Chocolatito
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αυτοι που με παρακαλανε ινβοχ για τηλ , εδω να κραζουν.........γτ αραγε ;)
μαλλον αυτο λεγετε ανδρισμος
ετσι τους ειπαν
Βερονικα ποιοι την εχουν πιο μεγαλη; Εμεις η οι Ιταλοι;
ετσι τους ειπαν
ετσι τους ειπαν
το θεμα δεν ειναι το μεγεθος φιλε μου , αλλα τι κανει κανεις με οτι εχει ;)
το μεγεθος δεν μετραει
Βερονικα ποιοι την εχουν πιο μεγαλη; Εμεις η οι Ιταλοι;
αρα οι ιταλοι !το θεμα δεν ειναι το μεγεθος φιλε μου , αλλα τι κανει κανεις με οτι εχει ;)
το μεγεθος δεν μετραει
Με τέτοια post,μόνο χάσιμο έχεις,γιατί..
α)Δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα αν απαντάς στην κάθε παπαριά,εκτός από το να σπάσουν τα νεύρα σου.
β)Κανείς δε νοιάζεται πραγματικά για post σου που δεν περιλαμβάνουν φωτογραφίες.
Κράτα την μπάλα χαμηλά,συνέχισε να συντηρείς το όποιο μυστήριο,
postαρε καμία φωτό όποτε νομίζεις για να κρατάς το κοινό ζεστό
και απέφυγε να ανοίγεις διάλογο ειδικά με τέτοιο υφάκι..
Όταν ανέβεις ξανά προς κεντρική Ευρώπη,θα κανονίσω να τα πούμε και από κοντά.
σωστή σε βρίσκω κ από τις λίγες που το ξέρουν αυτό...
ετσι ειναι φιλε, και απο την δικια μας σκοπια. ολα τα μεγαλα (αρχιδια/βυζια κτλ) ειναι ορατα σημαδια γονιμοτητας. Αλλα ασχετα απο ερευνες, οποιος εχει ακουσει γκομενοσυζητησεις ξερει οτι ΟΛΕΣ προτιμουν μια μεγαλη πουτσα απο μια μπαμια. Εξαιρεση αποτελει καμια 30αρα προβοσκιδα που τις χτυπαει στο λαιμοφιλε μεγαλυτερο ψεμα δεν υπαρχει και το μακρος παιζει ρολο και το παχος παιζει ρολο και η τεχνικη στο σεξ παιζει ρολο... αυτο το μεγεθος δεν μετραει ειναι παπαριες... ειναι προγραμματισμενες απο την φυση να τους αρεσουν τα μεγαλα... δεν θα μπω σε λεπτομερειες υπαρχουν επιστημονικες ερευνες... αυτα ειναι να τα λεμε εμεις οι μικροτσουτσουνοι για να ανεβαζουμε ηθικο...
οσο για την Βερονικα τι καθεσε καλη μου κοπελα και ασχολεισαι με το τσατ και χαλας την καρδουλα σου. ηθελες να ταξιδεψεις για να φυγεις απο την μιζερια της Ελλαδας ... και καθεσε και διαβαζεις τις μαλακιες που γραφουμε..
κοιτα να περνας καλα στις χωρες που πας και ασε μας να λεμε
το θεμα δεν ειναι το μεγεθος φιλε μου , αλλα τι κανει κανεις με οτι εχει ;)
το μεγεθος δεν μετραει
οι γυναικες ειναι Εγκεφαλικες
αν σε γουσταρουν σε γουσταρουν οπως και να εισαι
κ 3 ποντους να τον εχεις
δεν μετραει το καυλι ,αλλα η συνολικη παρουσια που εχεις μπροστα σου
τα τεραστια τα γουσταρουν χαζογκομενες στεριμενες και μιλφαρες , αν ηταν ετσι επερνες ενα δονητη 25εκ και την εβρισκες κ μονη σου ;)
δεν μετραει το μεγεθος ουτε το πλατος, και αντιθετα τα πολυ μεγαλα ειναι και ενοχλητικα
οπως με εσας....
που τα αγορια γουσταρουν σιλικονατα τουμπανατα βυζια και ας ειναι ψευτικα,
ενω οι αντρες προτιμουν φυσικα και ας ειναι πιο μικρα η πιο πεσμενα ;)
η ξερεις η δεν ξερεις
σωστη σε βρισκω ...οι γυναικες ειναι Εγκεφαλικες
αν σε γουσταρουν σε γουσταρουν οπως και να εισαι
κ 3 ποντους να τον εχεις
δεν μετραει το καυλι ,αλλα η συνολικη παρουσια που εχεις μπροστα σου
τα τεραστια τα γουσταρουν χαζογκομενες στεριμενες και μιλφαρες , αν ηταν ετσι επερνες ενα δονητη 25εκ και την εβρισκες κ μονη σου ;)
δεν μετραει το μεγεθος ουτε το πλατος, και αντιθετα τα πολυ μεγαλα ειναι και ενοχλητικα
οπως με εσας....
που τα αγορια γουσταρουν σιλικονατα τουμπανατα βυζια και ας ειναι ψευτικα,
ενω οι αντρες προτιμουν φυσικα και ας ειναι πιο μικρα η πιο πεσμενα ;)
η ξερεις η δεν ξερεις
δεν εχει να κανει με την εξυπναδα και σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις οπως σε καθε κανονα.. ομως η φυση ετσι ειναι ... οι γυναικες που βαζουν σιλικονη γιατι την βαζουν?? για να ελκουν καλυτερα αρσενικα... κανενας δεν ειπε οτι οι γυναικες δεν ειναι εγκεφαλικες... αυτο που ειπα ειναι οτι ειναι προγραμματισμενες να ψαχνουν το καλυτερο αρσενικο οτι και αν ειναι αυτο για την καθε μια...
και να σου πω και κατι εγω απο τις εμπειριες που εχω ... αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ολα μετρανε ..
ο λογος που λεει μια γυναικα σε εναν αντρα οτι το μεγεθος δεν μετραει ειναι γιατι αν και ξερει οτι δεν ειναι αληθεια θελει να του δωσει το ηθικο που χρειαζεται για να κανει την δουλεια... οταν βρει κατι καλυτερο απο εδω παν και οι αλλοι
επειδη ειστε και "εγκεφαλικες", θα διαλεγατε τον πιο πλουσιοοσο για το αλλο αν εβαζες εναν κουκλο με καυλι γαριδα κ εναν κακασχημο με γερα προσοντα ποιον θα διαλεγε η οποιαδηποτε γυναικα ????
πες μας κουκλα εσυ τι γουσταρεις σε εναν ανδρα??βαζουν ψευτικα βυζια κ κανουν πλαστικες οχι για ναρεσουν στα αρσενικα ,αλλα για να καλυψουν τις ανασφαλιες τους ' βελτιωνοντας' τον εαυτο τους
οι πιο θελκτικες γυναικες ειναι αυτες που γουσταρουν τον εαυτο τους οπως ειναι και εκπεμπουν αυτοπεποιθηση
οσο για το αλλο αν εβαζες εναν κουκλο με καυλι γαριδα κ εναν κακασχημο με γερα προσοντα ποιον θα διαλεγε η οποιαδηποτε γυναικα ????
τον κουκλο φυσικα
η αντρικη φυση ειναι να ψαχνει παντα το καλυτερο και να εντυπωσιαζεται με οποια δει , οπως και να κοιταει μονο κωλους κ βυζια
οι γυναικες κοιτανε την συνολικη εικονα
Σαράντη. Φαντάζομαι θα έχεις δει θεομουνο να απορρίπτει αρσενικά μοντέλα σε εμφάνιση (για το πόσο προικισμένοι ήτανε δεν ξέρω) και να κάθεται σε μέτριους εμφανισιακά. Απλά το λέω γιατί έχω δει δυο τρεις τέτοιες. Για να καταλάβεις τι θέλει να σου πει.
δεν ειναι σωστη η συγκριση που κανεις ομως, γιατι παιζεις με τα "ακρα"
η σωστη συγκριση ξερεις ποια ειναι ;
εχεις 2 κουκλους, ας πουμε ιδιους και σε συμπεριφορα και σε εμφανιση.
ο ενας εχει πουτσα 5εκ. και ο αλλος 15εκ.
ποιον θα διαλεξεις ;
ΕΔΩ σε θελω....