Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Toοσο κανει αλλα η κορασιδα λεει το εξης 24 h 1600 τι ισχυει τελικαΚατσε ρε φιλε 250x24 ωρες μας κανει 6000 αν δεν απατωμαι!
Toοσο κανει αλλα η κορασιδα λεει το εξης 24 h 1600 τι ισχυει τελικαΚατσε ρε φιλε 250x24 ωρες μας κανει 6000 αν δεν απατωμαι!
ηταν ξανθες τυπέ . και αμερικανιδες
Οντος τυπε αυτη η μονικα σερβα το στουντιοκοριτσο φαινετε τρελο μουνι απο τις φωτο τωρα απο κοντα δε ξερω πεφτει λιγο μακρια και δε την εχω δειο zeljko αυτο που θελει να πει ειναι οτι ολα τα ομορφα χαρακτηριστικα σε μια κοντη γυναικα δειχνουν πολυ λιγοτερο εντυπωσιακα στο "ματι"απο τα αντιστοιχα σε μια ψηλη,και στη συγκεκριμενη εχει απολυτο δικιο.η βερονικα εχει πολυ ομορφο σωμα,εκπληκτικο στηθος οκ προσωπο με ομορφα ματια αλλα ειναι και θα ειναι κοριτσι,δεν εχει το εκτοπισμα της γυναικας.αν π.χ την βαλεις με βραδυνο ντυσιμο διπλα στη μονικα σερβα 9 στους 10 θα κοιταξουν την σερβα ασχετα αν η βερονικα εχει πολυ καλυτερες αναλογιες σωματος.για την νεα τιμη δεν θα σχολιασω,απλα οσοι εχουν δωσει αυτα τα λεφτα σε ct ς πριν το 2010,γι αυτους ειναι σιγουρα ανεκδοτο,απο κει και περα δικαιωμα της ειναι ας το παει οσο θελει
ο zeljko αυτο που θελει να πει ειναι οτι ολα τα ομορφα χαρακτηριστικα σε μια κοντη γυναικα δειχνουν πολυ λιγοτερο εντυπωσιακα στο "ματι"απο τα αντιστοιχα σε μια ψηλη,και στη συγκεκριμενη εχει απολυτο δικιο.η βερονικα εχει πολυ ομορφο σωμα,εκπληκτικο στηθος οκ προσωπο με ομορφα ματια αλλα ειναι και θα ειναι κοριτσι,δεν εχει το εκτοπισμα της γυναικας.αν π.χ την βαλεις με βραδυνο ντυσιμο διπλα στη μονικα σερβα 9 στους 10 θα κοιταξουν την σερβα ασχετα αν η βερονικα εχει πολυ καλυτερες αναλογιες σωματος.για την νεα τιμη δεν θα σχολιασω,απλα οσοι εχουν δωσει αυτα τα λεφτα σε ct ς πριν το 2010,γι αυτους ειναι σιγουρα ανεκδοτο,απο κει και περα δικαιωμα της ειναι ας το παει οσο θελει
καμια πουτανα που εγινε σύμβολο του σεξ ξερεις?
Οι ηθοποιοί δεν νομιζω κολλάνε εδω
Μην δίνεις σημασία. Άλλος ένας που δυστυχώς δεν του έκοψε να κάνει εγγραφή τον Άυγουστο και την πάτησε με την ανατίμηση και θα μείνει αγάμητος. Εξ ου και η εγγραφή για κράξιμο.αλλος γαμαει αλλος εχει αποψη
Ελπίζω να κάνεις πλάκα γιατί αλλιώς θέλω τα πιο σκληρά ναρκωτικά τώρα! Μα είναι συζήτηση για προβληματισμό αυτή; Μήπως να της προτείνουμε και σύμβουλο επιχειρήσεων;Για να ξεκολλήσουμε από τα ίδια και τα ίδια. Υπάρχει και άλλο σημαντικό θέμα :
Τα χρήματα που θα βγάζει με το ιδρώτα του σώματος της στο εξωτερικό, η βερόνικα, θα τα φέρνει πίσω στην Ελλάδα ή θα τα καταθέτει σε τράπεζες του εξωτερικού οέο;;;
Κατά τη γνώμη μου αφού αναδείχθηκε επαγγελματικά στην ελλάδα, στην ελλάδα πρέπει και να τα ξαναφέρνει! Αποτελεί ηθική και πατριωτική της υποχρέωση
Μην παίρνεις και όρκο...
ασχετο τσμπουκια κανουν ολες γυναικες δεν λεει αυτο οτι ειναι και πουτανες
Πρώτα διάβασε και μάθε. Η ταρίφα της ήταν 500 δολάρια και πήγαινε πάντα με μεγαλοπαραγωγούς και σκηνοθέτες του Hollywood. Φήμες κάνουν λόγο επίσης για ταινία πορνό που φυσικά δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια. Έτσι και αλλιώς σαν τσόντα εμφανιζόταν και στο σινεμά. Σιγά τη διαφορά!!!ασχετο τσμπουκια κανουν ολες γυναικες δεν λεει αυτο οτι ειναι και πουτανες
Και η Σοφία Λώρεν είναι ζωντανός θρύλος επίσης. Α, δεν σου το είπα... Και αυτή ήταν στο κλαμπ! Με τις βίζιτες ντε. Είδες τι (πραγματικά) μεγάλες προσωπικότητες έχει βγάλει το αρχαιότερο επάγγελμα;Marilyn Monroe ειναι Θρύλος .Τωρα τι λετε εσεις.............
το θεμα δν ειναι να αρεσεις παντου , αλλα να αρεσεις εκει που θελεις ;),τα υπολοιπα μου ειναι αδιαφορα .
κοντη κοντη κοντη κοντη
και με την γλωσσοφαγια σας χτυπισα το ποδι μου :'( αντε να δουμε τωρα
Έλα ρε. ..περαστικά σου! !το θεμα δν ειναι να αρεσεις παντου , αλλα να αρεσεις εκει που θελεις ;),τα υπολοιπα μου ειναι αδιαφορα .
κοντη κοντη κοντη κοντη
περαστικα κουκλα ελπιζουμε να εισαι καλα και να ειναι κατι απλο...το φαγατε που το φαγατε το κοριτσι ρε τυποι πειτε ενα περαστικα τουλαχιστον!!!το θεμα δν ειναι να αρεσεις παντου , αλλα να αρεσεις εκει που θελεις ;),τα υπολοιπα μου ειναι αδιαφορα .
κοντη κοντη κοντη κοντη
Κοριτσάρα μου! Να στο κάνω μα να περάσει.το θεμα δν ειναι να αρεσεις παντου , αλλα να αρεσεις εκει που θελεις ;),τα υπολοιπα μου ειναι αδιαφορα .
κοντη κοντη κοντη κοντη
Αν αγοράσει από τα Zara, τα χρηματα μένουν στην Ελλάδα;Για να ξεκολλήσουμε από τα ίδια και τα ίδια. Υπάρχει και άλλο σημαντικό θέμα :
Τα χρήματα που θα βγάζει με το ιδρώτα του σώματος της στο εξωτερικό, η βερόνικα, θα τα φέρνει πίσω στην Ελλάδα ή θα τα καταθέτει σε τράπεζες του εξωτερικού οέο;;;
Κατά τη γνώμη μου αφού αναδείχθηκε επαγγελματικά στην ελλάδα, στην ελλάδα πρέπει και να τα ξαναφέρνει! Αποτελεί ηθική και πατριωτική της υποχρέωση