paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
φιλε σου χουν παρει εγκεφαλικη πιπα ;τυπε φαντάσου να την πάρεις για βιζιτα και να έχει φάει γλειστριδα
πάει το μισάωρο στο καλάρισε
φιλε σου χουν παρει εγκεφαλικη πιπα ;τυπε φαντάσου να την πάρεις για βιζιτα και να έχει φάει γλειστριδα
πάει το μισάωρο στο καλάρισε
φιλε σου χουν παρει εγκεφαλικη πιπα ;
δεν εχω αναγκη να γλειψω κανεναν ουτε να το παιζω καλη εδω μεσα ουτε ειμαι fake,
δεν προσπαθω να μεγαλοποιαστω ουτε ανεβηκα ουτε τπτ,
θα ανεβω οταν εξαφανιστω και δεν με ξαναδειτε ποτε και κανω μια νορμαλ ζωη
οι υπηρεσιες ιδιες ειναι παντου και εδω ισως καλυτερες μιας και μιλαμε κ την ιδια γλωσσα
μπαινω εδω κ χαβαλεδιαζομαι μιας κ εβαλα ιντερνετ στ κιν κ μου πεταει ειδοποιησεις
οταν γυρισω δεν θα εχω χρονο ουτε να φαω
γιαυτο γαμαμε πουτανες για να μην μας σπανε τα αρχιδια με τις ηλιθιες συζητησεις πριν και μετα το γαμησι. Τις πουτανες δε τις πληρωνουμε για να γαμησουμε, αλλα γιατι φευγουν αμεσως μετα το γαμησι χωρις πολλα πολλα λογιαφυσικα κ δεν σ εχουν παρει ,γιαυτο πληρωνετε για ωμο σεξ ,ποια θα σας αντεξει στην νορμαλ ζωη για κατι παραπανω ενας κ ενας ολα τα λουκουμια εδω μαζευτικατε
βεβαια, ενω εισαι ονλινε και γραφεις, με απαξιωνεις για 2η ή 3η φορα, χωρις μια μονολεκτικη απαντηση σε αυτο που σε ρωταω.αφου δεν καταλαβαινεις , οι γυναικες σκεφτονται συνολικα γιαυτο βλεπεις κατι πολυ μετριους, με χαρακτηρα λεγειν κ χιουμορ να ριχνουν μουναρες !
δεν παιζει ρολο μονο η ομορφια σκετη , διαλεγεις αυτον που περνας καλυτερα μαζι του γενικα και σε γεμιζει σαν ανθρωπος ετσι σκεφτονται οι γυναικες,
αν ειχες 2 μουναρες η μια αβυζη ακωλη η αλλη με βυζια και με την πρωτη περναγες τελεια ενω με την δευτερη σ εσπαγε τα νευρα κ δενμπορουσες ν μιλησεις ποια θα διαλεγες?
εχω δουλεια τωρα βγαινω ,αβυζες κ βυζοπουλες ολες ψυχη εχουν
γιαυτο γαμαμε πουτανες για να μην μας σπανε τα αρχιδια με τις ηλιθιες συζητησεις πριν και μετα το γαμησι. Τις πουτανες δε τις πληρωνουμε για να γαμησουμε, αλλα γιατι φευγουν αμεσως μετα το γαμησι χωρις πολλα πολλα λογια
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι πως η συμπεριφορά σου στο forum δημιουργεί αντιπάθειες προς το πρόσωπο σου. Στην ουσία κάνεις πολλούς πελάτες να ξενερώνουν μαζί σου. Ίσως το κάνεις για να διατηρείς το hype γύρω από το όνομα σου, αλλά αυτό δεν συνάδει με το οτι δεν έχεις πλέον ανάγκη την Ελλάδα, οπότε υποκρίνεσαι
Άμα πήγαινες να αγοράσεις ένα ρούχο και σου έλεγε η πωλήτρια "ζμπούτσαμ για το τι θες γιατί σε 2 μηνάκια θα έχω γίνει μάνατζερ και δεν θα χρειάζεται να ξανα ασχοληθω μαζί σου" σαν πελάτισσα πως θα ένιωθες? Ευχάριστα ή όχι? Πόσο μάλλον αν σαν πελάτισσα θεωρείς οτι έχεις και μερίδιο στην επιτυχία του "μαγαζιού" αφού το γνώρισες βιοτεχνία και το έφτασες στα σαλόνια
Με λίγα λόγια και κλείνω, οκ πολλοί βγάζουν κόμπλεξ εδώ μέσα, αλλά και εσύ το τρέφεις συνέχεια με την συμπεριφορά σου, με αποτέλεσμα οι πολλοί απλά να κουραζόμαστε
ισως, ενα ειναι σιγουρο ομωςτις πληρωνετε γτ στην κανονικη σας ζωη ολα αυτα τα ρωσιδια κ τις μουναρες ουτε με κυαλι δεν θα τα βλεπατε τρομαρα σας
ε δεν κανουμε δουλεια με εκατερωθεν προσβολες λες και ειμαστε ανηλικα. Ειναι και βαρετο αν μη τι αλλο.φυσικα λες κ βγηκατε απο καμια ουκρανη
φυσικα κ δεν σ εχουν παρει ,γιαυτο πληρωνετε για ωμο σεξ ,ποια θα σας αντεξει στην νορμαλ ζωη για κατι παραπανω ενας κ ενας ολα τα λουκουμια εδω μαζευτικατε