Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο "επάγγελμα". Οι κοπέλες σου διαθέτουν το σώμα τους και τουλάχιστον τα δύο από τα τρία ανοίγματα - πολλές φορές και τα τρία ανοίγματα που έχει το σώμα τους για να μπείς μέσα τους. Μπαίνεις κυριολεκτικά μέσα στο σώμα τους. Σε ποιό άλλο επάγγελμα γίνεται αυτό;;; Και όχι μόνο αυτό! Για να είναι πραγματικά ευχαριστημένος ο πελάτης πρέπει να διαθέσουν και ένα κομμάτι από τον εαυτό τους. Υπάρχει συνειδητοποίηση του τι σημαίνουν όλα αυτά ή εγώ με τον παρά μου τα φτύνω?
Στην πραγματικότητα χρειάζονται, κατά τη γνώμη μου, πολλά ευχαριστώ και για να μιλήσουμε ειλικρινά και ταυτόχρονα κυνικά, χρειάζεται ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πουτάνα τη κατάσταση που οδήγησε πολλές από τις κοπελες, προκειμένου να έχουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα να διαθέτουν σώμα και ένα κομμάτι του εαυτού τους επί πληρωμή. Δηλαδή εδώ ισχύει ακριβώς το "η δική σου δυστυχία, η δική μου χαρά και ικανοποίηση".
Στο ερώτημα "και τελικά τι μας λες, να μην επωφεληθούμε;", απαντώ "επωφεληθείτε, αλλά κάντε το με σεβασμό". Και επειδή μπορεί να αρχίσει άλλου είδους κουβέντα, λέω ότι ναι μεν το σεξ πολλές φορές πάει με την παραβίαση του τυπικού σεβασμού, αλλά σαφώς εννοώ τον ουσιαστικό σεβασμό.