Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Στο μεταξύ όλοι θεωρείτε νορμάλ μία κοντή να ζητάει 250 την ώρα, χωρίς τα εξτρά ...
μονο αμα εμοιαζε στην Τζεην Σεημουρ οταν ητανε 20.....
Στο μεταξύ όλοι θεωρείτε νορμάλ μία κοντή να ζητάει 250 την ώρα, χωρίς τα εξτρά ...
Τύπε κούρασες να πιπίλας την ίδια καραμέλα "κοντή" γούστα είναι αυτά ξεκολλά...
Το μέτρο είναι αντικειμενικό.
Δεν χωράνε υποκειμενισμοί .
τα καλήτερα παιχνίδια τα κάνουν οι κοντες!!ξεκόλα!!κοντες με θηριώδες τσαμπουκά γουστάρουμε !! 1.65-1,70 ειναι γαμάτες απο εκεί και πάνω είναι αγγούρια άτσαλα με τεράστιες πατούσες και χερούκλες!! Η κοντή αν είναι ωραία παίζει σε όλα τα γήπεδα.
τα καλήτερα παιχνίδια τα κάνουν οι κοντες!!ξεκόλα!!κοντες με θηριώδες τσαμπουκά γουστάρουμε !! 1.65-1,70 ειναι γαμάτες απο εκεί και πάνω είναι αγγούρια άτσαλα με τεράστιες πατούσες και χερούκλες!! Η κοντή αν είναι ωραία παίζει σε όλα τα γήπεδα.
Μονο στο πλάτος ειμαι απολυτος
Στο υψος μου αρεσει η ποικιλία
αυτο εξυπακουεται φιλε!!!! ;) ;) ;)Μονο στο πλάτος ειμαι απολυτος
Στο υψος μου αρεσει η ποικιλία
με τεράστιες πατούσες και χερούκλες!!
Άμα σαρέσει τοοσοο πάρε ενα πιγκουίνο ρε τύπε και μεγάλα χέρια έχει και μεγάλα πόδια τι την θες τη γκόμενα,αμα νευριάσει η δίμετρη θα τρως και καμία αδέσποτη!!
γεια σου φιλε!!!Καβλωστε μαγκες....
καλοκαιρινη ειναι η φωτο... σχεδον τριμηνητωρινη ειν η φωτο ?
εγω που την ειδα προσφατα καμια σχεση την αδικει .ειναι κομματια στεγνη καθολου λιπος
καλα αυτη οντως χτυπησε?ουτε τηλ απαντανε ουτε τιποτα
δεν την εχω δει τωρα ...εχω κλεισει για τριτη... θα ενημερωσω!!!!ε γιαυτο μαλλον,ειχε πιο πολλα κιλα οπως και στις ασπρομαυρες φωτο ηταν πιο τσουποτη πριν 3-4 μηνες τωρα καμια σχεση