουν τις νυχτες, να θαψουν οτι δεν φτανουν ;)
Αα καθε μηνα στ enews εχω στανταρ 3 dislike κ ειναι απο εδω
Με ακολουθουν τα μαναρια μου
αν και δεν μου εχει δοθει η ευκαιρια να σε συναντησω ένεκα του υψηλού για τη δικια μου τσεπη budget οφείλω να ομολογίσω οτι εισαι ενα απωθυμενο και απο τις λιγες περιπτωσεις που οι διθυραμβικες κριτικές ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα!!! Εύγε κοριτσαρα μου!!Κατσε μεχρι το βραδυ θα πλακωσουν οι haters σαν τα ορνια βγαινουν τις νυχτες, να θαψουν οτι δεν φτανουν ;)
Καλα τι σου εχω πει ??? Δεν σου εχω πει δεν μιλας δεν απαντας σε χαιβανια Αυτους αφηνε τους στη φαπα τους , ουτε με το κιαλι δεν θα δουνε Βερονικα .... Αλλωστε και οι haters μια ζωη followers θα ειναι , οπου και να πας αυτη θα ακολουθουνΚατσε μεχρι το βραδυ θα πλακωσουν οι haters σαν τα ορνια βγαινουν τις νυχτες, να θαψουν οτι δεν φτανουν ;)
αυτο ηθελα να πω φιλε αλλα εσυ που να καταλαβεις δεν ειναι καλης αναλυσης η φωτο και επισης ειναι προχειρεςΤι επεξεργασμενες με το οτοκατ
Ζορμπα η παρε κιαλι η αλλαξε ματια τυπε , η Βερονικα δεν χρειαζεται και πολλες φωτος , ειναι μουναρα κι απο κορμι φωναρα τελος , μηπως θες να σου στειλει κι αρχεια pdf με φωτος στο μειλ σου
Προς απανταχού τραμπαρίφες.
Ούτε fan boy είμαι,ούτε έχω δοκιμάσει μιας και είμαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και το πιο πιθανό είναι να μην δοκιμάσω και ποτέ λόγω απόστασης.
Αλλά όταν μετά από τόσες κριτικές προκύπτει ότι πρόκειται για πιπινομούναρο που ιδρώνει ταυτόχρονα τη φανέλα,καλό θα ήταν να είναι φειδωλοί κάποιοι με τις παπαριές που γράφουν.
Για πλαστικά βυζιά διαβάσαμε,για μεγάλη μύτη που χρήζει εγχείρισης,για ψεύτικη ηλικία,ότι δεν είναι Ελληνίδα..
Οι τυφλοί είστε ή μαλάκες ή θέλετε να προμοτάρετε καμιά αγαπητικιά σας
Και αν εσείς βρίσκετε κάθε μέρα στον αγοραίο γκόμενα σαν τη Βερόνικα που ταυτόχρονα κάθεται και γαμιέται σωστά με τον πελάτη,στείλτε pm και σε μένα.
Ενώ έχουμε φάει τόσες τόγκες από πανέμορφες καργιολίτσες,που χρέωναν ακόμη και περισσότερα από τη Βερόνικα,αλλά δεν ήθελαν να χύσουν ούτε σταγόνα ιδρώτα,κάποιοι κάθεστε και πικάρετε μια κοπέλα που όποιος την έχει συναντήσει λέει τα καλύτερα.
Ευτυχώς βλέπω ότι η συγκεκριμένη δε στραβώνει εύκολα με μαλακίες..
αυτο ηθελα να πω φιλε αλλα εσυ που να καταλαβεις δεν ειναι καλης αναλυσης η φωτο και επισης ειναι προχειρες